Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ωραιος φιλε μου αλλα προσπαθησε να κριψεις λιγο ακομα τα καλωδια μπορεις Φιλε μου τελειο ελπιζω το O.C panel να σου δουλευει τελεια χεχε Όλα μια χαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Τελεια φιλε μου και ωραιο το εκανες 20βαθμοι λεει χαχα τουμπανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Τελεια φιλε μου και ωραιο το εκανες 20βαθμοι λεει χαχα τουμπανο Mόλις το είχα ανάψει μη σε ξεγελάει, στους 28 είμαι και είμαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 ε ναι ετσι ειναι παντα χαχα και εγω εκει παιζω με 5960χ idle τωρα χειμωνα στα 28-30 ετσι λεει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Και νέο update με προσθήκη 45 μοιρών ρακόρ και ένα midplate και πάνω του το ρεζερβουάρ.Θα δώ πως θα το βάλω καλύτερα.Το θέμα είναι όταν το έχω τελείως ξάπλα μου δημιουργεί φυσαλίδες.Μάλλον πρέπει να είναι εντελώς γεμάτο φαντάζομαι εεεεε?Ακούω παρατηρήσεις προτάσεις. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Και νέο update με προσθήκη 45 μοιρών ρακόρ και ένα midplate και πάνω του το ρεζερβουάρ.Θα δώ πως θα το βάλω καλύτερα.Το θέμα είναι όταν το έχω τελείως ξάπλα μου δημιουργεί φυσαλίδες.Μάλλον πρέπει να είναι εντελώς γεμάτο φαντάζομαι εεεεε?Ακούω παρατηρήσεις προτάσεις. Το μέρος που είναι ο SSD απαράδεκτο δεν ξέρω αν είναι κάτι δοκιμαστικό για τώρα και είσαι στα σχέδια για κάτι πιο λείο.Λογικά ναι γιατί ακόμα και ο SSD κάθεται στραβά. Eμένα όπως έχω πει και σε άλλο σχόλιο,η κατάλληλη θέση ρεζερβουάρ είναι εκεί που έχεις SSD.Aλλάζεις και τον SSD και τον πας εκεί που είναι το ρεζερβουάρ και δείχνει τέλειο..!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ναι εκεί που είναι ο ssd είναι εντελώς δοκιμαστικό Θέλει κόψιμο το ρεζερβουάρ ρε γαμώτο είναι πολύ μεγάλο.Και μένα εκεί μου αρέσει και στο τέλος θα το κόψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα,συμφωνω κ εγω με τον Albilosha...Έτσι δεν φαίνεται αρμονικό το εσωτερικό του κουτιού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Χθές άδειασα και γέμισα 2 φορές το λουπ.Αντε άλλη μια σήμερα μέχρι την επόμενη χαχαχα.Θα δοκιμάσω ξανά μήπως χωράει χωρίς να κόψω το ρεζερβουάρ στο όρθιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Χθές άδειασα και γέμισα 2 φορές το λουπ.Αντε άλλη μια σήμερα μέχρι την επόμενη χαχαχα.Θα δοκιμάσω ξανά μήπως χωράει χωρίς να κόψω το ρεζερβουάρ στο όρθιο Έχεις τέρας κουτί,θα χωρέσει.Επι της ευκαιρίας πριν το είχε πάλι όρθιο αν και απότι βλέπω είχε περιθώριο για την σωλήνα.Το να βάλεις ένα γωνιακό fitting 90 μοιρών κάτω ξέρω γω παίζει.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Θα βάλω και στο κάτω γωνιακό το θέμa είναι πως έχω και το πάνω ψυγείο και εκεί είναι το θέμα αν χωράει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Θα βάλω και στο κάτω γωνιακό το θέμa είναι πως έχω και το πάνω ψυγείο και εκεί είναι το θέμα αν χωράει Ελπίζω να χωρέσει,θα δείχνει τέλειο.Αλλιώς πάρ άλλο ρεζερβουάρ και πούλα αυτό,easy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εκεί που λες Albilosha ειχα ένα μικρότερο την ek ενα 150αρι χώραγε μια χαρά τώρα με το 400αρι δυσκολέψαν τα πράγματα αλλα θα το παλέψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ελπίζω να χωρέσει,θα δείχνει τέλειο.Αλλιώς πάρ άλλο ρεζερβουάρ και πούλα αυτό,easy ωραια η ιδεα σου αγορινα αλλα δν δενει τοσο πολυ με το ολο συνολο η βαλτο διπλα στην μητρικη η πουλα κ παρε ενα 250!Εγω θα βαλω 2 250 στο κουτι γιατι θα φτιαξω διπλη λουπα το ενα θα μπει ξαπλα στο πατωμα οπως κ σε σενα και το αλλο ορθιο διπλα στην μητρικη. Ετοιμαζομαι για τρελα πραγματα εγω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 με 1 αντλία η 2?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα