hackerW32 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) α και τωρα που ειδα και το δικό σου και ηθελα να το ρωτήσω καιρο, ποια η διαφορα του να εχεις εναν 20cm στο πλαι απο δυο 12cm? Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2014 από hackerW32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolaros96 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 α και τωρα που ειδα και το δικό σου και ηθελα να το ρωτισω καιρο, ποια η διαφορα του να εχεις εναν 20cm στο πλαι απο δυο 12cm? Κοιτα εγω υπολογιζα να μην εχω ανεμιστηρα 20cm στην οροφη αλλα αυτοι μου εβαλαν. Ηθελα να βαλω τους 12ριδες στην οροφη.. Βεβαια το κοιταξα απο πλευρας rpm οι 12ριδες αυτοι εχουν 2000ρπμ και βαζουν πολυ αερα.. και σκεφτηκα να κρατησω τον 20 πανω για να τον βγαζει.. δν ξερω πια η λογικη μου αλλα οι πλαινοι μου δουλεουν απευθειας απο την τροφοδοσια.. Ωραιο κουτι εχεις παντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Καλύτερα ένας 20άρης από δύο 12άρηδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolaros96 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Καλύτερα ένας 20άρης από δύο 12άρηδες. Η αληθεια ειναι πως δν το ξερα αλλα περισευαν μωρε και λεω δν τους πεταω πανω... αμαρτια ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 νομιζω πως ειχα ποσταρει και στο τοπικ με τα μονταρισμενα κουτια, αλλα απο τοτε εχουν γινει μερικες μικροαλαγες. 1) εβαλα διακόπτη στον fan controller για να μπορω να τον κλεινω οταν δεν χρειαζομαι τους ανεμιστήρες (ειναι στο πισω μερος, εκει που καταλήγουν τα δυο κοκκινα καλοδια-κοτσιδες 2) αλλαξα καρτα! 7850! για να μπορω να παιξω το the crew! επιδη νομιζα πως θα ειναι μονο directx11! αλλα τελικα θα το επαιζε η gtx260 στα low! fuck! 3)μπροστα ειχα 3 ανεμιστήρες, εναν μεγαλο κατω(αυτος εχει μείνει ακομα) και δυο πανω απο το dvd. έβγαλα τον εναν επειδη ειχε ασπρο φως ενω το pc ηταν μπλε, και τον αλλον επιδη εκανε φασαρια (ειχε πετσικαρει) και στην θεση τους εβαλα εναν κανονικο χωρις φως που βρηκα στο ντουλαπι 4) αλλαξα ψυχτρα! ηταν στο παλιο μου pc, απο εναν athlon x2 3.0ghz 90nm. πολυ μεγαλύτερη απο αυτην που ειχα + οτι εχει χαλκο πανω, διαφορα σε idle δεν εχω δει, 1-2 βαθμους. notice το κιτρινο πιαστρακι στην ψυχτρα. την εσπασα. don't ask how.(σα να μου φενετε στραβο τωρα στην φοτο ) ps. η καρτα ηχου κατω κατω υπαρχει επιδη η καρτα της mobo κάηκε. απο o/c. στην onboard gpu. οταν ειχε χαλασει για ενα διαστημα η gtx260, ημουν με την onboard. πολυ O/c, το pc κανει 2-3 τακ και σβήνει, απο τοτε μουγκάθηκε. http://valid.x86.fr/36rixz lol wtf? γιατι ειναι στα 963mhz οι ραμ;; περιεργο, τις εβαλα στα 1280 (μια σκαλα πανω) και oc fail.. well.. back to stock then. πραγματικα δεν θυμαμε τι ειχα κανει. (next step: δημιουργια custom υδροψυξης με αντλια απο ενα παλιο ενυδριο, ψυγειο απο μηχανακι και ρεζερβουαρ απο μπουκαλακι αυρα.) μπράβο φίλε πολύ μελετημένο το μηχάνημα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 2) αλλαξα καρτα! 7850! για να μπορω να παιξω το the crew! επιδη νομιζα πως θα ειναι μονο directx11! αλλα τελικα θα το επαιζε η gtx260 στα low! fuck! Δικός μου είσαι εσύ!!!!!! ΔΟΣΕ!!!!! Ωραίο κουτάκι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer20 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Οριστε και το δικο μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Να και το δικό μου, κουτί CoolerMaster HAF 932 Ανεμιστήρια Noctua και υδρόψυξη Corsair H100i. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ωραίο το haf σου αλλα η κάρτα τόσο κάτω στα πόσα τρέχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gld Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ωραίο το haf σου αλλα η κάρτα τόσο κάτω στα πόσα τρέχει Δεν ειναι στην κάτω κάτω θύρα (μαύρη) που είναι x8, είναι στην δεύτερη (άσπρη) που μαζί με την πρώτη (μπλέ) είναι x16, έχει συνολικά 3 θύρες PCI-E. Το έψαξα. Την έβαλα εκεί γιατί η Audigy ήταν κολλητά στον ανεμιστήρα της κάρτας γραφικών. Έχει ρυθμίσεις στο bios για x16-x16-x1 και x16-x8-x8. Έχω επιλέξει την πρώτη επιλογή οπότε είμαι στο x16 για τη δεύτερη θύρα που χρησιμοποιώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Η κάρτα ήχου δεν είναι pcie x1? Αν ναι, λογικά μια χαρά θα παίξει και στη θύρα για x16..Δηλαδή να τη κάνεις τράμπα με τη gpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Η κάρτα ήχου δεν είναι pcie x1? Αν ναι, λογικά μια χαρά θα παίξει και στη θύρα για x16..Δηλαδή να τη κάνεις τράμπα με τη gpu. Όχι δεν είναι pcie x1, αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία (pcie x1) είναι USB3+eSATA adapter. Θέλει κανονική θύρα pcie και γιαυτό δεν υπήρχε άλλος τρόπος να μπεί χωρίς να ενοχλεί τον εξαερισμό της κάρτας γραφικών. Θα μπορούσα να τη βγάλω και να έχω την onboard για ήχο αλλά δε μαρέσει αυτή η λύση. Πάντως η καρτα γραφικών τρέχει 16x, καρατσεκαρισμένο και με το Sisoft Sandra. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Παρακάτω ακολουθούν φώτο από το pc της υπογραφής μου. Για περίπου 1 βδομάδα το είχα χύμα μέχρι να έρθει το κουτί Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2014 από fingolfingr 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Πολυ ωραιο! Απο θερμοκρασιες τι λεει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα