Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

veldi1973@

Απο μεσα τα παραμαζεψες τα cables απο τις καρτες ρε 'συ και το μαυρο zip tie φαινεται πολυ στο κοκκινο καλωδιο :/ κατα τα αλλα πολυ ωραιο . 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

veldi1973@

Απο μεσα τα παραμαζεψες τα cables απο τις καρτες ρε 'συ και το μαυρο zip tie φαινεται πολυ στο κοκκινο καλωδιο :/ κατα τα αλλα πολυ ωραιο .

Τα κλιπς μπήκαν για να φορμαριστουν εκει που θελω . Σε λίγες μέρες θα φύγουν και έτσι θα σταματήσουν να σε ενοχλούν ...

• Like 3

το πλαστικο γυρω απο την αντλια δεν πρεπει να το βγαλεις ? ή βλεπω λαθος και δεν ειναι πλαστικο???

Δεν εχει πλαστικο γυρω της.

Το μονο πλαστικο ειναι πανω στο σημα της corsair που δεν το εχω βγαλει

9η και τελευταια φορα που λυνω και δενω το συγκεκριμενο pc...Αλλαξα τον ενα ανεμηστηρα μπροστα απο 120mm σε 140mm, εβαλα λευκο led και ειδα, αφου τα εβαλα ολα στη θεση τους και bootαρα, οτι κρεμονται 2-3 καλωδια...Anyway, εδω ειμαστε: :P :P

20141215_182454_zps7bd10485.jpg20141215_182443_zps29abace2.jpg20141215_182516_zps46e1bf1d.jpg

Καλησπέρα! Μπορείς να μου στείλεις link από τα λευκά led lights που έχεις στο case? Θέλω να βάλω στο enthoo pro.

Βασικά θέλω να φαίνεται κάπως έτσι: 

post-155490-0-82721200-1419702397_thumb.jpeg

• Like 9

Εχω παρει χυμα led και τα εχω συνδεσει μονος μου. Απλα πηρα ταινια που εχει και επενδυση σιλικονης απ΄εξω, χωρις να χρειαζεται απλα δε βρηκα αλλη. :)

Εχω παρει χυμα led και τα εχω συνδεσει μονος μου. Απλα πηρα ταινια που εχει και επενδυση σιλικονης απ΄εξω, χωρις να χρειαζεται απλα δε βρηκα αλλη. :)

άρα δεν είναι λαμπάκια (το ένα σε απόσταση από το άλλο). Είναι λάμπα συνεχόμενη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...