vassilis018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 μανάρι η συγκεκριμένη μιτρική..!!! και η τιμή της μανάρι είναι βασικά σκέφτηκα και την άλλη καγκουριά. να βγάλω το armor shield που φοράει. ούτως άλλοως λευκό pcb έχει. απλά μην φάω καμιά ήττα με την εγγύηση μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εμένα δεν μου αρέσει το ανεμιστηράκι που έχει μές στην μέση αλλα κατα τα άλλα φοβερή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εμένα δεν μου αρέσει το ανεμιστηράκι που έχει μές στην μέση αλλα κατα τα άλλα φοβερή το ανεμιστηράκι δεν είναι φιξ. αν θέλεις το βιδώνεις. και εγώ δεν πρόκειται να το περάσω. διάβασα ότι κάνει και λίγο βαβούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 το ανεμιστηράκι δεν είναι φιξ. αν θέλεις το βιδώνεις. και εγώ δεν πρόκειται να το περάσω. διάβασα ότι κάνει και λίγο βαβούρα. 2 έχει.Ένα εκεί στο κέντρο και το άλλο μπαίνει πίσω στο i/o. Και εγώ όταν έστησα το σύστημα σκεφτόμουν την sabertooth,αλλά είδα πώς έχει αυτά τα 2 φαν και σε συνδιασμό με την επένδυση armor θα είναι παγίδα σκόνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ολο και πιο κοντά στο τέλος.Εφτιαξα και το 24αρι αλλα δεν μπορώ να αλλάξω το 1 καλώδιο που είναι μονό στην μια πλευρά και 2πλό στην άλλη.Μένουν μόνο τα πάνω φανάκια να αλλαχθούν με κιτρινόμαυρα.Επίσης σκέφτομαι να καλύψω το πλαινό των 5.25 θέσεων και ένα backplate για την 290.Υπάρχει περίπτωση να βάλω και ένα Midplate μιας και έχω plexi Y.Γ Μου την σπάει το πράσινο λαμπάκι αλλα δυστυχώς δεν βγαίνει σε κίτρινο 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 και η τιμή της μανάρι είναι βασικά σκέφτηκα και την άλλη καγκουριά. να βγάλω το armor shield που φοράει. ούτως άλλοως λευκό pcb έχει. απλά μην φάω καμιά ήττα με την εγγύηση μετά. γιατί να το βγάλεις.? για μένα αυτό είναι που την κάνει ακόμα πιο γαμάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 2 έχει.Ένα εκεί στο κέντρο και το άλλο μπαίνει πίσω στο i/o. Και εγώ όταν έστησα το σύστημα σκεφτόμουν την sabertooth,αλλά είδα πώς έχει αυτά τα 2 φαν και σε συνδιασμό με την επένδυση armor θα είναι παγίδα σκόνης. αυτό με το παγίδα σκόνης δεν κατάλαβα. τα φανάκια αν θέλεις τα βάζεις. δεν είναι φιξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ολο και πιο κοντά στο τέλος.Εφτιαξα και το 24αρι αλλα δεν μπορώ να αλλάξω το 1 καλώδιο που είναι μονό στην μια πλευρά και 2πλό στην άλλη.Μένουν μόνο τα πάνω φανάκια να αλλαχθούν με κιτρινόμαυρα.Επίσης σκέφτομαι να καλύψω το πλαινό των 5.25 θέσεων και ένα backplate για την 290.Υπάρχει περίπτωση να βάλω και ένα Midplate μιας και έχω plexi Y.Γ Μου την σπάει το πράσινο λαμπάκι αλλα δυστυχώς δεν βγαίνει σε κίτρινο Ένα τριπλό κάτω πάντως θα ήταν κουκλι Α και ενα 45αρι στην VGA ίσως και CPU για να σου βγεί ευθεία. Το 24αρι μόνος το έκανες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Για το 24αρι είχα presleeved καλώδια και τα πέρασα.Ναι στα 45αρια θα συμφωνήσω.Τριπλό εεεεε?????Με βάζεις σε σκέψεις χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Αναρωτιέμαι πως και κανένας δεν είπε κάτι για αυτό το γαμάτο μηχάνημα.Βλέπω πως έφτιαξες τον σκελετό μόνος,πολύ καλή δουλειά.Επίσης πολύ ξεχωριστό σε σχέση με ότι έχω δει μέχρι τώρα.Πάντα ήθελα και ο ίδιος ένα φάση bench desktop αν μπορεί να το πεί κανείς έτσι αλλά δεν έχω το χώρο.Υπέροχο το έχεις κάνει.Μια απορία μόνο,πως τα πάει σε θερμοκρασίες σε σχέση με κουτί.?(εαν υποθέσουμε πως στο κουτί υπάρχει ίδια ψύξη) και με την σκόνη τι γίνεται.? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Σε ευχαριστω , Απο θερμοκρασιες σε σχεση με ενα κουτι δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια ,θεωρω πως ισως να ειναι μικροτερες. Εκτος απο τον πρωτο μου υπολογιστη πριν 10 χρονια δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει κουτι. Με τι σκονη πολυ ευκολο οταν βλεπω οτι εχει πιασει πανω του επιτρεπτου το περνω και το φυσαω στην αποθηκη με τον αερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 ... Ωραίο ο "πάγκος εργασίας" Δύο παρατηρήσεις: Η μητρική γειώνεται κάπως; Αν βάλεις τη μητρική ανάποδα, να κοιτάει προς τα κάτω, θα έχεις λιγότερη σκόνη. Βέβαια μετά δε θα είναι προσβάσιμο τίποτα Κουβέντα να γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Σε ευχαριστω , Απο θερμοκρασιες σε σχεση με ενα κουτι δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια ,θεωρω πως ισως να ειναι μικροτερες. Εκτος απο τον πρωτο μου υπολογιστη πριν 10 χρονια δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει κουτι. Με τι σκονη πολυ ευκολο οταν βλεπω οτι εχει πιασει πανω του επιτρεπτου το περνω και το φυσαω στην αποθηκη με τον αερα. Σωστός δεν το σκέφτηκα πως θα είχες και αέρα.Ε είναι πολύ πιο άνετο απο το να έχεις κουτί οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα.Όταν θα έχω και γω ένα μεγάλο γραφείο και δικό μου διαμέρισμα σίγουρα θα το δοκιμάσω και γω.καλή συνέχεια με το μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 1. Οπως και σε ενα κουτι 2. Στο "κουτι αυτο δεν γινεται να μπει αναποδα , ειναι απο κατω δισκοι ,cd rom ,τροφοδοτικο κλπ. Δεν νομιζω ομως οτι με απασχολει τοσο η σκονη ωστε να κανω κατι τετοιο. Σωστός δεν το σκέφτηκα πως θα είχες και αέρα.Ε είναι πολύ πιο άνετο απο το να έχεις κουτί οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα.Όταν θα έχω και γω ένα μεγάλο γραφείο και δικό μου διαμέρισμα σίγουρα θα το δοκιμάσω και γω.καλή συνέχεια με το μηχάνημα. Aυτα ειναι τα καλα της επαρχειας εχει χωρο για τα εργαλεια σου , οσο ημουν Αθηνα δεν μπορουσα να κανω τπτ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα