Dinosfan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Παντως δεν μπορω να πω οτι αξιζαν οι αλλαγες που εκανες,δηλαδη απο i5 4690k σε i5 6600k και απο R9 290 σε 970 αλλα εσυ ξερεις οχι το ξερω λιγες οι διαφορες πριν παω σε 6600κ ειχα αλλαξει μητρικη και ειχα παρει την Αsυs Z97 Ρrο Wifi ειχα σκοπο να αλλαξω θεμα απο μαυρο κοκκινο σε μαυρο χρυσο αλλα τελικα το μετανιωσα και κατεληξα σε Skylake γιατι μου αρεσαν πολυ οι καινουργιες μητρικες ειδικα η Gigabyte z170 gaming 7! Εγω οταν στηνω ενα pc κοιταω να φτιαξω ενα ομορφο συστημα και οχι καρναβαλι ,να τονησω οτι το κλασικο Rοg θεμα με κοκκινα cοrsaιr fans ειναι τοσο συνηθισμενο που το χω βαρεθει. Δηλαδη το τρεχον θεμα ειναι μητρικη με κοκκινες και ασπρες λεπτομεριες ασπρες προεκτασεις ακρυλικοι σωληνες με λευκα ρακορ και για να σπασει το λευκο θα βαλω κοκκινο παστελπ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εσυ δεν φτιαχνεις υπολογιστη εσυ ζωγραφιζεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εσυ δεν φτιαχνεις υπολογιστη εσυ ζωγραφιζεις! ευχαριστω για τα καλα σου λογια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Το HAF X δεν είναι αυτό; Το πλαϊνό είναι custom; Ναι ειναι το HAF-X με Moda ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν ένα αρκετά Ghetto pc, ενός φίλου μου. 120άρης ανεμηστήρας σε 92άρα ψύκτρα, ένας πλαινός να κρατιέται με συρματάκια, επεξεργαστής ξελαδωμένος στο OC, και η φτηνότερη GTX 560 που υπήρχε (30 ευρώ ). Δεν είναι όμορφο, αλλά δουλέυει! http://tinypic.com/view.php?pic=hvymft&s=8#.VhKdFE3lrcs Specs: E6800 @4.2ghz, G41D3V, Gskill Ripjaws 8gb @1400c9, GTX 560 1000/4000, Thermaltake Munich 430 Θέλει ξεσκόνισμα και απεντόμωση, το ξέρω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μετα απο λιγη υπομονη να οι τελικες φωτο με την αλλαγη μητρικης και κουτιου Το Power Button ειναι απλά κορυφη Και για να δουμε το εσωτερικο σιγα σιγα 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Το 780 θεωρω οτι ειναι απο τα χειροτερα της corsair, σαν φουρνος ειναι, προσωπικη αποψη παντα, η μητρικη παρα πολυ ομορφη, ειδικα με τα led να αναβοσβηνουν θα δειχνει super 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Πολυ ομορφο κουτι κ με τον φωτισμο θα δειξει ακομα καλυτερο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 θα ανεβασω και φωτο με την λευκη Led ταινεια..Ευχαριστω για τα καλα σας λογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Το pc του πατέρα μου, δεν είναι τέρας αλλά όσο μπορώ τακτοποιημένο: Oι φωτογραφίες το αδικούν αρκετά... Λοιπόν σε Specs έχουμε Q9400 @3.6ghz, 8gb DDR2 @900, P965DS4, Asus GTX 260 216, Vs 450, 1.5TB Σκέυτομαι να του βάλω μια GTX 275 1.8gb SuperOverclock αλλά κάνει αρκετό θόρυβο γιατί είναι reference. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ^ Τα καλώδια που βγαίνουν από το κουτί (για)τι είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Το pc του πατέρα μου, δεν είναι τέρας αλλά όσο μπορώ τακτοποιημένο: Oι φωτογραφίες το αδικούν αρκετά... Λοιπόν σε Specs έχουμε Q9400 @3.6ghz, 8gb DDR2 @900, P965DS4, Asus GTX 260 216, Vs 450, 1.5TB Σκέυτομαι να του βάλω μια GTX 275 1.8gb SuperOverclock αλλά κάνει αρκετό θόρυβο γιατί είναι reference. Θελεις μαθηματα στο cable manager 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Θελεις μαθηματα στο cable manager Το κουτί είναι ψιλοάθλιο μωρέ! Δεν χωράει τίποτα ^ Τα καλώδια που βγαίνουν από το κουτί (για)τι είναι ; Γιατί η οθόνη είναι απο μπροστά και δεξιά. Ασε που ο πατέρας μου έχει καλώδια για κάμερες, εξωτερικούς δίσκους, κάρτες μνήμης, usb hubs, και γίνεται αυτό το φρικιαστικό γιγάντιο καλαμάρι απο καλώδια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Το midi pc του αδερφού μου που έφτιαξα σήμερα και η διαφορά με το 900d.Χαώδης 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koing Koing Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Το πρώτο pc που έστησα!!!Λεω να τοποθετήσω τον μπροστα ανεμηστηρα κάτω ωστε να ρίχνει πάνω στην κάρτα γραφικων.Τι λετε?Επίσης να αφαιρεσω τα κόκκινα δακτυλίδια απο τους Corsair ανεμηστήρες της υδρόψυξης? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα