Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eτοιμος και εγω.Καθησα εχθες μεχρι τις 5 το πρωι να την σεταρω.Δυσκολευτικα αρκετα οφειλω να πω ισως λογο απειριας με τετοιου ειδους ψυκτρες.Το αισθητικο αποτελεσμα με καλυψε πληρος και ελπιζω και το θεμα θερμοκρασιων να με καλυψει.Το πλαινο καπακι βεβαια ΔΕΝ κλεινει με ΤΙΠΟΤΑ αλλα δεν με πολυ πειραζει μιας και το εχω ανοικτο για να το βλεπω :wub:

post-238009-0-03001000-1403688922_thumb.jpg

post-238009-0-66291100-1403689018_thumb.jpg

post-238009-0-48599700-1403689035_thumb.jpg

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βρισκει η ψυκτρα τοσο πολυ? εγω το προηγούμενο το εκοψα με τον τροχο γιατι η evo δεν χωραγε  :D

Προεξεχουν και τα heatsinks pips της ψυκτρας αλλα και το ανεμιστηρακι.

Για αυτό κοιτάμε διαστάσεις ψύκτρας και κουτιού. :P

Δεν με πολυ νοιαζει να σου πω την αληθεια.Και με την στοκ που το ειχα παλι ανοικτο το ειχα για να το κοιταω.Και το aerocool που ειχα παλι ανοικτο το ειχα για να το κοιταω

• Like 2

Eτοιμος και εγω.Καθησα εχθες μεχρι τις 5 το πρωι να την σεταρω.Δυσκολευτικα αρκετα οφειλω να πω ισως λογο απειριας με τετοιου ειδους ψυκτρες.Το αισθητικο αποτελεσμα με καλυψε πληρος και ελπιζω και το θεμα θερμοκρασιων να με καλυψει.Το πλαινο καπακι βεβαια ΔΕΝ κλεινει με ΤΙΠΟΤΑ αλλα δεν με πολυ πειραζει μιας και το εχω ανοικτο για να το βλεπω :wub:

Με γειές! :) Πολύ καλές ψύκτρες αυτές! Εγώ έχω την power έκδοση της συγκεκριμένης και θα βάλω αυτόν επάνω: http://www.e-shop.gr/noctua-nf-a15-pwm-fan-140mm-p-PER.651269

Με γειές! :) Πολύ καλές ψύκτρες αυτές! Εγώ έχω την power έκδοση της συγκεκριμένης και θα βάλω αυτόν επάνω: http://www.e-shop.gr/noctua-nf-a15-pwm-fan-140mm-p-PER.651269

Αν και το ανεμιστηρι πρεπει να ειναι τρελο σε αποδοση και ησυχια,ειναι πολυ ακριβο για εμενα! :)

Ευχαριστω πολυ!! :)

• Like 1

Tα noctua είναι κορυφή χωρίς συζήτηση.

Άμα σκεφτείς ότι στην συσκευασία σου δίνουνε πολλά πράγματα (όπως adaptors) αξίζει τα λεφτά του.

Φοβερό DBA σε συνδιασμό με απίστευτο CFM. Είναι κορυφή τα noctua....Μόνο η εμφάνιση είναι λιγο τραγική για εμένα.
Δεν μου αρέσει το χρώμα....

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να και το δικό μου συστηματάκι.

IMG_20140625_183547.jpgIMG_20140625_183652.jpgIMG_20140625_183707.jpgIMG_20140625_183741.jpgIMG_20140625_183812.jpgIMG_20140625_183815.jpgIMG_20140625_202521.jpgIMG_20140625_202746.jpgη φωτό είναι λίγο χάλια(απο tablet)

θα μπούν καλύτερες απο την ψηφιακή,όταν θα την έχω στα χέρια μου!

το δεματικό στούς σωλήνες τον τοποθέτησα για έναν και  μόνο λόγο,κρύβει την "θέα"!

παρατηρήσεις δεκτές  :P

Επεξ/σία από coolerman
  • Like 8

Έλα ρε ανέβασες τελικά φώτο? :P

Το HyperX Fan είναι?Πιο πολύ φασαρία κάνει παρά δουλειά πιστεύω :P

Μεγειες (νομίζω το κουτάκι είναι καινούργιο ε?)

• Like 1

Έλα ρε ανέβασες τελικά φώτο? :P trollareis;;?

Το HyperX Fan είναι?Πιο πολύ φασαρία κάνει παρά δουλειά πιστεύω :P  trollareis;;?

Μεγειες (νομίζω το κουτάκι είναι καινούργιο ε?)  trollareis;;?

thanks man

το έβγαλα..

ναι κανά 6μηνο το έχω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...