Dinosfan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πανέμορφο φίλος, πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Όσο μπορώ να καταλάβω από τη φωτογραφία αν βάλεις ένα κοντό spacer από την πλευρά του block θα ισιώσει και δεν θα αναγκαστείς να ξανακάνεις όλες τις κούρμπες απ την αρχή. Αν τυχόν γέρνει απ' την αντίθετη κόβεις λίγο το σωλήνα. Για ομοιομορφία μπορείς να βάλεις spacer και στο άλλο άκρο του block και να κόψεις λίγο σωλήνα. Μια ιδέα ρίχνω για να γλιτώσεις κόπο. τωρα καλητερα!!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Τώρα αν βάλεις κάρτα γραφικών θα χωρέσει;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Τώρα αν βάλεις κάρτα γραφικών θα χωρέσει;; Σωστό!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Τώρα αν βάλεις κάρτα γραφικών θα χωρέσει;; Θα το ξανα αλλαξει οταν την παρει υποθετω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Εχθές έστησα το δικό μου και τώρα βλέπω τις φωτογραφίες σας, χαχαχαχχαχαχαχ Στο δικό μου όσο και να προσπάθησα να κάνω cable management, πανικός γίνονταν στο κουτί!!! Πολλά μπράβο για τις φωτογραφίες σας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Τώρα αν βάλεις κάρτα γραφικών θα χωρέσει;; εχω κανει τα σχεδια για οταν μπει και η καρτα η διαταξη δεν θα αλλαξει απλα λογικο ειναι οταν θα μπει η καρτα θα γινουν αλλαγες οπως η σωληνα απο το τριπλο που πηγαινε στο ρεσερβουαρ θα φυγει.Το τριπλο θα στελνει στην καρτα και απο την καρτα στο ρεσερβουαρ υπαρχουν και αλλοι τροποι αλλα απο θεμα ομορφιας οπως το εχω σχεδιασει το προτημω ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Για αργότερα θα σου έλεγα να σκεφτείς σοβαρά την χρηση ενός κυλινδρικού ρεζερβουάρ,θα γεμίσει το κουτί σου στο σημείο του εχεις το κενό εμπρός απο το 24πινο και θα έχεις περισσότερες επιλογές όσο άφορα την διαδρομή της λούπας σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Εχθές έστησα το δικό μου και τώρα βλέπω τις φωτογραφίες σας, χαχαχαχχαχαχαχ Στο δικό μου όσο και να προσπάθησα να κάνω cable management, πανικός γίνονταν στο κουτί!!! Πολλά μπράβο για τις φωτογραφίες σας!! i know that feel bro τωρα παρατηρισα πως ο 5ος hdd δεν φενετε καν, ειναι και απο λαπτοπ αυτος Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2015 από hackerW32 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Για αργότερα θα σου έλεγα να σκεφτείς σοβαρά την χρηση ενός κυλινδρικού ρεζερβουάρ,θα γεμίσει το κουτί σου στο σημείο του εχεις το κενό εμπρός απο το 24πινο και θα έχεις περισσότερες επιλογές όσο άφορα την διαδρομή της λούπας σου. Εγω σκεφτηκα εδω να βαλω γιατι θα μπει η καρτα γραφικων θα περνανε και τα VGA καλωδια οποτε θα γεμισει.Εξαλου ο σωληνας που πηγαινει στο μπλοκ θα πηγαινει στην καρτα γραφικων.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν θα σε βόλεψη εκεί και θα σου κρύψει και την maximus,έλεγα για κατι εντυπωσιακά μεγαλο από την άλλη μεριά αν έχεις το ύψος έτσι http://www.ekwb.com/shop/reservoirs-and-acc/reservoirs/ek-res-x3-250.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larisanew Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλησπερα. Ανεβαζω φωτογραφιες του δικου μου PC. Πειτε την γνωμη σας: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ο SSD τι κάνει δίπλα στην κάρτα διαγώνια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ο SSD τι κάνει δίπλα στην κάρτα διαγώνια? μοστρα ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΓΑΜΑΤΟ, δεν μαρεσει το μπλε βεβαια, θα διαλεγα αλλα χρωματα, αλλα το σχεδιο τα σπαει οι ραμ σπανε ολη την ομορφια, πολυ απλες το σχεδιο τωρα που το ξανακοιταω θυμιζει λιγο ironman armor, πες μας και πως λεγετε ή πως το φωνάζεις τέλος παντον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larisanew Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δεν χωραει καπου αλλου....ειμαι φουλ απο Δισκους... και ειπα να το βαλω εκει για ......να φαινεται κιολας απτο να ειναι καπου πεταμενος μεσα. Βασικα ελεγα να βαψω την ασπρη επιφανεια του κουτιου...κατι σε μαυρο ματ... χαχαχαχαχα!!! iron man λεει....κατι σε transformers θα ελεγα.... Φιλε μου δεν το εχω ''βαφτισει'' ακομα...ειναι σχετικο προσφατο το κουτι, τωρα το συναρμολογησα...Οπως ειπες οι RAM ειναι πολυ ντεμοντε....κλασικες...αλλα επειδη οι τσεπες ειναι λιγο αδειες δεν μπορω να διαθεσω λεφτα για RAM.Εκτος και αν μπορω να βρω μονο καλυμματα απο πανω να μπουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Τι τροφοδοτικό τι μάρκα είναι, το grill μου βρομάει μούφα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα