Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπολογιστής μέσα σε ένα γραφείο ( μεταλλικό χειροποίητο φτιαγμένο ) σε λίγο τελειώνω  και την βάσει του και θα ανεβάσω κ άλλες τοποθετημένο  επάνω στον τοίχο 

πολύ ωραίο desk..... ο dark vader με πρόλαβε στο σχόλιο .....  :-D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμα πω ότι δεν μου κολλάει καθόλου το πράσινο θα ειμαι κακός?

Και μενα κατι δεν μου αρεσε στο πρασινο να σου πω την αληθεια... :P

Απο Σεπτεμβρη τωρα οι οποιες αλλαγες :) 

• Like 2

Μετα την ανανεωση :)

Δεν ειναι 100% ετοιμο βεβαια, μενουν καποιες λεπτομεριες και ισως και η αλλαγη τροφοδοτικου.

Φαίνεται πολύ όμορφη η διαδρομή βάλε καμια φώτο ακόμα 

Όντως το πράσινο του δίνει μια νότα διαφορετικότητας, ωστόσο στην επόμενη αλλαγή χρώματος καλή επιλογή θα ήταν το κόκκινο για να δέσει πιο αρμονικά με το υπόλοιπο σύστημα. Animal Planet πας για quad titan x sli και θα αλλάξεις τροφοδοτικό :D

• Like 1

Δεν ειναι 100% ετοιμο βεβαια, μενουν καποιες λεπτομεριες και ισως και η αλλαγη τροφοδοτικου.

28jxqi1.jpg

Βλεπω sli titan x, Dell UltraSharp UP3214Q, 5960, custom loop. Ποσο σου στοίχισε αυτο το τερας? :)

• Like 1

αμα πω οτι μου αρεσε πολυ το πρασινο θα παρεξηγηθω?εχω βαρεθει ν βλεπω μαυρα κοκκινα και ασπρα :D

Βρε το πράσινο μια χαρά χρώμα ειναι αλλα οταν συνδιαζεται με τα ασπρα sleeves, το χαλαζοασπρο λεντ του ανεμηστηρα και τις κοκκινες λεπτομεριες της rog το αποτελεσμα ειναι κατι μεταξύ ουρανιου τόξου και παρδαλής αίγας!!

Κατα τα αλλα δεν το συζητάμε το συστημα είναι τέρας , καλοστημένο και πανεμορφο !

• Like 4

Ευχαριστω για τις παρατηρησεις και τα σχολια. Σημειωθηκαν και θα προχωρησω σε αλλαγες. :)

@hliastesk

Φυγανε αρκετα :P

@Mult1C0r3Cpu 

Οχι, προς το παρον δεν σκεφτομαι αλλη Titan X :) O μονος λογος που θελω να το αλλαξω σε καποιο αλλο (Corsair πχ) ειναι για τα sleeved cables. Δεν θελω να (ξανα)βαλω extensions.

• Like 3

28jxqi1.jpg

Τρομερά όμορφο!  Και πολύ καλή δουλειά! 

• Like 3

28jxqi1.jpg

Κιμωνάρα μου δεν έχω λόγια! Το σύστημα είναι απλά το απόλυτο τέρας και τόσο όμορφο κι elegant! Σ'ωραίος! :D ;)

Καλημέρα κι από εμένα στους ωραίους καραμπουζουκλήδες παίδες!

Όσοι θυμούνται το PC μου ξέρουν ότι είχα μία Gigabyte H87 που δεν ταίριαζε με το όλο theme. Ε, τα πράγματα έχουν αλλάξει ελαφρώς και το σύστημα πλέον είναι έτσι. Πείτε τη γνώμη σας!  :)

Specs:

Intel Core i7-4790K (OC'ed @ 4.7GHz with 1.26V)

ASUS Maximus VII Ranger

Gigabyte G1 Gaming GTX 970 (ναι, αυτή με τα 3.5GB  :P , OC'ed @ 1420 MHz ο πυρήνας και @ 7900 MHz η μνήμη)

2*8GB Kingston HyperX Fury Black (OC'ed @ 2400 MHz on CL11 with 1.65V without XMP)

EVGA Supernova 750 G2

Phanteks Enthoo Pro λευκό με παράθυρο

Cooler Master Nepton 240M με Arctic Silver 5 (ναι, είμαι της παλαιάς σχολής  :P )

Samsung 840 EVO 250GB

Seagate Barracuda 2TB

Western Digital Caviar Blue 1TB

2 Noctua NF-A14 PWM μπροστά να βάζουν αέρα στο κουτί & 1 Phanteks PH-F140SP λευκό πίσω να βάζει κι αυτό αέρα συνδυασμένο με ένα Silverstone λευκό μαγνητικό φίλτρο. Έτσι, διατηρώ θετική πίεση στο κουτί.

post-278569-0-94834100-1436853081_thumb.jpg

post-278569-0-63998300-1436853122_thumb.jpg

post-278569-0-90510000-1436853160_thumb.jpg

post-278569-0-44602000-1436853201_thumb.jpg

• Like 13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...