giannaros_mes Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Πέρα από το θέμα με τις βίδες που για μένα είναι απαράδεκτο καθώς στον ένα ανεμιστήρα πρέπει να διέλυσα και το λάστιχο αλλά και τις βόλτες, αναφέρομαι και στο ότι τα λάστιχα του 140αρη στο πίσω μέρος βρίσκουν στο σασί του κουτιού με αποτέλεσμα να πρέπει να τον πιέσεις πολύ για να ευθυγραμμίσεις τις τρύπες των βιδών. Άσε που για αυτό το λόγο μου φαίνεται ότι ο ανεμιστήρας συγχρονίζεται με το κουτί και παράγει ένα επιπλέον βουητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Χαχα ναι είναι "αναρχικό" όπως συνηθίζω να λέω,και θέλει θετική ματιά για να το χαρείς, Από εκει και πέρα το προτιμώ που υπάρχει (όλο και περισσότεροι το καταργούν) και επειδή παίχτηκε στο μυαλό μου και το Corsair Air το προτίμησα 2 φορές. Εγώ το λέω και "λόγο για να ξεκολλάμε και από την καρέκλα καμιά φορά" Εξάλλου κοίτα τι βρήκα δες το σε full size 2015123152033-1.jpg Καλύτερη επιλογή από το 540 όντως , μια χαρά και το drive Για όσους έχουν χώρο είτε πάνω στο γραφείο είτε από κάτω είναι οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Κάποιες μικρές αλλαγές.Από αέρα σε νερό.Η διαφορά είναι εμφανής στις θερμοκρασίες και σε οπτικό επίπεδο.Η μεγαλύτερη διαφορά ήταν στην κάρτα γραφικών.10-15 βαθμούς κάτω.Η kraken g10 με corsair h55 είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί κάποιος να κάνει εάν δεν θέλει να πάει σε custom water loop. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Κάποιες μικρές αλλαγές.Από αέρα σε νερό.Η διαφορά είναι εμφανής στις θερμοκρασίες και σε οπτικό επίπεδο.Η μεγαλύτερη διαφορά ήταν στην κάρτα γραφικών.10-15 βαθμούς κάτω.Η kraken g10 με corsair h55 είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί κάποιος να κάνει εάν δεν θέλει να πάει σε custom water loop. 15 κάτω από πόσο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 15 κάτω από πόσο; 70-75 aida 64 και battlefield 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, μετά από κάποια upgrade που είχα κάνει πριν από λίγους μήνες τα ανεβάζω τώρα 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Πολυ ωραιο μου αρεσε η καλυπτρα στο τροφοδοτικο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Πολυ ωραιο μου αρεσε η καλυπτρα στο τροφοδοτικο! Είναι από το εργοστάσιο έτσι, ένα συν έξτρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Πολυ ωραιο μου αρεσε η καλυπτρα στο τροφοδοτικο! Ευχαριστώ! Ένας λόγος που πήρα αυτό το κουτί ήταν η καλύπτρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 70-75 aida 64 και battlefield 4 Κάτσε.. Στην υπογραφή σου λες για h105.. που κολλάει η h55? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Κάτσε.. Στην υπογραφή σου λες για h105.. που κολλάει η h55? Η μεγαλη ειναι η h105,ή h55 ειναι στην καρτα γραφικων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Mπηκε και η τελευταια πινελια..!! Ακουω ιδεες για βελτιωση! Λεω να βαλω sleevαρισμενα για το frοnt panel.... Sorry για την ποιοτητα αλλα στο σημειο που ειναι το pc μονο ψηφιακη βγαζει καλες φωτογραφιες αλλα δυστυχως δεν διαθετω...!!!! Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2015 από NissanFan 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα στην ομάδα! Παραθέτω κι εγώ, στο πνέυμα του θέματος, φωτογραφίες από το δικό μου Custom PC (Completely handmade by me)! Πείτε τη γνώμη σας. PC Specs: CPU: Intel Core i5-4440 MB: Gigabyte H87-HD3 RAM: 4*4GB Crucial Ballistix Sport XT GPU: XFX Radeon R9 280X 3GB GDDR5 Double Dissipation Black Edition SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Seagate Barracuda 3.5 Inches 7200 RPM 2TB PSU: Thermaltake Smart SE 630W CPU Cooler: Cooler Master Seidon 120V Case: Corsair Carbide 300R (Windowed) OS: Windows 8.1 Pro with Media Center Τα rubber grommets που τα βρηκες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Τα rubber grommets που τα βρηκες? Δες εδώ φίλε http://www.eworld.com.gr/products/index/259 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Ωραια δουλεια...το corsair το 540 ολο και πιο συχνα το βλεπω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα