Zapee995 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Καθαρισμα, αλλαγη psu, αλλαγη υγρου και προσθηκη νεου fan controller. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Πριν: Είπα να διώξω λίγη από τη μαυρίλα των καλωδίων και ιδού το αποτέλεσμα: Πλέον μένει μια καλύπτρα για τους δίσκους κάτω. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Αν και δεν ειναι τελειωμενο ακομα 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Αν και δεν ειναι τελειωμενο ακομα Το μωρό στα κόκκινα είναι.Το βασανίζεις.Έβαλες όλα τα ρεύματα?Κουκλί μπράβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Για αυτο φτιάχτηκε το pc για να βασανίζεται! Ναι στην κάρτα έχω όλα ρεύματα πάνω και το led indicator μένει κόκκινο συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos73 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 το κουτάκι ήρθε στο σπιτάκι του και σιγά σιγά ξεκινάει το στήσιμο 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Λόγω εξαιρετικά περιορισμένου χώρου στο σπίτι,με βλέπω και μένα σε λίγο καιρό να παντρεύω κουτί και τραπέζι... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Για αυτο φτιάχτηκε το pc για να βασανίζεται! Ναι στην κάρτα έχω όλα ρεύματα πάνω και το led indicator μένει κόκκινο συνέχεια Βάλε κι άλλες foto,είναι πολύ ωραίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuprakatos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 το κουτάκι ήρθε στο σπιτάκι του και σιγά σιγά ξεκινάει το στήσιμο Αυτά είναι !!! Αντε, καλό στήσιμο, πολύ ωραία ιδέα φίλε Και γω , μετά απο τόσο καιρό που το έχω ξεκινήσει, είπα να το συνεχίσω, γιατί το λυπόμουν στην αποθήκη αραγμένο , να πέριμένει !! Είπα λοιπόν σήμερα, να του βάλω μια ταινιούλα led, κάτω απο το λευκό plexi glass, να το στήσω δίπλα απο το κύριο σύστημα , έτσι για να το βλέπω που και που! Έχει μείνει το καπάκι ( δε το χω κόψει ακόμη ) και κανένα slim dvd player, οπότε να το θεωρήσω τελειωμένο. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Σαν ενυδρειο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuprakatos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Σαν ενυδρειο ειναι Χαχαχαχχαα, όντως ! Κάποτε στο you tube είχα δει κάτι τρελαμένους , που αφού είχαν βουτήξει το hardware μέσα σε βερνίκι , μετά το τοποθέτησαν σε ενυδρείο !!! Τώρα κατα πόσο ήταν αληθινό ή μούφα ......δε ξέρω . Ψάρια πάντως δε θα βάλω !! χαχαχχα . Μπορεί να βάλω καμία τροπική ταραντούλα !! Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2014 από cuprakatos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coniste Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 τι θερμοκρασιες παιζουν ?? @cuprakatos ,@nikos73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Χαχαχαχχαα, όντως ! Κάποτε στο you tube είχα δει κάτι τρελαμένους , που αφού είχαν βουτήξει το hardware μέσα σε βερνίκι , μετά το τοποθέτησαν σε ενυδρείο !!! Τώρα κατα πόσο ήταν αληθινό ή μούφα ......δε ξέρω . Ψάρια πάντως δε θα βάλω !! χαχαχχα Θα το κλείσεις απο πάνω??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuprakatos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Θα το κλείσεις απο πάνω??? Εννοείται βρέ ! Ετσι όπως είναι θα γεμίζει σκόνη !! τι θερμοκρασιες παιζουν ?? @cuprakatos ,@nikos73 26 - 32 τώρα , καλοκαίρι .......θα δούμε . Πάντως με το ίδιο hardware ( FX 790 mobo - phenom IIX4 965 / 4ghz ) στο Haf932 κουτί που το είχα πέρυσι και με prime 95 , δεν ξεπέρασε τους 65 ούτε στους καύσωνες . Το καλοκαίρι δε , έπαιζε idle περίπου στους 34 - 38 (στα 4 ghz) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μπαίνοντας σε αυτό το θέμα απέκτησα άπειρα απωθημένα! Υπάρχουν μερικά κουτιά που απλά τα ζηλεύω άπειρα. Να και το δικό μου. Sorry για την κακή ποιότητα αλλά η φωτογραφική μου είναι τουλάχιστον αρχαία. Aπό cable management έκανα ό,τι μπορούσα μιας και το κουτί δεν έχει πολύ χώρο πίσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα