alldaynews Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αν το έβαφες χρυσό σε κάποια σημεία και μαύρο το υπόλοιπο Dinosfan?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αν το έβαφες χρυσό σε κάποια σημεία και μαύρο το υπόλοιπο Dinosfan?? το σκεφτηκα αλλα σε μελοντικη πωληση?? υπαρχει τα plasti dip καπως ετσι οπου η μπογια γινεται μεμβρανη και φευγει οποτε θες...εσυ σε ποια προτηνεις να το εβαφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 ξεκινησαμε ετσι μετα απο πατεντες αλλαγες ψυκτρων κλπ + δευτερη καρτα πανω ιδου αφου χωρεσαν τα 2 βουνα παλι καλα !! και ενα με το benchtable(της πλακας ιδιοκατασκευη)ειμαστε και στη ΗΟΤ παιδες !! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μπαινω σφηνα και εγω με κατι που μολις πριν λιγο τελειωσα. Το πανεμορφο Cooltek W2!!! Καταπληκτικο κουτι απλα. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μπαινω σφηνα και εγω με κατι που μολις πριν λιγο τελειωσα. Το πανεμορφο Cooltek W2!!! Καταπληκτικο κουτι απλα. ωραιο το κουτι ημουν αναμεσα σε αυτο και το NZXT S340 αλλα προτημησα το δευτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εγώ θα προτεινα το Gold metalizer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εγώ θα προτεινα το Gold metalizer για ποιο πραγμα ακριβως μιλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 http://www.plastidip-hellas.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1-plasti-dip/2-plastidip-products/18-gold-metalizer-plasti-dip.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Το χεις δουλέψει καθολου αξίζει είναι καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δεν το έχω δουλέψει δυστυχώς αλλα έχω ακούσει πως αξίζει και το βγάζεις όποτε θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skopelmix Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μετά απο μία πρόσφατη ανανέωση 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Fallen4ngel πέστο ντε, για αυτό δεν σου αποδίδει σωστά ο a8 6600k με oc, δεν είναι τόσο το ότι είναι βλαμμένη η μητρική, το στοκ ψυκτράκι είναι για πέταμα και οριακά κάνει για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή στην στοκ μορφή του κιόλας. Αν είναι να ασχοληθείς με oc το minimum μια raijintek aidos, η καλύτερη επιλογή για αρκετό ξεζούμισμα είναι η 212 evo. Απέφυγε oc με την στοκ, είναι θάνατος για τον cpu, άδικη καταπόνηση. SigmaDelta, με την tri x ψύκτρα, έδωσες απλά ζωή στην κάρτα σου . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Με 30c βρε χαμενε οριο παιζει **. Μπηκε αγγελια το συστημα φιλε μου, αλλωστε για δωρο ηταν απλα αλλαξαν τα σχεδια. Με Η100 εκανα ολες τις δοκιμες btw χεχε ** Edit ΙΒΤ σε Valley κτλπ απλα αραζει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Fallen4ngel πέστο ντε, για αυτό δεν σου αποδίδει σωστά ο a8 6600k με oc, δεν είναι τόσο το ότι είναι βλαμμένη η μητρική, το στοκ ψυκτράκι είναι για πέταμα και οριακά κάνει για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή στην στοκ μορφή του κιόλας. Αν είναι να ασχοληθείς με oc το minimum μια raijintek aidos, η καλύτερη επιλογή για αρκετό ξεζούμισμα είναι η 212 evo. Απέφυγε oc με την στοκ, είναι θάνατος για τον cpu, άδικη καταπόνηση. SigmaDelta, με την tri x ψύκτρα, έδωσες απλά ζωή στην κάρτα σου . Καρτάρα η tri x και αντέχει πολύ ακόμη κι ας βγήκαν καινούργιες κόκκινες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 SigmaDelta, με την tri x ψύκτρα, έδωσες απλά ζωή στην κάρτα σου . Και όχι μόνο,βοηθάει και στην ψυχική μου ηρεμία,μιας και με την στοκ ψύξη έκανα κεφάλι από τον θόρυβο! By the way που λένε στο χωριό μου, είμαι -10 βαθμούς κάτω idle/ελαφρύ browsing και σε full load το χάος, -20 +βάλε!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα