Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν κ ηθελα λιγο περισσοτερο χωρο στο πανω μερος,αλλα ειναιπολυ καλο!!Δεν το εχω τελειωσει ακομα λογω της απουσιας gpu.Θα βαλω κ στο κατω μερος αλλο ενα fanaki κ οταν μπει η gpu θα δω αν χωρανε αλλα 2 fanakia μπροστα απο το cage  των σκληρων.

Αλλα συντομα θα το αντικατασησω το 400R.Θα παω μαλλον σε coolermaster.

χωραει καρτες γραφικων μεχρι 33 εκατοστα περιπου απο οτι μετρησα μολις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:mellow:

pc case απο lego και κανα δυο ελατήρια και μια βίδα

Alpha 0.0.0.1v

2ps5d93.jpg

351u33c.jpg

b6rasg.jpg

25kpt13.jpg

2ez1vuo.jpg

εντωμεταξύ πανω απο το τροφοδοτικό δεν ήξερα τι να φτιάξω και εβαλα ενα αμαξι απο lego που βρήκα χύμα

θελω να φτιάξω εναν πυργο εκει, κατι τετοιο

• Like 14

Ασχετο αλλα πως και δεν εχεις Mousepad??

συνηθως δεν χρησιμοποιω...αλλα ειπα να παρω ενα corsair κ την 3η μερα μου εριξε το ανηψι μου πανω κοκα-κολα κ αφησε σταμπα...

τωρα λεω να παρω το goliathus το medium...θα δειξει...

χωραει καρτες γραφικων μεχρι 33 εκατοστα περιπου απο οτι μετρησα μολις!

31.6cm για την ακριβια...αλλα δν λεω για τις gpu,αλλα για τον χωρο στο πανω μερος που την nepton 240m την χωρεσε με λγη δυσκολια...

• Like 1

συνηθως δεν χρησιμοποιω...αλλα ειπα να παρω ενα corsair κ την 3η μερα μου εριξε το ανηψι μου πανω κοκα-κολα κ αφησε σταμπα...

31.6cm για την ακριβια...αλλα δν λεω για τις gpu,αλλα για τον χωρο στο πανω μερος που την nepton 240m την χωρεσε με λγη δυσκολια...

την H100i την παιρνει το 400r αλλα νομιζω οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο  η 240m...

την H100i την παιρνει το 400r αλλα νομιζω οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο  η 240m...

την 240m εχω...αν  εχουν το ιδιο ψυγειο 27mm μπηκε στο πανω μερος με λιγη δυσκολια οσο αφορα τον χωρο.

• Like 1

Απο μενα προσωπικα δες το Steelseries Quick Που μπορεις να βρεις μεγαλο μεγεθος φθηνα ή το Logitech που δινει παρακαλω 3 χρονια εγγυηση ενω η Razer δινει 6μηνες εστω και ας ειναι Mousepad :P

Απο μενα προσωπικα δες το Steelseries Quick Που μπορεις να βρεις μεγαλο μεγεθος φθηνα ή το Logitech που δινει παρακαλω 3 χρονια εγγυηση ενω η Razer δινει 6μηνες εστω και ας ειναι Mousepad :P

το εκαψες :P

το εκαψες :P

Παρολο που μπορει να σου φενεται αστειο,πιο παλια που το κοιταζα πολλοι ηταν αυτοι που κραζανε τα Mousepad της Razer οτι πχ μετα απο ενα χρονο ειχαν ξεθωριασει τελειως και το υφασμα ειχε αρχισει χαλαει.

Γωνιτσα για χαλαρωμα...

Φοβερη πρεπει να ειναι η καρεκλα αλλα λιγο πανακριβη.Ποσο πηγε το μαλι? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...