#piter# Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Το κουτι μου ειναι αυτο και η θερμοκρασιες μου. Τι ψυκτρα cpu να παρω γιατι σε gaming παει 65 ?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Devil_Rises Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Υπολογιστής μέσα σε ένα γραφείο ( μεταλλικό χειροποίητο φτιαγμένο ) σε λίγο τελειώνω και την βάσει του και θα ανεβάσω κ άλλες τοποθετημένο επάνω στον τοίχο πολύ ωραίο desk..... ο dark vader με πρόλαβε στο σχόλιο ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Άψογη δουλειά giorgos7515 και τούμπανο και το μηχάνημά σου, εύγε . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μετα την ανανεωση Δεν ειναι 100% ετοιμο βεβαια, μενουν καποιες λεπτομεριες και ισως και η αλλαγη τροφοδοτικου. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Αμα πω ότι δεν μου κολλάει καθόλου το πράσινο θα ειμαι κακός? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Αμα πω ότι δεν μου κολλάει καθόλου το πράσινο θα ειμαι κακός? Και μενα κατι δεν μου αρεσε στο πρασινο να σου πω την αληθεια... Απο Σεπτεμβρη τωρα οι οποιες αλλαγες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 αμα πω οτι μου αρεσε πολυ το πρασινο θα παρεξηγηθω?εχω βαρεθει ν βλεπω μαυρα κοκκινα και ασπρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μετα την ανανεωση Δεν ειναι 100% ετοιμο βεβαια, μενουν καποιες λεπτομεριες και ισως και η αλλαγη τροφοδοτικου. Φαίνεται πολύ όμορφη η διαδρομή βάλε καμια φώτο ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Όντως το πράσινο του δίνει μια νότα διαφορετικότητας, ωστόσο στην επόμενη αλλαγή χρώματος καλή επιλογή θα ήταν το κόκκινο για να δέσει πιο αρμονικά με το υπόλοιπο σύστημα. Animal Planet πας για quad titan x sli και θα αλλάξεις τροφοδοτικό ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Εγώ θα έλεγα να μείνει το πράσινο να γίνουν πράσινα η μαύρα τα καλώδια και πράσινο το backplate από τις κάρτες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μετα την ανανεωση Δεν ειναι 100% ετοιμο βεβαια, μενουν καποιες λεπτομεριες και ισως και η αλλαγη τροφοδοτικου. Βλεπω sli titan x, Dell UltraSharp UP3214Q, 5960, custom loop. Ποσο σου στοίχισε αυτο το τερας? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 αμα πω οτι μου αρεσε πολυ το πρασινο θα παρεξηγηθω?εχω βαρεθει ν βλεπω μαυρα κοκκινα και ασπρα Βρε το πράσινο μια χαρά χρώμα ειναι αλλα οταν συνδιαζεται με τα ασπρα sleeves, το χαλαζοασπρο λεντ του ανεμηστηρα και τις κοκκινες λεπτομεριες της rog το αποτελεσμα ειναι κατι μεταξύ ουρανιου τόξου και παρδαλής αίγας!! Κατα τα αλλα δεν το συζητάμε το συστημα είναι τέρας , καλοστημένο και πανεμορφο ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω για τις παρατηρησεις και τα σχολια. Σημειωθηκαν και θα προχωρησω σε αλλαγες. @hliastesk Φυγανε αρκετα @Mult1C0r3Cpu Οχι, προς το παρον δεν σκεφτομαι αλλη Titan X O μονος λογος που θελω να το αλλαξω σε καποιο αλλο (Corsair πχ) ειναι για τα sleeved cables. Δεν θελω να (ξανα)βαλω extensions. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μετα την ανανεωση Δεν ειναι 100% ετοιμο βεβαια, μενουν καποιες λεπτομεριες και ισως και η αλλαγη τροφοδοτικου. Τρομερά όμορφο! Και πολύ καλή δουλειά! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafa1919 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μετα την ανανεωση Δεν ειναι 100% ετοιμο βεβαια, μενουν καποιες λεπτομεριες και ισως και η αλλαγη τροφοδοτικου. Κιμωνάρα μου δεν έχω λόγια! Το σύστημα είναι απλά το απόλυτο τέρας και τόσο όμορφο κι elegant! Σ'ωραίος! Καλημέρα κι από εμένα στους ωραίους καραμπουζουκλήδες παίδες! Όσοι θυμούνται το PC μου ξέρουν ότι είχα μία Gigabyte H87 που δεν ταίριαζε με το όλο theme. Ε, τα πράγματα έχουν αλλάξει ελαφρώς και το σύστημα πλέον είναι έτσι. Πείτε τη γνώμη σας! Specs: Intel Core i7-4790K (OC'ed @ 4.7GHz with 1.26V) ASUS Maximus VII Ranger Gigabyte G1 Gaming GTX 970 (ναι, αυτή με τα 3.5GB , OC'ed @ 1420 MHz ο πυρήνας και @ 7900 MHz η μνήμη) 2*8GB Kingston HyperX Fury Black (OC'ed @ 2400 MHz on CL11 with 1.65V without XMP) EVGA Supernova 750 G2 Phanteks Enthoo Pro λευκό με παράθυρο Cooler Master Nepton 240M με Arctic Silver 5 (ναι, είμαι της παλαιάς σχολής ) Samsung 840 EVO 250GB Seagate Barracuda 2TB Western Digital Caviar Blue 1TB 2 Noctua NF-A14 PWM μπροστά να βάζουν αέρα στο κουτί & 1 Phanteks PH-F140SP λευκό πίσω να βάζει κι αυτό αέρα συνδυασμένο με ένα Silverstone λευκό μαγνητικό φίλτρο. Έτσι, διατηρώ θετική πίεση στο κουτί. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα