Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Nα ρωτησω κατι. Γιατι δεν υπαρχει επιλογη στο φορουμ να ανεβαζουμε φωτογραφιες απο το pc μας και πρεπει να τις ανεβαζουμε σε αλλες σελιδες και να κανουμε απο εκει copy paste το λινκ? Εχω βγαλει φωτογραφια το κουτι αλλα δεν θελω να χασω χρονο με ολη αυτη τη διαδικασια επειδη εδω καποιοι βαριουνται να βαλουν το συγκεκριμενο option.

Δηλαδή αυτό δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα??? 

post-245726-0-23658200-1362774104_thumb.png

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω παντως δεν το ειχα προσεξει οτι γινεται αυτο!!

και παλι οταν ανεβαινουν στο φορουμ βγαινουν πατικωμενες , καλυτερα σε αλλες σελιδες 

αλλωστε ειναι πιο ευκολο να ανεβουν απευθειας απο το κινητο στα ιντερνετς με καποιο dropbox ή photobucket που εχουν μια χαρα εφαρμογες και μπορεις  να κανεις αμεσα  copy/paste το link , παρα να βαζεις καλωδια 

<p>Nα ρωτησω κατι. Γιατι δεν υπαρχει επιλογη στο φορουμ να ανεβαζουμε φωτογραφιες απο το pc μας και πρεπει να τις ανεβαζουμε σε αλλες σελιδες και να κανουμε απο εκει copy paste το λινκ? Εχω βγαλει φωτογραφια το κουτι αλλα δεν θελω να χασω χρονο με ολη αυτη τη διαδικασια επειδη εδω καποιοι βαριουνται να βαλουν το συγκεκριμενο option.</p>

Ουτε δυο λεπτα δεν κανεις αμα το ανεβασεις απο αλλο σιτε, και μην αρχιζεις να κατακρινεις αμα δεν ξερεις κατι.....

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Ουτε δυο λεπτα δεν κανεις αμα το ανεβασεις απο αλλο σιτε, και μην αρχιζεις να κατακρινεις αμα δεν ξερεις κατι.....

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Χαχα καλο!!! Μιλας και εσυ που μεχρι να ανεβάσεις photo απο το pc σου μας είχες βγάλει την ψυχη! 

• Like 2

για την τιμή του μια χαρά είναι

από ποιότητα μην περιμένεις και πολλά, τα δοντάκια που πιάνουν τα πλαινά στραβώσανε κατευθείαν

δίσκους χωράει 2 ή 1 και 1 ssd αν έχεις κάρτα γραφικών, με πατέντα έχω δει κι άλλον που έχει φτιάξει βάση για περισσότερους δίσκους αλλά χωρίς gpu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...