TitanasGR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Να και το PC μου μέσα του έχω : Motherboard: Asus Maximus Vii Formula CPU: Intel Core I7 4790K Gpu: (2x) Msi Gtx 970 SLI 4 GB PSU: Corsair Ax860 Platinum Ram: Corsair Vengeance 8 GB HDD: Western Digital Black Edition 1Tb Είναι υδρόψυκτος μόνο ο επεξεργαστής η υδροψυξη είναι χειροποίητη https://www.mediafire.com/folder/yo4kljmh1514t/mypc 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Να και το PC μου μέσα του έχω : Motherboard: Asus Maximus Vii Formula CPU: Intel Core I7 4790K Gpu: (2x) Msi Gtx 970 SLI 4 GB PSU: Corsair Ax860 Platinum Ram: Corsair Vengeance 8 GB HDD: Western Digital Black Edition 1Tb Είναι υδρόψυκτος μόνο ο επεξεργαστής η υδροψυξη είναι χειροποίητη Τελειο, ανεπαλειπτο, μοναδικο!!! Αλλα που ειναι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Στον Ωρωπό λέει.Δεν έχω πάει ποτέ, ίσως να μην έχουν μέσα ψηφιακής φωτογράφισης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TitanasGR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Απλα εψαχνα ενα τροπο να ανεβασω τις φωτο.... Στον Ωρωπό λέει.Δεν έχω πάει ποτέ, ίσως να μην έχουν μέσα ψηφιακής φωτογράφισης. Λες εεε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Υπαρχει και καλύτερος τροπος στο "περισσοτερες επιλογες απαντησεις" κατω δεξια! Βολεψε λιγο την αντλια, και γεμισε το tank , δεν ειναι μινι καταράκτης σε φαντεζι ενυδρίο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TitanasGR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Να και το PC μου μέσα του έχω : Motherboard: Asus Maximus Vii Formula CPU: Intel Core I7 4790K Gpu: (2x) Msi Gtx 970 SLI 4 GB PSU: Corsair Ax860 Platinum Ram: Corsair Vengeance 8 GB HDD: Western Digital Black Edition 1Tb Είναι υδρόψυκτος μόνο ο επεξεργαστής η υδροψυξη είναι χειροποίητη. Υπαρχει και καλύτερος τροπος στο "περισσοτερες επιλογες απαντησεις" κατω δεξια! Βολεψε λιγο την αντλια, και γεμισε το tank , δεν ειναι μινι καταράκτης σε φαντεζι ενυδρίο Καπως καλυτερα τωρα Δεν εχει τελειωσει ακομα! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Να και το PC μου μέσα του έχω : Motherboard: Asus Maximus Vii Formula CPU: Intel Core I7 4790K Gpu: (2x) Msi Gtx 970 SLI 4 GB PSU: Corsair Ax860 Platinum Ram: Corsair Vengeance 8 GB HDD: Western Digital Black Edition 1Tb Είναι υδρόψυκτος μόνο ο επεξεργαστής η υδροψυξη είναι χειροποίητη. Καπως καλυτερα τωρα Δεν εχει τελειωσει ακομα! Ωραιο αλλα πολυ κοκκινο Ολυμπιακος??? ΑΝ ναι κανε παρεα με τον ψαρα -αστυνομο που εχετε εκει εναν ΤΣα....ακη αν τον ξερεις μεγαλος γαυρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Για πείτε καμία ιδέα πως να το φτιάξω(σκέφτομαι να πάω σε κόκκινα φωτάκια λόγο μητρικής) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Για πείτε καμία ιδέα πως να το φτιάξω(σκέφτομαι να πάω σε κόκκινα φωτάκια λόγο μητρικής) Το πιο σοβαρο led χρωμα για μενα ειναι το ψυχρο ασπρο,το οποιο πηγαινει παντου. http://i.ytimg.com/vi/ft2BQpZXu0k/maxresdefault.jpg http://www.totallydubbed.net/content/uploads/2014/10/DSC00184.jpg σαν και αυτο εδω μονο που ο συγκεκριμενος εχει κανει χαλια μαυρα cable management,και απο την δεξια πλευρα δεν υπαρχει φωτισμος. τζαμπα καιει η λαμπα δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Το πιο σοβαρο led χρωμα για μενα ειναι το ψυχρο ασπρο,το οποιο πηγαινει παντου. http://i.ytimg.com/vi/ft2BQpZXu0k/maxresdefault.jpg ποιο κουτι ειναι αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μεταμεσονυχτια μεταμόσχευση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Όντως πολύ ωραίο το άσπρο χρώμα! ξέρουμε που θα βρω αυτά τα led και μια βοήθεια για το πόσα χρειάζομαι? Το κουτί είναι το corsair air540 andreapaog328 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αρκτικός κύκλος ή Arctic Warfare? 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TitanasGR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ωραιο αλλα πολυ κοκκινο Ολυμπιακος??? ΑΝ ναι κανε παρεα με τον ψαρα -αστυνομο που εχετε εκει εναν ΤΣα....ακη αν τον ξερεις μεγαλος γαυρος Μπα οχι καμια σχεσει απλα παει το κοκκινο και δενει με την μητρικη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalElf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αρκτικός κύκλος ή Arctic Warfare? είναι πανέμορφο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα