Chocobo Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ακομα ενα μικρο update ακομα μια 280x ακυρο αλλά το φωτάκι στο S κουμπί της 280 ανάβει μόνο σε cross fire οταν την έχεις ή πάντα.? γιατι εχω ακριβώς την ίδια και δεν ανάβει :/ άκυρο δεν ήταν πατημένο wtf :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 ακομα ενα μικρο update ακομα μια 280x Λείπει ένας σωλήνας ή να κόψω το Tanqueray? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 χαχαχαχαχαχαχαχ όχι μην τα κόψεις έτσι φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zackeron Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Λείπει ένας σωλήνας ή να κόψω το Tanqueray? ποιος σωληνας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 οχι δεν λείπει η αλλη ειναι η τάπα πλήρωσης χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zackeron Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 και την θεση του RM 650W πηρε το PSU BE QUIET POWER ZONE 1000W 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μπορει ο 6300 να τρεξει τερματα τις 2 280Χ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αν και σύντομα θα αλλάξω κουτί θα ανεβάσω μια δευτερη του δικού μου μιας και άλλαξα gpu και κάτι άλλα ψιλά στο κουτάκι που μετά βίας πλέον χωράει κάτι :/ 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zackeron Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μπορει ο 6300 να τρεξει τερματα τις 2 280Χ? φυσικα και δεν μπορει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το PCάκι της υπογραφής, ακόμα σε midi tower αλλά όταν πέσουν λεφτά πάμε για mini κουτί, άλλη κάρτα γραφικών και ίσως λίγη ακόμα RAM μπας και παίξει το GTA V. Eπίπεδο θορύβου πραγματικά dead silent όταν κλείνει ο HDD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 μια gtx 960 για να μην αλλαζεις και τροφοδοτικο........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Απο μενα προσωπικα δες το Steelseries Quick Που μπορεις να βρεις μεγαλο μεγεθος φθηνα ή το Logitech που δινει παρακαλω 3 χρονια εγγυηση ενω η Razer δινει 6μηνες εστω και ας ειναι Mousepad μολις παρηγγειλα το steelseries surfsace QCK...ελπιζω να μου κανει στο μεγεθος... μολις μου ερθει θα ανανεωσω και φωτο λογω του εβαλα και gpu/keyboard... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Να και το δικο μου το μικρουλη! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Το τροφοδοτικό το έχεις ανάποδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Το εχω να ρουφαει αερα απο το κουτι, το κουτι βεβαια εχει και φιλτρο για να μπει αναποδα, να τραβαει αερα απο κατω, απλα δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη επιλογη! Τι προτεινεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα