Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μετα την ανανεωση Δεν ειναι 100% ετοιμο βεβαια, μενουν καποιες λεπτομεριες και ισως και η αλλαγη τροφοδοτικου. Ζημιά το PC σου βγάλε μας και καμιά φώτο παραπάνω να δούμε. Από άλλη οπτική γωνία π,χ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μετα την ανανεωση Δεν ειναι 100% ετοιμο βεβαια, μενουν καποιες λεπτομεριες και ισως και η αλλαγη τροφοδοτικου. Πως ψύχονται οι κάρτες γραφικών αν έχεις Through n through το loop??? Το δεξιά κάθετο ανάμεσα στις κάρτες σου κάνει ζημιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, στη διάταξη που είναι τώρα οι κάρτες γεμίζουν ταυτόχρονα και όχι πρώτα η μια και μετα η άλλη. Δεν έχω κανένα θέμα απο θερμοκρασίες στο loop, οπότε πρόβλημα δεν υπάρχει Κιμωνας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, στη διάταξη που είναι τώρα οι κάρτες γεμίζουν ταυτόχρονα και όχι πρώτα η μια και μετα η άλλη. Δεν έχω κανένα θέμα απο θερμοκρασίες στο loop, οπότε πρόβλημα δεν υπάρχει Κιμωνας. Ακόμα πιστεύω αν το βγάλεις το κομμάτι αυτό θα είναι καλύτερα. Γιατί τώρα λογικά περνάει απο τις τρύπες απλά και όχι σε όλο το μήκος του waterblock. Ετσι και αλλιώς η διαφορά θερμοκρασίας αρχή -> τέλος loop δεν περνάει συνήθως τους 5 βαθμούς Φυσικά χωρίς παρεξήγηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι και εγώ με το δικό μου με το μόνο που μου έχει απομείνει είναι τα κοκκινα sleeved cables !! συγνωμη αλλα δεν μπορω να την γυρισω,αν μπορει καποιος απο τους διαχειριστες ας το κανει!! ευχαριστω εκ τον προτερων !! intel 4790k msi gaming 7 vengeance pro 2400 ssd sm951 gtx 980 zotac amp extreme bitspower tank ek αντλια-ψυγειο block swiftech apogee xl case nzxt h440 Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2015 από Kosvog20 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Επανέρχομαι και εγώ με το δικό μου με το μόνο που μου έχει απομείνει είναι τα κοκκινα sleeved cables !! συγνωμη αλλα δεν μπορω να την γυρισω,αν μπορει καποιος απο τους διαχειριστες ας το κανει!! ευχαριστω εκ τον προτερων !! intel 4790k msi gaming 7 vengeance pro 2400 ssd sm951 gtx 980 zotac amp extreme bitspower tank ek αντλια-ψυγειο block swiftech apogee xl case nzxt h440 Πολύ ωραίο και σένιο το αποτέλεσμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ακόμα πιστεύω αν το βγάλεις το κομμάτι αυτό θα είναι καλύτερα. Γιατί τώρα λογικά περνάει απο τις τρύπες απλά και όχι σε όλο το μήκος του waterblock. Ετσι και αλλιώς η διαφορά θερμοκρασίας αρχή -> τέλος loop δεν περνάει συνήθως τους 5 βαθμούς Φυσικά χωρίς παρεξήγηση Μπορεί να κερδίσει 3 βαθμούς , αλλά μειώνει τη ροή. Και τα 2 σωστά ειναι.δεν υπάρχει κανένα θέμα πάντως και έτσι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Επανέρχομαι και εγώ με το δικό μου με το μόνο που μου έχει απομείνει είναι τα κοκκινα sleeved cables !! συγνωμη αλλα δεν μπορω να την γυρισω,αν μπορει καποιος απο τους διαχειριστες ας το κανει!! ευχαριστω εκ τον προτερων !! intel 4790k msi gaming 7 vengeance pro 2400 ssd sm951 gtx 980 zotac amp extreme bitspower tank ek αντλια-ψυγειο block swiftech apogee xl case nzxt h440 damn..... Ποσο ομορφο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 damn..... Ποσο ομορφο. χαρομαι που αρεσε γιατι εχω φαει αρκετο χρονο Πολύ ωραίο και σένιο το αποτέλεσμα! ευχαριστω αργησα λιγο αλλα το εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_6 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Επανέρχομαι και εγώ με το δικό μου με το μόνο που μου έχει απομείνει είναι τα κοκκινα sleeved cables !! συγνωμη αλλα δεν μπορω να την γυρισω,αν μπορει καποιος απο τους διαχειριστες ας το κανει!! ευχαριστω εκ τον προτερων !! intel 4790k msi gaming 7 vengeance pro 2400 ssd sm951 gtx 980 zotac amp extreme bitspower tank ek αντλια-ψυγειο block swiftech apogee xl case nzxt h440 φιλε απιστευτο αποτελεσμα. πολλα μπραβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 φιλε απιστευτο αποτελεσμα. πολλα μπραβο. Ευχαριστώ πολύ παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Επανέρχομαι και εγώ με το δικό μου με το μόνο που μου έχει απομείνει είναι τα κοκκινα sleeved cables !! συγνωμη αλλα δεν μπορω να την γυρισω,αν μπορει καποιος απο τους διαχειριστες ας το κανει!! ευχαριστω εκ τον προτερων !! intel 4790k msi gaming 7 vengeance pro 2400 ssd sm951 gtx 980 zotac amp extreme bitspower tank ek αντλια-ψυγειο block swiftech apogee xl case nzxt h440 Πολύ ωραία δουλειά!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Επανέρχομαι και εγώ με το δικό μου με το μόνο που μου έχει απομείνει είναι τα κοκκινα sleeved cables !! συγνωμη αλλα δεν μπορω να την γυρισω,αν μπορει καποιος απο τους διαχειριστες ας το κανει!! ευχαριστω εκ τον προτερων !! intel 4790k msi gaming 7 vengeance pro 2400 ssd sm951 gtx 980 zotac amp extreme bitspower tank ek αντλια-ψυγειο block swiftech apogee xl case nzxt h440 Σ'ωραίος!!! Άριστο αποτέλεσμα φίλε πολλά μπράβο κι από εμένα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Αλλες δύο με το μποκ το άλλαξα σε λευκό νομίζω πιο ωραίο !! Σας ευχαριστώ και πάλι! ! 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_99 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Aυτο ειναι το τιμιο κουτακι μου(Για να πω την αληθεια ντρεπομαι για αυτο που εχω σε σχεση με αυτα που βλεπω εδω μεσα) M/O: GA-970A-UD3P CPU: AMD 8320 RAM: 8 GB(2x4gb) corsair vengeance PSU: Corsair cs series 650w(Ναι το ξερω αλλο βλεπετε αλλα επειδη καηκε το προηγουμενο που ειχα ηταν μια προσωρινη λυση. Εχω παραγγειλει το Corsair και το περιμενω. Δεν γραγω αυτο που εχω τωρα γιατι επισης ντρεπομαι για αυτο ) GPU: Gtx 550 ti 1 SSD(250GB) και 2 ΗDD(1 TΒ και 500 ΜΒ) Ψυκτρα: SilentiumPC Fortis 2 Fans: 1 μπροστα και 1 πισω προεγκτεστημενα απο το κουτι +2 πλαι(βαζουν αερα) και 2 οροφη(βγαζουν αερα) που εχω βαλει εγω(ολα 120) Case: Fanz Hephaestus II Midi Tower (Καλο κουτακι αλλα και εδω περιμενω να μου ερθει το arc XL) Και ειμαι στην αναζητηση και καρτας γραφικων! Θα ξανα ποσταρω οταν με το καλο ερθει το τροφοδοτικο και το κουτι και μια τελευταια φορα οταν παρω καρτα γραφικων! (ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ CORSAIR NA EΡΘΕΙ :-D :-D ) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα