rowain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Ε ντάξει μωρε...καλά είναι και τα πολύχρωμα 1
booZe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Sorry για τη ποιότητα, δεν είναι το φόρτε μου η φωτογραφία. Πιστεύω είμαι σε καλό δρόμο λίγο τα CPU fan καλώδια και πάνω δεξιά να κρίψω μερικά ακόμη και είμαι gg. Άντε, να αντικαταστήσω και το noctua με κανα μαύρο/λευκό 140mm. Γνώμες/συμβουλές για κάτι καλύτερο! Ωραίος, μια χαρά το κουτί σου, δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί είμαι biased. Για τον ανεμιστήρα μπορείς να δεις τους 14άρηδες της Fractal Design ή να αντικαταστήσεις τον πίσω με ένα Thermalright TY-147 και να μεταφέρεις τον εργοστασιακό στη μπροστινή θέση, όπως έχει κάνει και αυτός ο συνάδελφος. Εναλλακτικά υπάρχει και ο Phanteks PH-F140HP (μαύρος με λευκό πλαίσιο) για αντικατάσταση του πίσω πάλι.
selianx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραίος, μια χαρά το κουτί σου, δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί είμαι biased. Για τον ανεμιστήρα μπορείς να δεις τους 14άρηδες της Fractal Design ή να αντικαταστήσεις τον πίσω με ένα Thermalright TY-147 και να μεταφέρεις τον εργοστασιακό στη μπροστινή θέση, όπως έχει κάνει και αυτός ο συνάδελφος. Εναλλακτικά υπάρχει και ο Phanteks PH-F140HP (μαύρος με λευκό πλαίσιο) για αντικατάσταση του πίσω πάλι. χεχε, και εσύ έχεις πολύ ωραίο αποτέλεσμα. ειδικά ο φωτισμός τα σπάει, τι χρησιμοποιείς για φωτισμό; και που τον έβαλες, περιμετρικά του παραθύρου; Ωραίος ο Thermal-Right αλλά δεν τον έχουν ελληνικά καταστήματα, κάτι πορτοκαλί βρίσκω μόνο (TY-141/150).. ο Phanteks ωραίος, αλλά σκέφτομαι και το white/red, θα μαυρίσει πολύ πιστεύω εκεί πίσω!
booZe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 τι χρησιμοποιείς για φωτισμό; και που τον έβαλες, περιμετρικά του παραθύρου; Δύο λευκά CCFL κιτς είχα χρησιμοποιήσει, και εβαλα δύο στις πάνω εσωχές και ένα στην κάτω (και περίσσεψε μία λάμπα). Με είχαν παιδέψει λίγο οι inverters αλλά χώρεσαν τελικά πίσω από τη motherboard, στο χώρο των καλωδίων και δε φαίνεται τίποτα. Ίσως με leds να είναι πιο εύκολο, δε το είχα ψάξει.
selianx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δύο λευκά CCFL κιτς είχα χρησιμοποιήσει, και εβαλα δύο στις πάνω εσωχές και ένα στην κάτω (και περίσσεψε μία λάμπα). Με είχαν παιδέψει λίγο οι inverters αλλά χώρεσαν τελικά πίσω από τη motherboard, στο χώρο των καλωδίων και δε φαίνεται τίποτα. Ίσως με leds να είναι πιο εύκολο, δε το είχα ψάξει. Δεν είμαι λάτρης τον cathodes. Οι σκέψεις μου είναι: ή μαύρο λευκό ανεμιστήρα πίσω + red leds (στο ίδιο config που έχεις και εσύ, για παρόμοιο αποτέλεσμα, μ'αρέσει πολύ), ή το λευκό-κόκκινο phanteks + white leds! Αργότερα βέβαια, επόμενο βήμα είναι αγορά μεγάλου SSD για 2ο OS και λίγο storage, και μετά καλούδια εμφάνισης!
aneurysm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αλλαγή μητρικής, κουτιου, μνήμης και προσθήκη δεύτερης καρτας για να τελειώνουμε πιο γρηγορα με τα computations. H sabertooth με τις παλιές μνήμες μνήμες, έναν 1090Τ και 2 6970 αναμένουν σοβαρό κουτί και τροφοδοτικό για την δημιουργία cluster βασισμένου σε open Mosix. 14
STORM1978 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό το μαμημένο crossfire να μην υπήρχε και τίποτα άλλο... Άψογο το αποτέλεσμα! 1
STORM1978 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Yep!!! Βέβαια εγώ έχω 290 οπότε το έχω λύσει το θέμα... 1
sobi1984 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ανευρισμα ελα σπιτι για να μην σε κραζουν χεχε 6
bas13bou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Update hardware Καινούργιο κουτι corsair 780T Ram 32GB και καινούργια κάρτα γραφικών Asus r9 290x direct ii OC 4GB Το cable management έχει μένει και ενας μηχανικός δισκος για αποθήκευση. 9
agligoros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 τουμπανακι το 780Τ,απο ελλαδα το πηρες και αν ναι,ποσο αν επιτρεπεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα