panos217 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Αν κ ηθελα λιγο περισσοτερο χωρο στο πανω μερος,αλλα ειναιπολυ καλο!!Δεν το εχω τελειωσει ακομα λογω της απουσιας gpu.Θα βαλω κ στο κατω μερος αλλο ενα fanaki κ οταν μπει η gpu θα δω αν χωρανε αλλα 2 fanakia μπροστα απο το cage των σκληρων. Αλλα συντομα θα το αντικατασησω το 400R.Θα παω μαλλον σε coolermaster. χωραει καρτες γραφικων μεχρι 33 εκατοστα περιπου απο οτι μετρησα μολις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 pc case απο lego και κανα δυο ελατήρια και μια βίδα Alpha 0.0.0.1v εντωμεταξύ πανω απο το τροφοδοτικό δεν ήξερα τι να φτιάξω και εβαλα ενα αμαξι απο lego που βρήκα χύμα θελω να φτιάξω εναν πυργο εκει, κατι τετοιο 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ασχετο αλλα πως και δεν εχεις Mousepad?? συνηθως δεν χρησιμοποιω...αλλα ειπα να παρω ενα corsair κ την 3η μερα μου εριξε το ανηψι μου πανω κοκα-κολα κ αφησε σταμπα... τωρα λεω να παρω το goliathus το medium...θα δειξει... χωραει καρτες γραφικων μεχρι 33 εκατοστα περιπου απο οτι μετρησα μολις! 31.6cm για την ακριβια...αλλα δν λεω για τις gpu,αλλα για τον χωρο στο πανω μερος που την nepton 240m την χωρεσε με λγη δυσκολια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Νταξει το κουτάκι με τα Lego μαμησε!!! Μου έδωσε πολλές ιδέες τι θα κάνω με τα δικά μου Lego! Αύριο θα ανοίξει το πατάρι! Χιχι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 συνηθως δεν χρησιμοποιω...αλλα ειπα να παρω ενα corsair κ την 3η μερα μου εριξε το ανηψι μου πανω κοκα-κολα κ αφησε σταμπα... τωρα λεω να παρω το goliathus το medium...θα δειξει... 31.6cm για την ακριβια...αλλα δν λεω για τις gpu,αλλα για τον χωρο στο πανω μερος που την nepton 240m την χωρεσε με λγη δυσκολια... την H100i την παιρνει το 400r αλλα νομιζω οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο η 240m... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 την H100i την παιρνει το 400r αλλα νομιζω οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο η 240m... την 240m εχω...αν εχουν το ιδιο ψυγειο 27mm μπηκε στο πανω μερος με λιγη δυσκολια οσο αφορα τον χωρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ναι καταλαβα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veldi1973 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Γωνιτσα για χαλαρωμα... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 συνηθως δεν χρησιμοποιω...αλλα ειπα να παρω ενα corsair κ την 3η μερα μου εριξε το ανηψι μου πανω κοκα-κολα κ αφησε σταμπα... τωρα λεω να παρω το goliathus το medium...θα δειξει... 31.6cm για την ακριβια...αλλα δν λεω για τις gpu,αλλα για τον χωρο στο πανω μερος που την nepton 240m την χωρεσε με λγη δυσκολια... Απο μενα προσωπικα δες το Steelseries Quick Που μπορεις να βρεις μεγαλο μεγεθος φθηνα ή το Logitech που δινει παρακαλω 3 χρονια εγγυηση ενω η Razer δινει 6μηνες εστω και ας ειναι Mousepad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Απο μενα προσωπικα δες το Steelseries Quick Που μπορεις να βρεις μεγαλο μεγεθος φθηνα ή το Logitech που δινει παρακαλω 3 χρονια εγγυηση ενω η Razer δινει 6μηνες εστω και ας ειναι Mousepad το εκαψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 2 φωτο με τον AstrapoJean in cage(παρεα με την σκονη) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 το εκαψες Παρολο που μπορει να σου φενεται αστειο,πιο παλια που το κοιταζα πολλοι ηταν αυτοι που κραζανε τα Mousepad της Razer οτι πχ μετα απο ενα χρονο ειχαν ξεθωριασει τελειως και το υφασμα ειχε αρχισει χαλαει. Γωνιτσα για χαλαρωμα... Φοβερη πρεπει να ειναι η καρεκλα αλλα λιγο πανακριβη.Ποσο πηγε το μαλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 2 φωτο με τον AstrapoJean in cage(παρεα με την σκονη) Αλητεία η καρτουλα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ακυρο. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2015 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Αλητεία η καρτουλα. η δικη σου ειναι αλητεια ναουμ. απο overclock μεχρι που πας με την υδροψυξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα