terry308 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί 2 molex-6pin vga? Εχει κανονικά το τροφοδοτικό νομίζω! Υποθέτω ότι τα έχει χάσει Ή δεν τα έχει (λόγω modular psu) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Είπα να βάλω και εγώ το δικό μου καμια συγκρίσει με τα τέρατα που έχετε πιο πάνω αλλα την κάνει την δουλειά του Ωραιο το εργαλειο,αλλα νομιζω οτι ετσι οπως εχεις την υδροψυξη,δε κυκλοφορει σωστα το υγρο..Δε τη χωραει επανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galadian Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι κάπου το έχω χάσει.. αν και νομίζω πως κάπου διάβασα ότι και με 1 κάνει την δουλειά του επίσης η seidon δεν χωράει επάνω λόγο τον ram πίσω πάλι δεν χωράει μονο κάτω μπαίνει άνετα διπλα στο τροφοδοτικό αλλα δεν ήθελα να τα στριμώξω και έτσι έκανα μια πατέντα και το έβαλα εκεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Πολλα καινουργια τουμπανακια βλεπω εδω..Keep modding fellas! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά την επικών διαστάσεων προδοσία της Swiftech H220X και κατόπιν σωρεία αναποδιών (τα πάντα πλην διαρροής),τελείωσα το custom loop. Τραβηγμένες με μια πατάτα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού: Δέν είναι το πιο fine tuned setup και μπορούν να γίνουν αρκετές διορθώσεις.Στην παρούσα φάση χαίρομαι που ξεφορτώθηκα τα stock coolers. Μεγάλο παράπονο για το Obsidian 750D.Πολλοί περιορισμοί για τον τρόπο που θα στηθεί η υδρόψυξη μέσα στο κουτί... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Του Caution ήταν αυτή η Η220Χ? Τι παίχτηκε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Capital controls και μετά η αντλία αποδημησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά την επικών διαστάσεων προδοσία της Swiftech H220X και κατόπιν σωρεία αναποδιών (τα πάντα πλην διαρροής),τελείωσα το custom loop. Τραβηγμένες με μια πατάτα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού: Δέν είναι το πιο fine tuned setup και μπορούν να γίνουν αρκετές διορθώσεις.Στην παρούσα φάση χαίρομαι που ξεφορτώθηκα τα stock coolers. Μεγάλο παράπονο για το Obsidian 750D.Πολλοί περιορισμοί για τον τρόπο που θα στηθεί η υδρόψυξη μέσα στο κουτί... Mήπως και λέω μήπως να κοιτάς προς 800d ή 900d?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 και εγω με την σειρα μου! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 και εγω με την σειρα μου! Bαλε καμια καρτα γραφικων ρε αδερφε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω θα ελεγα να παρει καμια καλυτερη φωτογραφικη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό που βλέπω είναι 3 way r9 280x crossfire ; Θα θεωρούσα ανέκδοτο 3 way 270x ή 280 crossfire, μακάρι να πέφτω μέσα ότι είναι 280x. Tenshi όλα τα λεφτά ο tim πάνω από το τροφοδοτικό σου . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Που τις ειδες τις καρτες εγω δεν μπορω να δω τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Φαίνονται πεντακάθαρα τρεις κάρτες γραφικών και τα 2 xfire bridges που συνδέουν τις τρεις κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πάλι απορώ και τρομάζω ταυτόχρονα με το πόσο ρεύμα θέλει το μηχάνημα αυτό 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα