Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 καθημερινά στα 4 είναι δεν χρειάζομαι και παραπάνω ποτέ μέχρι 4.7 τον έχω καταφέρει stable αλλά με αρκετό ρεύμα και δεν έχει έρθει και το tec ακόμα για να πω οτι έχω σοβαρή ψύξη τώρα αν καπνίσει ώρα της καλή που λένε στο χωριό μου η πρώτη ή η τελευταία που θα χαλάσω θα είναι γενικά πάντως σε σχέση με κάτι άλλες που είχα του κιλού ας πούμε μια χαρά μου είναι μην φανταστείς οτι το pc αυτό κάνει και τίποτα σοβαρό internet μουσική και τη δουλειά μου να βγάζει να να έχω ψωμάκι να τρώω υπερβολή είναι κιόλας όλα τα vm είναι στο server στο σπίτι και ταινίες ακόμα σε έναν c2d στο σαλόνι βλέπω απλά έκατσε και πήρα τα πράγματα και το έστησα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmok Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 vatos Μονο για benchmarks το εχεις το pc ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 η 8800 gts ειναι τερας! εχω και εγω μια στο παλιο Pc μου. δεν κολουσε πουθενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Και εγώ έχω στο pc του μαγαζιού!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 vatos Μονο για benchmarks το εχεις το pc ? βασικά η δουλειά μου είναι να στήνω δίκτυα και τηλεφωνικά κέντρα οπότε το pc αυτό κάθεται σε ένα δωμάτιο που είναι σε φάση γραφείο εκεί χαζεύω στο ίντερνετ εκεί διαβάζω εκεί μπαίνω remote όταν κάποιος χρειαστεί κάτι εκεί κάνω δουλειά ούτε benchmarks πια ούτε games τπτ ίντερνετ δουλειά μουσική τώρα θα μου πείς γιατί πήρες 8core και 32Gb για να κάνει τίποτα... δίκιο έχεις φαντάσου αυτό το pc ήταν κάποτε στο σαλόνι και το άνοιγα για να δω καμιά ταινία ο liopyr με τα έπρηξε και μου είπε να κάνω τράμπα το c2d που είχα και δούλευα με αυτό που ήταν σαν htpc ε και εγώ μετά έκατσα και το συμμάζεψα λίγο παλιά κατάλοιπα από αυτά που κάναμε με τα benchmarks... μ αρέσει να ασχολούμαι αλλά δεν έχω το χρόνο ούτε τόσο την όρεξη πια να κάτσω να ανοίγω τέτοιες δουλειές το άλλο pc που είναι ο server με τους πολλούς δίσκους εκεί τρέχω vm για να κάνω πειράματα εκεί είναι και όλα τα αρχεία μου 'αλλο είανι στην tv για htpc και bonus ο ρούτερ μου τον έκανα υδρόψυκτο και αυτόν μιας και έβγαλα την μαλακία από του γραφείου του κουτί που βλέπεται εδώ είναι ένα από τα μαρμάρινα παγκάκια που έχει το σπίτι... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 για witcher3 και dai3 την υδροψυξη την εχω απο το 2007 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelouras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 nzxt1.png nzxt2.png Εχει κρεμασει η καρτα η απλα ετσι φαινεται στις φωτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juno12 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 όλες οι μακριές κάρτες με βαριές ψύκτρες κρεμάνε έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Οχι νομιζω ειναι οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos7515 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Υπολογιστής μέσα σε ένα γραφείο ( μεταλλικό χειροποίητο φτιαγμένο ) σε λίγο τελειώνω και την βάσει του και θα ανεβάσω κ άλλες τοποθετημένο επάνω στον τοίχο 29 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Βλεπω τηρεις τα μετρα προστασιας ...Πολυ καλος παντως,καλη συνεχεια! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Υπολογιστής μέσα σε ένα γραφείο ( μεταλλικό χειροποίητο φτιαγμένο ) σε λίγο τελειώνω και την βάσει του και θα ανεβάσω κ άλλες τοποθετημένο επάνω στον τοίχο πανέμορφη δουλειά στειλτο στην lian li να τους μάθεις πως φτιάχνονταν τα table case 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Φοβερή δουλειά!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Παρα πολυ ωραιο το desk!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα