kaklikos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μπραβο ρε τζο. Ωραιο το μηχανακι σου! Ενα συμμαζεμα ακομα τα καλωδια και πενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μετα απο πολλες ωρες εχοντας συνταντησει μικροπροβληματα αλλα φυσικα ξεπεραστηκαν αυτα ειναι τα 2 pc που φτιαξαμε με 2 φιλαρακια μου το πρωτο ειναι: Antec P380 (Condemned) και το Phanteks Enthoo Pro (mitrospap) 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) σε ευχαριστουμε κων/νε για την πολυτιμη βοηθεια σου περιμενουμε να ξεκινησεις το δικο σου pc και να δωσουμε και εμεις τα φωτα μας και να το δουμε ολοι μαζι οταν με το καλο το ποσταρεις εδω Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2015 από takaros123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsospap Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Σ'ευχαριστω και εγω Κωνσταντινε για την πολυτιμη βοηθεια σου και την υπομονη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Μετα απο πολλες ωρες εχοντας συνταντησει μικροπροβληματα αλλα φυσικα ξεπεραστηκαν αυτα ειναι τα 2 pc που φτιαξαμε με 2 φιλαρακια μου το πρωτο ειναι. Υπεροχη δουλεια οπως παντα.!! p.s ακομα περιμενω εκεινα τα σχεδια για το s340 στο corel που μου ειπες θα στειλεις.. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2015 από Albilosha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Βάλτε spoiler βρε παιδιά!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Πως μπαίνει βρε Sigma γιατι και γω δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Σε τι πράγμα να μπει spoiler.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Σε τι πράγμα να μπει spoiler.? Στης φωτογραφίες γιατί σε μερικούς σέρνεται παρά πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Στης φωτογραφίες γιατί σε μερικούς σέρνεται παρά πολυ!! Oπ σωστά έχετε δίκιο,πως γίνετε όμως.? Αν και γω έσβησα τις φωτο στο reply μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Oπ σωστά έχετε δίκιο,πως γίνετε όμως.? Αν και γω έσβησα τις φωτο στο reply μου. Γραφεις [ spoiler ] και εδω μεσα οτι θελεις [ / spoiler] 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 απλά δοκιμάζω να δω πως δουλεύει το σπόιλερ.Ευχαριστώ για τα σχέδια btw Μετα απο πολλες ωρες εχοντας συνταντησει μικροπροβληματα αλλα φυσικα ξεπεραστηκαν αυτα ειναι τα 2 pc που φτιαξαμε με 2 φιλαρακια μου το πρωτο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Σ'ευχαριστω και εγω Κωνσταντινε για την πολυτιμη βοηθεια σου και την υπομονη σου. παιδευτικαμε λιγακι αλλα στο τελος ολα ενταξει βοηθησε και λιγο παραπανω η εμπειρια μ και οι ιδεες μου χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsospap Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 παιδευτικαμε λιγακι αλλα στο τελος ολα ενταξει βοηθησε και λιγο παραπανω η εμπειρια μ και οι ιδεες μου χεχε Δεν μπορω να πω,οι ιδεες σου μας σωσανε..Σειρα να θαυμασουμε το cosmos σου τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Εδω ειναι το Cosmos περιμενει την μητρικη ποτε θα αποφασισει να ερθει απο την Γερμανια!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα