TRILOBYTER Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλη μια καθως παλευα με το οβερκλοκ 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τετέλεσται Τέλος και με βαψήματα και με ψήξη,ραμ άσπρες δεν βρήκα για τράμπα και δεν έχω χρήματα να δώσω για λευκές-ίσως στο μέλλον.Συγνώμη για τα πολλά πόστ.Peace 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πολύ απλά πράγματα. Next Step: Sleeving (οταν δεησω) και μαυρα καλωδια SATA (τα κοκκινα τα σιχαθηκα πλεον) Nα συμπληρωσω οτι το "retro" beeper , εχει αφαιρεθει , καθως και το pc εχει καθαριστει πολυ καλα το προηγουμενο ΣΚ. Οι φωτο ειναι 2-3 εβδομαδων περιπου Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2015 από tommybertsen 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλη μια καθως παλευα με το οβερκλοκ Παιδια ετσι οπως ειναι το κουτι μου τωρα, θελω να του κανω καποιες βελτιωσεις. 1: Sleeved PSU Cabled (θελω προτασεις για χρωματα) 2: Καλυπτρα για το κατω μερος (θελω προτασεις για design και χρωμα) 3: Μνημες, να βγαλω τη μια πρασινη 8αρα που εχω την απλη και να βαλω 2 μνημουλες ομορφες, θελω προτασεις για χρωματα 4: Ανεμιστηρες, ποιους να βαλω για να ειναι ωραιο? Κοκκινους corsair? 5: Να μη βαλω μνημες και να βαλω ενα corsair airflow fan για τις ΡΑΜ σε κοκκινο μαυρο χρωμα με το σημα corsair? 6: Λεντακια, χρωμα? Ασπρο,κοκκινο? Κατι αλλο? Ιδεες παρακαλω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Οπως το βλέπω θα του πήγαινε χρυσαφί-μαύρο.Χρυσαφί τα καλώδια και οι μνήμες.Αλλιώς άσπρο καλώδια και μνήμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirhnaios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω προτεινω να το κανεις ολο κοκκινο μαυρο... για αρχη βαλε 2 κοκκινες μνημες και μετα αλλες 2 μαυρες.. καλωδια παλι κοκκινα μαυρα..και ανεμηστηρες παρε τους corsair καιι βαλε κοκκινα ring Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Για την καλυπτρα καμμια ιδεα? Και δεν ξερω που μπορω να τη φτιαξω κιολας.. Λολ ασπρες μνημες που να βρω, corsair platinum ειναι πανακριβες σε βαθμο ηλιθιοτητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Για την καλυπτρα καμμια ιδεα? Και δεν ξερω που μπορω να τη φτιαξω κιολας.. Λολ ασπρες μνημες που να βρω, corsair platinum ειναι πανακριβες σε βαθμο ηλιθιοτητας κοίτα για Kingston HyperX. τέτοιες έχω στο δικό μου σύστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Προσθήκες και αλλαγές στην υδρόψυξη μιας και θα μπεί και άλλο ψυγειο 240αρι ή 360αρι στο μπροστινό μέρος του 900D http://www.eworld.co...s/page/82916598 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αν βάλω το ψυγείο με τα ρακόρ προς τα κάτω θα έχω πρόβλημα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αν βάλω το ψυγείο με τα ρακόρ προς τα κάτω θα έχω πρόβλημα??? πλάκα κάνεις έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 πλάκα κάνεις έτσι Δεν το έθεσα σωστά.Το ψυγείο θα μπεί κάθετα και όχι οριζόντια. Και όταν λέω πρόβλημα εννοώ αν θα κυκλοφορεί σωστά το υγρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μιλάς με γρίφους γέροντα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το έθεσα σωστά.Το ψυγείο θα μπεί κάθετα και όχι οριζόντια. Και όταν λέω πρόβλημα εννοώ αν θα κυκλοφορεί σωστά το υγρό Έχεις την alphacool vp655 και την δουλεύεις στο τρία αυτό φτάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα σε ολους,σημερα το τελειωσα κ ειπα να σας το δειξω ,ειναι το πρωτο που φτιαχνω μονος μου γιατι βγηκανε αναποδα? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα