vassilis018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 είναι πανέμορφο! Σ΄ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αρκτικός κύκλος ή Arctic Warfare? φιλε πολυ ωραιο..τι φωτισμο εβαλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ποιο κουτι ειναι αυτο Πρεπει να ειναι καποιο corsair αλλα θα σε γελασω,απο google βρηκα την φωτογραφια. Εαν ψαχνεις κουτια με μεγαλο παραθυρο χωρις κοψιματα κτλπ τα corsair εχουνε αρκετα μοντελα. Αρκτικός κύκλος ή Arctic Warfare? Ωραια το εχεις φτιαξει το εργαλειο! Πολυ δυνατο φιλε πολυ ωραιο..τι φωτισμο εβαλες? Λογικα πρεπει να ειναι αυτο που εχω γραψει πιο πανω..ψυχρο λευκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αρκτικός κύκλος ή Arctic Warfare? τα καλωδια τα άσπρα πόσο τα βρήκες? βλέπω δω κάτι 90αρια το σετ wtf δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 τα καλωδια τα άσπρα πόσο τα βρήκες? βλέπω δω κάτι 90αρια το σετ wtf δηλαδη Καινουργια,ναι,τοσο πανε 70-120. Εχω δει ανα καιρους και μεταχειρισμενα σε αγγελιες εδω στο insomnia,αλλα δεν ξερω κατα ποσο ευκολο θα ειναι να βρεις ασπρα αν και εφοσον θες συγκεκριμενα ασπρα καλωδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Όντως πολύ ωραίο το άσπρο χρώμα! ξέρουμε που θα βρω αυτά τα led και μια βοήθεια για το πόσα χρειάζομαι? http://www.e-shop.gr/akasa-ak-ld02-05wh-vegas-15x-led-strip-light-60cm-white-p-PER.810995 Αυτά έχω εγώ είναι πολύ καλά. τα καλωδια τα άσπρα πόσο τα βρήκες? βλέπω δω κάτι 90αρια το σετ wtf δηλαδη http://www.e-shop.gr/pc-cables-l?offset=390&table=PER&category=%CA%C1%CB%D9%C4%C9%CF+%C5%D3%D9%D4%C5%D1%C9%CA%C7%D3+%D3%D5%CD%C4%C5%D3%C7%D3+%D3%D5%D3%CA%C5%D5%D9%CD&filter-11377=1 Εδώ θα βρεις τα πάντα σε sleeved καλώδια. Της Bitfenix είναι πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ο φωτισμός είναι λευκός ψυχρός. τα λευκά καλώδια είναι extensions της bitfenix. όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω. τα sleeved είναι σύνολο 4 κομμάτια. 1 για μητρική, 1 για cpu. και 2 pci-e για την κάρτα γραφικών, κοντά στα 30 ευρώ κόστισαν αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ο φωτισμός είναι λευκός ψυχρός. τα λευκά καλώδια είναι extensions της bitfenix. όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω. τα sleeved είναι σύνολο 4 κομμάτια. 1 για μητρική, 1 για cpu. και 2 pci-e για την κάρτα γραφικών, κοντά στα 30 ευρώ κόστισαν αν θυμάμαι καλά. μπορεις να στειλεις link απο που πηρες το φωτισμο?ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Πολύ ωραία δουλεία, πανέμορφο σε άσπρο αλλά δεν είχε βγει όταν το πήρα εγώ . Πόσα φωτάκια χρειάστηκε για όλο το κουτί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 την λεντοταινία την αγόρασα από Καυκά. είναι αδιάβροχη αυτοκόλλητη νομίζω 4watt. πήρα καλώδιο από το τροφοδοτικό που βγάζει σε molex. μετά μπορείς να καταλάβεις την πατέντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αρκτικός κύκλος ή Arctic Warfare? Μου αρέσει που ήθελες να βγάλεις το armor kit. Αλητη μην την ακουμπήσεις την μητρική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μου αρέσει που ήθελες να βγάλεις το armor kit. Αλητη μην την ακουμπήσεις την μητρική. αφού κάποιος είπε ότι θα μαζεύει σκόνη, και το σκέφτομαι να το βγάλω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 την λεντοταινία την αγόρασα από Καυκά. είναι αδιάβροχη αυτοκόλλητη νομίζω 4watt. πήρα καλώδιο από το τροφοδοτικό που βγάζει σε molex. μετά μπορείς να καταλάβεις την πατέντα ναι καταλαβα πολυ καλο αποτελεσμα παντως!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ναι, θα μαζεψει σκονη και κατι εγινε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ναι, θα μαζεψει σκονη και κατι εγινε... Και blower έχουμε...όποιος θέλει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα