wazzaa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 DSC03030.JPG Πρέπει να είχε κλείσει χρόνο χωρίς σκούπισμα μέσα εε?? Πες την αλήθεια... AXAXAXA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Πρέπει να είχε κλείσει χρόνο χωρίς σκούπισμα μέσα εε?? Πες την αλήθεια... AXAXAXA Το είχα «ξανακαθαρίσει» πριν τα χριστούγεννα αλλά όχι την ψύκτρα. Αυτή σίγουρα έχει κλείσιε χρόνο χωρίς καθάρισμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Το είχα «ξανακαθαρίσει» πριν τα χριστούγεννα αλλά όχι την ψύκτρα. Αυτή σίγουρα έχει κλείσιε χρόνο χωρίς καθάρισμα Όλη αυτή η σκόνη που ειναι τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Όλη αυτή η σκόνη που ειναι τώρα? Θες να σου απαντήσω ειλικρινά; Αμάν, έτσι και ανοίξουν το spoiler έχω φάει ban..... Στον κάδο του σπιτιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Θες να σου απαντήσω ειλικρινά; Αμάν, έτσι και ανοίξουν το spoiler έχω φάει ban..... Στον κάδο του σπιτιου Θες να σου απαντήσω ειλικρινά; Αμάν, έτσι και ανοίξουν το spoiler έχω φάει ban..... Στον κάδο του σπιτιου Ρε λέγε μη φας αναφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ρε λέγε μη φας αναφορά Το σπόιλερ τα λέει όλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toavepa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ρε λέγε μη φας αναφορά βετ μολις γυρισεις ριξε καμια σκουπα γιατι προβλεπω να εχει γεμισει το δωματιο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 βετ μολις γυρισεις ριξε καμια σκουπα γιατι προβλεπω να εχει γεμισει το δωματιο σου Στην κουζίνα είναι. Θα τα ακούσει από τον πατέρα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 βετ μολις γυρισεις ριξε καμια σκουπα γιατι προβλεπω να εχει γεμισει το δωματιο σου Χαχαχαχα όχι ρε παιδιά, σκούπισα μετά το καθάρισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Το σπόιλερ τα λέει όλα...υπάρχει και το μπαλκόνι ξέρεις Τέρμα το off topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 υπάρχει και το μπαλκόνι ξέρεις Τέρμα το off topic. είχε πολύ ήλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Χαχαχαχα όχι ρε παιδιά, σκούπισα μετά το καθάρισμα χαρωπή νοικοκυρούλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg2310 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 κατι απλο απο μενα ..πολυ δροσερο ομως..bf4 ,cod ghost,blag flag,o cpu δεν ανεβαζει πανω απο 51 και η gpu πανω απο 68 με θερμοκρασια δωματιου 30... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 ωραιο το z3 plus αν και δεν ειμαι φαν των μπλε φαν (pun intended) Η στηριξη για την gpu την ειχε η την εβαλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Greg, μια χαρά είναι το κουτάκι σου. Επίσης αρκετά καλές θερμοκρασίες.Σάκη απότι ξέρω, το κουτί την έχει από μόνο του την βάση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα