Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

30°C με αερόψυκτρα σε δωμάτιο χωρίς (ενεργό) κλιματισμό στην Ελλάδα εν μέσω καλοκαιριού, για κάρτα γραφικών, είναι μάλλον ουτοπικό.

Ή είσαι σε κανά Καρπενήσι όπως ήμουν εγώ φοιτητής, που το βράδυ-πρωί η θερμοκρασία πέφτει γύρω στους 5-10°C (το καλοκαίρι), ή το aircondition σου δουλεύει ασταμάτητα, ή οι ενδείξεις είναι απλά λανθασμένες.

Η 7950 Varor-X μου μέσα σ' ένα HAF-X με έναν πλαϊνό 20άρη να τη χτυπάει, πολύ καλό cable management και όλα τα παράθυρα στο σπίτι ανοιχτά για να κάνει ρεύμα, και αυτή τη στιγμή είναι στους 38°C. Αλλά το aircondition είναι κλειστό. Αν το ανοίξω και το βάλω στους 25°C, η θερμοκρασία της 7950 θα πέσει στους 34°C. Αν παγώσω το δωμάτιο μπορεί να πέσει λίγο ακόμα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η δικια σου στους ποσους καθεται και σου φαινεται τοσο τρελο? Τωρα με τις ζεστες ειμαι ~34C. Το χειμωνα βουταω κατω απο τους 25-30C. Επισης κανεις δεν ειναι αμεσα συγκρισιμος (λογω ambient). Πιο θεαματικο παντως ειναι το 47αρι@full load. Air condition ή χειμερινα σκορ, φιλε p8grs?

Χειμερινό σκορ δεν εχει προλάβει να κανει ακομα διοτι την υδροψυξη και το κουτι τα εβαλα πριν τρεις μερες. Παντως οι θερμοκρασιες που ειπα πιο πανω ειναι με κλιματισμο δωματιου στην μεσαία σκαλα στους 240C - 250C (χωρίς κλιματισμο δεν το εχω δοκιμάσει σε παιχνιδια). 

30°C με αερόψυκτρα σε δωμάτιο χωρίς (ενεργό) κλιματισμό στην Ελλάδα εν μέσω καλοκαιριού, για κάρτα γραφικών, είναι μάλλον ουτοπικό.

Ή είσαι σε κανά Καρπενήσι όπως ήμουν εγώ φοιτητής, που το βράδυ-πρωί η θερμοκρασία πέφτει γύρω στους 5-10°C (το καλοκαίρι), ή το aircondition σου δουλεύει ασταμάτητα, ή οι ενδείξεις είναι απλά λανθασμένες.

Ο κλιματισμος δουλευει οσο δουλευει ο υπολογιστης ή το λαπτοπ.

Αυτη την στιγμη που μιλαμε με κλειστο το κλιματιστικο εδω και μια μιση ωρα, θερμοκρασια δωματιου 280C και βλεποντας south park και full χρηση chrome οι θερμοκρασιες ειναι οι παρακατω (στο -1 μην δίνετε σημασία, ετσι δειχνει εδω και 7 χρονια η μητρικη με ολα τα προγραμμα για θερμοκρασιες :-p)

FANIN0: CPU FAN

FANIN1: Corsair H50 Pump

• Like 1

Η 7950 Varor-X μου μέσα σ' ένα HAF-X με έναν πλαϊνό 20άρη να τη χτυπάει, πολύ καλό cable management και όλα τα παράθυρα στο σπίτι ανοιχτά για να κάνει ρεύμα, και αυτή τη στιγμή είναι στους 38°C. Αλλά το aircondition είναι κλειστό. Αν το ανοίξω και το βάλω στους 25°C, η θερμοκρασία της 7950 θα πέσει στους 34°C. Αν παγώσω το δωμάτιο μπορεί να πέσει λίγο ακόμα.

ακριβώς το ίδιο και με την δική μου VaporX. και δεν διαθέτει και αρκούδα το δωμάτιο :P

Εμένα οι θερμοκρασίες για αυτούς που ρωτήσανε είναι 37-38 η κάρτα
39 ο επεξεργαστής

και 34 η NB από το Hwmonitor

Η κάρτα δεν έχω παράπονο μιας που σε full load πιάνει Maximum 68.

Anyway, μην βγούμε άλλο Off topic εδώ....

• Like 1

:devil:  :devil:  :devil:

Πολύ καλή ψύκτρα αλλά αν την πήρες εκεί γύρω στα 45-50 υπάρχει και αυτη https://www.skroutz.gr/s/3191183/Scythe-Ashura.htmlκαι αυτή https://www.skroutz.gr/s/4342186/Scythe-Ashura-Shadow.html

Πολύ καλή ψύκτρα αλλά αν την πήρες εκεί γύρω στα 45-50 υπάρχει και αυτη https://www.skroutz.gr/s/3191183/Scythe-Ashura.htmlκαι αυτή https://www.skroutz.gr/s/4342186/Scythe-Ashura-Shadow.html

Στα 40 απο eworld εδω στην Πατρα

• Like 1

Μου αρέσουνε πάρα πολύ τα κουτιά που είναι τελειώς ανοιχτά στο πλάι. Απλά αξίζει να τα έχεις στο γραφείο πάνω, αλλιώς δεν λέει να το κρύβεις κάτω από το γραφείο τέτοιο πράγμα..... Εσύ έχεις κάνει πολύ καλή επιλογή που το έχεις διπλα σου. Μπράβο για το κουτί. ΠΟλύ όμορφο

• Like 2

ευχαριστω φιλε μου!!ε γι αυτο το πηρα κ εγω λογω του παραθυρου οτι ειναι σχετικα compact σαν κουτι κ ηθελα κ κατι να το εχω διπλα στο γραφειο και το air 540 ειναι το ιδανικο!! :)

• Like 1

Fresh setup στο home pc! :) Εχει λιγη δουλιτσα ακομα....Επειδη στο 750D δε χωραει χοντρο ψυγειο+fans, τα φανακια μπηκαν απ'εξω ως pull και για να μη φαινεται ασχημο θα πεσει grillακι απο πανω, το οποιο πιστευω να ειναι ετοιμο μεχρι τελος βδομαδας. :)

20140625_001407_zpsdc6b7981.jpg

• Like 22

Fresh setup στο home pc! :) Εχει λιγη δουλιτσα ακομα....Επειδη στο 750D δε χωραει χοντρο ψυγειο+fans, τα φανακια μπηκαν απ'εξω ως pull και για να μη φαινεται ασχημο θα πεσει grillακι απο πανω, το οποιο πιστευω να ειναι ετοιμο μεχρι τελος βδομαδας. :)

20140625_001407_zpsdc6b7981.jpg

750D??Πωπω εγω σε θυμαμαι ακομα με το Carbide 540 που ειχες,βλεπω ανεβηκες κατηγορια και πηγες στα ’’θηρια’’ : Πολυ καλη δουλεια οπως παντα :)

• Like 2

750D??Πωπω εγω σε θυμαμαι ακομα με το Carbide 540 που ειχες,βλεπω ανεβηκες κατηγορια και πηγες στα ’’θηρια’’ : Πολυ καλη δουλεια οπως παντα :)

Καλο το air 540 αλλα με το CF δε τη παλευε καθολου (360mm+240mm)...Τωρα ειναι πολυ καλυτερα! Βεβαια αν επαιζαν λεφτα θα πηγαινα σε phanteks ή 900D αλλα εκατσα εδω.:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...