Tragic! Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Σε αντίθεση με τα προηγούμενα pc, το δικό μου Abit AW9D-MAX c2d E8500 8GB DDR2 320GB HDD nvidia 8400 Και ναι, το κουτί είναι κάμπριο! Είσαι ωραίος! Μου θυμίζεις κάποιους τυπάδες με αυτοπεποίθηση, που μπορεί να τον έχουν 4 πόντους αλλά κατουράνε φάτσα φόρα στους ουρητήρες σε δημόσιες τουαλέτες ακόμα και εκατό αράπιδες να έχουν γύρω-γύρω. 4
aposporis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Είσαι ωραίος! Μου θυμίζεις κάποιους τυπάδες με αυτοπεποίθηση, που μπορεί να τον έχουν 4 πόντους αλλά κατουράνε φάτσα φόρα στους ουρητήρες σε δημόσιες τουαλέτες ακόμα και εκατό αράπιδες να έχουν γύρω-γύρω. Αφού δε παίζω παιχνίδα... μια χαρά κάνει τη δουλειά του! ΥΓ Θα έλεγα τίποτα για το πόσο μεγάλο τον έχω... τον υπολογιστή αλλά έχε χάρη 3
Dinosfan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Eνα απο 2 μου Project ετοιμo ενα απλος υπολογιστης γραφειου οχι για gamer που προοριζετε για τον αδερφο μου...θελει λιγη ακομα δουλιτσα πρεπει να επιλεξω καταληλους ανεμιστηρες και στην πορεια μια υδροψυξη ΑΙΟ οπου εχω σκοπο να την μονταρω και να προσθεσω χρυσα ρακορ... Χαρακτηριστικα Asus Z87 Pro WIFI Intel Pentium G3258, LGA 1150 3.2GHz Clock Corsair Vengenance Pro Gold 8GB (2X4) 1600 Mhz Seasonic M12II-520 Bronze EVO Edition Full Modular NZXT Source 340 20
alldaynews Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Eνα απο 2 μου Project ετοιμo ενα απλος υπολογιστης γραφειου οχι για gamer που προοριζετε για τον αδερφο μου...θελει λιγη ακομα δουλιτσα πρεπει να επιλεξω καταληλους ανεμιστηρες και στην πορεια μια υδροψυξη ΑΙΟ οπου εχω σκοπο να την μονταρω και να προσθεσω χρυσα ρακορ... Χαρακτηριστικα Asus Z87 Pro WIFI Intel Pentium G3258, LGA 1150 3.2GHz Clock Corsair Vengenance Pro Gold 8GB (2X4) 1600 Mhz Seasonic M12II-520 Bronze EVO Edition Full Modular NZXT Source 340 Κωνσταντίνε φοβερή δουλειά.Αναμένουμε και το άλλο σύστημα που φαντάζομαι θα είναι απίστευτο!!! Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2015 από alldaynews 2
Chocobo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Eνα απο 2 μου Project ετοιμo ενα απλος υπολογιστης γραφειου οχι για gamer που προοριζετε για τον αδερφο μου...θελει λιγη ακομα δουλιτσα πρεπει να επιλεξω καταληλους ανεμιστηρες και στην πορεια μια υδροψυξη ΑΙΟ οπου εχω σκοπο να την μονταρω και να προσθεσω χρυσα ρακορ... Χαρακτηριστικα Asus Z87 Pro WIFI Intel Pentium G3258, LGA 1150 3.2GHz Clock Corsair Vengenance Pro Gold 8GB (2X4) 1600 Mhz Seasonic M12II-520 Bronze EVO Edition Full Modular NZXT Source 340 Φοβερός όπως πάντα.Απορία επειδή έχω το ίδιο κουτί.1. που έκανες τις επιγραφές 2.γιατί έγραψες κάτι στο κάτω μέρος εφόσον όταν μπει το καπάκι δεν φένεται και 3. είπες δεν είναι gamer πως και z87&g3258.? 1
Πέτρος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Dinos, εξαιρετική δουλειά! Οι υπολοιποι, βάζετε κανένα spoiler...για τ' αν'αθεμα όμως! 4
Dinosfan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Όπως είχα πει το θεμα θα νε μαυρο χρυσο οπότε βρήκα την Z87 στα 80 οπότε ήταν ευκαιρία όσο για τον επεξεργαστη ειχα σκοπο να βαλω έναν I5 4460 για να κρατήσει καιρό αλλα λόγο κρίσης βολευτηκα με τον g3258...το pc δεν θα μονο για σερφαρισμα ο αδερφός μ σπουδάζει πληροφορικη φτιάχνει προγραμματα κάνει επεξεργασία βιντεο όχι τρελα πραγματα αλλα προς τα παρών αυτα π βαλαν θα τον βγάλουν μια χαρα τον εχω είδη κλοκαρει στα 4.2 με 1.2 Vcore....οπότε γτ όχι αυτη η CPU;;;...σε μαγαζί με επιγραφές το κανα στο Μαρκοπουλο μεσογειας π μενω...εχω είδη έτοιμο το σχέδιο σε κορελ...αν θες να στο δώσω να το δωσεις στο μαγαζί κ να στο εκτυπωσει....το ότι εχει καπάκι δεν πάει να πει ότι δεν μπορω να το στολισω εξάλλου έχει σκοπο να το χει κ καμια φορά να νε ανοιχτό... 1
patriot21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Dinos, εξαιρετική δουλειά! Οι υπολοιποι, βάζετε κανένα spoiler...για τ' αν'αθεμα όμως! Kαι να πω οτι ειναι και χθεσινοι.... 1
Chocobo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Όπως είχα πει το θεμα θα νε μαυρο χρυσο οπότε βρήκα την Z87 στα 80 οπότε ήταν ευκαιρία όσο για τον επεξεργαστη ειχα σκοπο να βαλω έναν I5 4460 για να κρατήσει καιρό αλλα λόγο κρίσης βολευτηκα με τον g3258...το pc δεν θα μονο για σερφαρισμα ο αδερφός μ σπουδάζει πληροφορικη φτιάχνει προγραμματα κάνει επεξεργασία βιντεο όχι τρελα πραγματα αλλα προς τα παρών αυτα π βαλαν θα τον βγάλουν μια χαρα τον εχω είδη κλοκαρει στα 4.2 με 1.2 Vcore....οπότε γτ όχι αυτη η CPU;;;...σε μαγαζί με επιγραφές το κανα στο Μαρκοπουλο μεσογειας π μενω...εχω είδη έτοιμο το σχέδιο σε κορελ...αν θες να στο δώσω να το δωσεις στο μαγαζί κ να στο εκτυπωσει....το ότι εχει καπάκι δεν πάει να πει ότι δεν μπορω να το στολισω εξάλλου έχει σκοπο να το χει κ καμια φορά να νε ανοιχτό... Ωραίος,ναι αν δεν σου κάνει κόπο στείλε μου το σχέδιο και πες μου και πόσα περίπου έδωσες μιας και μένω Κρήτη οπότε να έχω μια ιδέα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Τι να πεις ειναι ποιημα το κουτι!σαν εργο τεχνης μοιαζει. Πραγματικα συγχαρητηρια για την δουλεια που εκανες! 1
ASFE Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Να και το προσφατα αλλαγμενο κουτι μου. (Μεταβαση απο Cosmos1 σε Cosmos2.) 5
JohnTheo29 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Καιρος να postαρω και το δικο μου case... Το case ηταν αυτο Και τωρα ειναι καπως ετσι...(επεται συνεχεια με mod στην Nepton 280XL - αλλαγη σωληνες με διαφανες και κιτρινο υγρο - ισως και tank 9
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Το καινουργιο μου build με το λευκο Graphite 760T. Θελει λιγο μονταρισμα ακομη μεσα κανα εξτρα λεντακι και cable management και ισως να παω για AIC για τον θερμο Haswell-E, γιατι ακομη και η DH-14 χτυπησε στα 4.4 90αρες στα stress test. Σορρυ για την ποιοτητα των φωτο αλλα ειναι νυχτα και ειναι και απο κινητο μην βγαζω μηχανη τωρα.. 5
skopelmix Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πολύ ωραίο αλλα κουτί 200 ευρώ στο πάτωμα μου προκαλεί θλίψη 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πολύ ωραίο αλλα κουτί 200 ευρώ στο πάτωμα μου προκαλεί θλίψη Εαν σου δειξω το τραπεζι - παγκο θα καταλαβεις γιατι δεν μπορει να μπει επανω. Αλλωστε φαινεται ειναι ψηλο το τραπεζι. Αν το εννοεις για να μην γρατσουνιστει εχει τα ποδαρακια απο κατω. Το μονο που του λειπει γιατι οντως ειναι μιναρος με το φουλ πλαινο πλεξι, ειναι ροδακια απο κατω. Θα κοιταξω μηπως κανω καμια μοντα να βαλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα