Chaos KinG Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 veldi1973@ Απο μεσα τα παραμαζεψες τα cables απο τις καρτες ρε 'συ και το μαυρο zip tie φαινεται πολυ στο κοκκινο καλωδιο :/ κατα τα αλλα πολυ ωραιο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veldi1973 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 veldi1973@ Απο μεσα τα παραμαζεψες τα cables απο τις καρτες ρε 'συ και το μαυρο zip tie φαινεται πολυ στο κοκκινο καλωδιο :/ κατα τα αλλα πολυ ωραιο . Τα κλιπς μπήκαν για να φορμαριστουν εκει που θελω . Σε λίγες μέρες θα φύγουν και έτσι θα σταματήσουν να σε ενοχλούν ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g.shock Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ καλή δουλειά...μπράβο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Eτσι οπως ειναι προς το παρον! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Eτσι οπως ειναι προς το παρον! το πλαστικο γυρω απο την αντλια δεν πρεπει να το βγαλεις ? ή βλεπω λαθος και δεν ειναι πλαστικο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 το πλαστικο γυρω απο την αντλια δεν πρεπει να το βγαλεις ? ή βλεπω λαθος και δεν ειναι πλαστικο??? Δεν εχει πλαστικο γυρω της. Το μονο πλαστικο ειναι πανω στο σημα της corsair που δεν το εχω βγαλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Eτσι οπως ειναι προς το παρον! Στο πνεύμα των Χριστούγεννων και εσυ ε? Ωραιοος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gballas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 9η και τελευταια φορα που λυνω και δενω το συγκεκριμενο pc...Αλλαξα τον ενα ανεμηστηρα μπροστα απο 120mm σε 140mm, εβαλα λευκο led και ειδα, αφου τα εβαλα ολα στη θεση τους και bootαρα, οτι κρεμονται 2-3 καλωδια...Anyway, εδω ειμαστε: :P Καλησπέρα! Μπορείς να μου στείλεις link από τα λευκά led lights που έχεις στο case? Θέλω να βάλω στο enthoo pro. Βασικά θέλω να φαίνεται κάπως έτσι: 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Εχω παρει χυμα led και τα εχω συνδεσει μονος μου. Απλα πηρα ταινια που εχει και επενδυση σιλικονης απ΄εξω, χωρις να χρειαζεται απλα δε βρηκα αλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gballas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Εχω παρει χυμα led και τα εχω συνδεσει μονος μου. Απλα πηρα ταινια που εχει και επενδυση σιλικονης απ΄εξω, χωρις να χρειαζεται απλα δε βρηκα αλλη. άρα δεν είναι λαμπάκια (το ένα σε απόσταση από το άλλο). Είναι λάμπα συνεχόμενη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasthebest Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Να μαι και γω,καθε συμβουλη δεκτη παιδια! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Το είπα λαϊκά πολύ..:/ εννοώ ότι αγόρασα 5 μέτρα λεντοταινια και με όση περίσσεψε έβαλα στο pc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Να μαι και γω,καθε συμβουλη δεκτη παιδια! Γ....ει λιγο το τροφοδοτικο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasthebest Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Γ....ει λιγο το τροφοδοτικο!!! Δν ειναι καλο??Σκέφτηκα να το ντύσω με δυο αυτοκόλλητα., Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannaros_mes Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Ορίστε και μερικές φωτογραφίες από το δικό μου PC. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα