alldaynews Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Σκέφτομαι εκεί που είναι τα δεξιά gromets να βάλω plexi που θα ξεκινάει από πάνω να μπεί για αρχή ο Ssd από πάνω και πιο κάτω υποδοχή για δεύτερο Ssd για να γεμίσει και λίγο.Το plexi θα είναι μαύρο εκεί.Επίσης οι πάνω ανεμιστήρες θα αλλάξουν σε κιτρινόμαυρους καθώς τους περιμένω.Εβαψα και την βίδα αλλα κάνει μπαμ χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εκανα μια αλλαγή έβαλα πλαινό πλέξι για να κρύψω τα πλαινά από τα 5,25 drives.Μήπως παραείναι χτυπητό το κίτρινο??Αν και μου αρέσει.Θα φτιάξω και μια καλύπτρα από πλέξι για να βάλω πάνω το ρεζερβουάρ των 40cm.Σκέφτομαι να βάλω και τον δικέφαλο πάνω στο πλέξι για να μην βαράει και τόσο.Η μαύρο το πλέξι με κίτρινο δικέφαλο Ωραίος bro!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εκανα μια αλλαγή έβαλα πλαινό πλέξι για να κρύψω τα πλαινά από τα 5,25 drives.Μήπως παραείναι χτυπητό το κίτρινο??Αν και μου αρέσει.Θα φτιάξω και μια καλύπτρα από πλέξι για να βάλω πάνω το ρεζερβουάρ των 40cm.Σκέφτομαι να βάλω και τον δικέφαλο πάνω στο πλέξι για να μην βαράει και τόσο.Η μαύρο το πλέξι με κίτρινο δικέφαλο Eγω θα 'λεγα μαυρο δικεφαλο πανω στο κιτρινο.Μου φαινεται πολυ αδειο οπως ειναι τωρα και μου χτυπαει καπως.Βεβαια δεν ειμαι και πολυ φαν του κιτρινου, γενικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δες το 5309 σχόλιο για το πώς θα γεμίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δες το 5309 σχόλιο για το πώς θα γεμίσει Άδειο εννοούσα το κίτρινο plexi... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 αααααααααααααααααααααααααααααα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Αν επιτρεπεται ας δειξω το παλιο μ συστημα αποτελουνταν απο Asus Maximus Ranger Z97- I5 4690K και R9 290 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Να βαλω και εγω το Update Μου!!!!!!!! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Αν επιτρεπεται ας δειξω το παλιο μ συστημα αποτελουνταν απο Asus Maximus Ranger Z97- I5 4690K και R9 290 Πρέπει να σου απαγορευτεί να ανεβάζεις το κουτί σου.Αποτρέπεις άλλους απο το να ανεβάζουν το δικό τους όταν βλέπουν αυτό το μανάρι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει να σου απαγορευτεί να ανεβάζεις το κουτί σου.Αποτρέπεις άλλους απο το να ανεβάζουν το δικό τους όταν βλέπουν αυτό το μανάρι οχι ρε συ να γινει κατι τετοιο... γτ απο εβδομαδα ανεβαζω το τελικο μου Build με το καινουργιο κουτι 780Τ και την Gigabyte Z170 Gaming 7... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Να βαλω και εγω το Update Μου!!!!!!!! Το HAF X δεν είναι αυτό; Το πλαϊνό είναι custom; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 οχι ρε συ να γινει κατι τετοιο... γτ απο εβδομαδα ανεβαζω το τελικο μου Build με το καινουργιο κουτι 780Τ και την Gigabyte Z170 Gaming 7... Προτεινω ενα thread ban για το καλο ολων μας χαχα Συνεχισε ετσι! Αφου το γουσταρεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Τα ban έρχονται λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Αν επιτρεπεται ας δειξω το παλιο μ συστημα αποτελουνταν απο Asus Maximus Ranger Z97- I5 4690K και R9 290 Παντως δεν μπορω να πω οτι αξιζαν οι αλλαγες που εκανες,δηλαδη απο i5 4690k σε i5 6600k και απο R9 290 σε 970 αλλα εσυ ξερεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Να βαλω και εγω το Update Μου!!!!!!!! Επιτέλους έβγαλες τουςπράσινους σωλήνες και πήρε άλλον αέρα το σύστημα εμφανισιακά! Αντε σύντομα και τίποτα 390 crossfire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα