greg2310 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Την ειχε...ενα απο τα θετικα του κουτιου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αλλαγη αντλιας (με top της ek) και ξεχωριστο reservoir. Εβγαλα το πισω 120 ψυγειο και αφησα μονο το τριπλο μπροστα. Επισης αλλαξα τη ledοταινια με μια no-name ξανα και κοστος 1,6 ευρω. (η παλια δεν ειχε 3M αυτοκολλητο ενω αυτη εχει). Τελος, μπηκε και backplate στη καρτα γραφικων. Reservoir-αντλια-gpu-cpu-ψυγειο-reservoir. τσιγκουνιά στης φώτο κρίμα έχεις και ωραίο κουτί 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 τα μόνα που δεν αλλάχθηκαν είναι το κουτί και το τροφοδοτικό 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 τσιγκουνιά στης φώτο κρίμα έχεις και ωραίο κουτί Με τις photos δεν το χω καθολου... Το κοκκινο καπακι απο το bottom cover εφυγε για να φτιαχτει κατι σε rog... Τελος, απο το πλαινο καπακι λειπει το τζαμι.. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 πολύ ωραίο το κουτί σου ήμουν κοντά στο να το πάρω αλλα διάβασα πως δεν τα πάει καλά στον αέρα και προτίμησα το fractal design define r4 για να ειναι και πιο μαζεμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Και εγώ τα ίδια λέω. με τη πρόσοψη πάνω το κουτί πνίγεται αρκετά...μέχρι να βρω έναν καλό τρόπο να το βελτιώσω το έχω βγάλει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paranormall Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 το pc ειναι χειροποιητο και απο plexi glass..χρειαστηκα 3 ημερες σχεδιασμου κ κοπης σε laiser για να κουμποθουν σωστα τα πραγματα.. υ.γ. συντομα θα φτιαξω ακομα ενα case το οποιο θα ειναι για πολυ ομορφο.. {<br /> kCGImageProviderAlphaIsPremultiplied = 1;<br />} 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Ωραία δουλειά αλλά εφόσον είναι plexi το προι με τα χύμα καλλώδια να φαίνονται φάτσα φόρα το ασχημαίνουν αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnadam Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 νατο και το κουτακι μου μετα απο αρκετο καιρο αναβαθμησεων 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IntelInside Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Να και το δικο μου.. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Να και το δικο μου.. τέλειος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 το pc ειναι χειροποιητο και απο plexi glass..χρειαστηκα 3 ημερες σχεδιασμου κ κοπης σε laiser για να κουμποθουν σωστα τα πραγματα.. υ.γ. συντομα θα φτιαξω ακομα ενα case το οποιο θα ειναι για πολυ ομορφο.. {<br /> kCGImageProviderAlphaIsPremultiplied = 1;<br />} cable management και βαψιμο καλωδίων, μαλον μαυρο. και εισαι gg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 cable management και βαψιμο καλωδίων, μαλον μαυρο. και εισαι gg To cable management είναι απαραίτητο μίας και τώρα είναι πολύ χύμα. Αν τα βάψει μαύρα όμως πάλι δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα πιστεύω. Το καλύτερο θα είναι να είναι να τα κάνει sleeved. Σε μαύρο ή ότι άλλο χρώμα του αρέσει. Θέλει τον χρόνο του και ίσως να κοστίζουν τα υλικά αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 sleeved ακομα καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraxmode Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Να μαι κι εγώ.. Fractal Define R2 Black Pearl με NZXT White Light LEDs Aπο software --> Mac OS X και Windows 7 Ultimate Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2014 από ultraxmode 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα