Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πανέμορφο φίλος, πραγματικά πολύ καλή δουλειά.

Όσο μπορώ να καταλάβω από τη φωτογραφία αν βάλεις ένα κοντό spacer από την πλευρά

του block θα ισιώσει και δεν θα αναγκαστείς να ξανακάνεις όλες τις κούρμπες απ την αρχή. 

Αν τυχόν γέρνει απ' την αντίθετη κόβεις λίγο το σωλήνα. Για ομοιομορφία μπορείς να

βάλεις spacer και στο άλλο άκρο του block και να κόψεις λίγο σωλήνα.

Μια ιδέα ρίχνω για να γλιτώσεις κόπο.

τωρα καλητερα!!!!

20150311_001113.jpg

20150311_001113.jpg

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχθές έστησα το δικό μου και τώρα βλέπω τις φωτογραφίες σας, χαχαχαχχαχαχαχ

Στο δικό μου όσο και να προσπάθησα να κάνω cable management, πανικός γίνονταν στο κουτί!!!  :ph34r:   :ph34r:   :ph34r:

Πολλά μπράβο για τις φωτογραφίες σας!!

Τώρα αν βάλεις κάρτα γραφικών θα χωρέσει;;

εχω κανει τα σχεδια για οταν μπει και η καρτα η διαταξη δεν θα αλλαξει απλα λογικο ειναι οταν θα μπει η καρτα θα γινουν αλλαγες οπως η σωληνα απο το τριπλο που πηγαινε στο ρεσερβουαρ θα φυγει.Το τριπλο θα στελνει στην καρτα και απο την καρτα στο ρεσερβουαρ υπαρχουν και αλλοι τροποι αλλα απο θεμα ομορφιας οπως το εχω σχεδιασει το προτημω ετσι

Για αργότερα θα σου έλεγα να σκεφτείς σοβαρά την χρηση ενός κυλινδρικού ρεζερβουάρ,θα γεμίσει το κουτί σου στο σημείο του εχεις το κενό εμπρός απο το 24πινο και θα έχεις περισσότερες επιλογές όσο άφορα την διαδρομή της λούπας σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχθές έστησα το δικό μου και τώρα βλέπω τις φωτογραφίες σας, χαχαχαχχαχαχαχ

Στο δικό μου όσο και να προσπάθησα να κάνω cable management, πανικός γίνονταν στο κουτί!!!  :ph34r:   :ph34r:   :ph34r:

Πολλά μπράβο για τις φωτογραφίες σας!!

i know that feel bro

311ual1.jpg

τωρα παρατηρισα πως ο 5ος hdd δεν φενετε καν, ειναι και απο λαπτοπ αυτος

Επεξ/σία από hackerW32
  • Like 7

Για αργότερα θα σου έλεγα να σκεφτείς σοβαρά την χρηση ενός κυλινδρικού ρεζερβουάρ,θα γεμίσει το κουτί σου στο σημείο του εχεις το κενό εμπρός απο το 24πινο και θα έχεις περισσότερες επιλογές όσο άφορα την διαδρομή της λούπας σου.

Εγω σκεφτηκα εδω να βαλω 

11026756_817321304987723_541438010_n.jpg

γιατι θα μπει η καρτα γραφικων θα περνανε και τα VGA καλωδια οποτε θα γεμισει.Εξαλου ο σωληνας που πηγαινει στο μπλοκ θα πηγαινει στην καρτα γραφικων....

• Like 1

Δεν θα σε βόλεψη εκεί και θα σου κρύψει και την maximus,έλεγα για κατι εντυπωσιακά μεγαλο από την άλλη μεριά αν έχεις το ύψος έτσι

http://www.ekwb.com/shop/reservoirs-and-acc/reservoirs/ek-res-x3-250.html

Ο SSD τι κάνει δίπλα στην κάρτα διαγώνια? :confused:

μοστρα

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΓΑΜΑΤΟ, δεν μαρεσει το μπλε βεβαια, θα διαλεγα αλλα χρωματα, αλλα το σχεδιο τα σπαει

οι ραμ σπανε ολη την ομορφια, πολυ απλες :fear:

το σχεδιο τωρα που το ξανακοιταω θυμιζει λιγο ironman armor, πες μας και πως λεγετε ή πως το φωνάζεις τέλος παντον

Δεν χωραει καπου αλλου....ειμαι φουλ απο Δισκους... και ειπα να το βαλω εκει για ......να φαινεται κιολας απτο να ειναι καπου πεταμενος μεσα.

Βασικα ελεγα να βαψω την ασπρη επιφανεια του κουτιου...κατι σε μαυρο ματ...

χαχαχαχαχα!!! iron man λεει....κατι σε transformers θα ελεγα....

Φιλε μου δεν το εχω ''βαφτισει'' ακομα...ειναι σχετικο προσφατο το κουτι, τωρα το συναρμολογησα...Οπως ειπες οι RAM ειναι πολυ ντεμοντε....κλασικες...αλλα επειδη οι τσεπες ειναι λιγο αδειες δεν μπορω να διαθεσω λεφτα για RAM.Εκτος και αν μπορω να βρω μονο καλυμματα απο πανω να μπουνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...