Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Νεο κουτακι το Raijintek Agos δια χειρος της κυριας απο πανω κατευθειαν φρεσκο απο review στο γειτονικο φορουμ.. +10 περνει το κουτακι απο εμενα μιας και του εβαλα ολα τα καλωδια του τροφοδοτικου και αν και με δυσκολια το πισω καπακι εκλεισε.εχει μεγαλο χωρο για καλωδια πισω απο τους δισκους. Αν και το ειχα δει και στο γειτονικο forum στο αντιστοιχο review το κουτι αυτο, τωρα που το ξαναβλεπω με το εσωτερικο γεματο δειχνει οντως οτι ειναι παρα πολυ καλο σε αυτα τα χρηματα.Ποσο τελικα θα κοστιζει 50ευρω ή πολυ παραπανω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrolabos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 σε λάθος γειτονικό φόρουμ κοιτάς τότε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 σε λάθος γειτονικό φόρουμ κοιτάς τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέσα σε 7 μέρες ήρθε το κιτ , αλλά δεν έχω τις μακριές βίδες που θέλει ... Αλλά δοκίμασα και έβαλα "κανονικά" τη ψύκτρα , ακουμπάνε οριακά στις ψύκτρες των μνημών .. Φαίνεται και το πρόχειρα μονταρισμένο πλαϊνό .. IMG_20140622_120700.jpg και πλέον έχω αυτές τις θερμοκρασίες Χωρίς τίτλο.png Το έχω αυτό , αλλά δεν το προσπάθησα ... Μια ψύκτρα θέλεις (με άσπρο/α fan/fan's ) Ωραίος ! Μου το έφαγες ;P Δοκιμασε αυτο που σου ειπα, να την βαλεις κατακορυφα. Δεν θα βγαινει τοσο εξω και δεν θα βρισκει στις μνημες (1,2cm πιο μεσα, προς το socket). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αν και το ειχα δει και στο γειτονικο forum στο αντιστοιχο review το κουτι αυτο, τωρα που το ξαναβλεπω με το εσωτερικο γεματο δειχνει οντως οτι ειναι παρα πολυ καλο σε αυτα τα χρηματα.Ποσο τελικα θα κοστιζει 50ευρω ή πολυ παραπανω?? Γυρω εκει στο 50αρι θα παιξει.Επειδη ημουν αναμεσα σε αυτο και το 200r εχω την αισθηση οτι το 200r ειναι κατωτερο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 εγω εχω ενα 200r και οντως το agos ειναι πολυ καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p8grs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 πολυ ωραιο κουτακι και ωραια οργανωμενο ,μια ερωτηση για την υδροψηξη,ο ανεμιστηρας ειναι intake η exhaust? απο θερμοκρασιες πως πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p8grs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 πολυ ωραιο κουτακι και ωραια οργανωμενο ,μια ερωτηση για την υδροψηξη,ο ανεμιστηρας ειναι intake η exhaust? απο θερμοκρασιες πως πας. Σε ευχαριστω πολυ, ο ανεμιστηρα βαζει αερα μεσα στο κουτι γιατι διαβασα οτι με αυτο τον τροπο εχει καλυτερες θερμοκρασιες. Απο θερμοκρασιες σε idle η cpu:400C - 410C, η gpu: 290C - 300C και ο HDD:280C. Με το prime95 μετα απο μια ωρα που το ετρεχα η cpu ειχε μεγιστη θερμοκρασια 590C. Να πω πως ο επεξεργαστης εχει ανεβει 500MHz δλδ απο 2,5GHz στα 3GHz και τα ρευματα ειναι στο auto επειδη βαριομουν να τα ρυθμίσω. Επισης η GPU σε παιχνιδια πχ Wolfenstein: The new order με ολα τα γραφικα τερματισμενα ειχε 470C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 η gigabyte εχει φοβερή ψυκρα, σκέφτομαι να βάλω μια τέτοια οικονομική υδροψυξη γιατι τα 4ghz τα εχω λιγο δύσκολα με την 212 λόγο οτι ο δικός μου θελει αρκετά volts (1.36v) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Απίστευτο .... 30 Βαθμούς η κάρτα σε Idle? Μιλάς σοβαρά τώρα???Απίστετη ψύξη πρέπει να έχει.... Είχα ακούσει ότι τρεις ανεμιστήρες αξίζουνε αλλά δεν το περίμενα τόσο πολύ... Δεν μπορώ να το χωνεψω Βέβαια του Cpu η θερμοκρασία είναι αρκετά νορμαλ..... Το 40άρη που λες είναι Socket ή cores??? Γιατί αν είναι cores τότε αλλάζει το θέμα Πάντος πολύ ωραίο κουτί. Μπράβο σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p8grs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Απίστευτο .... 30 Βαθμούς η κάρτα σε Idle? Μιλάς σοβαρά τώρα??? Απίστετη ψύξη πρέπει να έχει.... Είχα ακούσει ότι τρεις ανεμιστήρες αξίζουνε αλλά δεν το περίμενα τόσο πολύ... Δεν μπορώ να το χωνεψω Βέβαια του Cpu η θερμοκρασία είναι αρκετά νορμαλ..... Το 40άρη που λες είναι Socket ή cores??? Γιατί αν είναι cores τότε αλλάζει το θέμα Πάντος πολύ ωραίο κουτί. Μπράβο σου.... Ευχαριστω για τα καλά σου λόγια, η καρτα γραφικων εχει πολυ καλες θερμοκρασιες απλα το μονο κακο ειναι οτι τον αερα τον βγαζει απο το πλαι και οχι πισω, ευτυχως το κουτι το πηρα μετα την καρτα γραφικων και εχει στο πλαινο panel 2τρυπες για 14cm fans οι οποιες πεφτουν ακριβώς στην εξαγωγη της καρτας. Οι θερμοκρασια της cpu ειναι ανα core. Μερικες φορες ενω ολοι οι cores ειναι 400C - 410C ο core0 φτανει τους 440C - 450C σε idle. Το bios λεει παντως cpu tempurate 200C, να υποθέσω αυτο ειναι το socket :-p ; Επισης παρατηρησα οτι οταν εβγαλα την αντλια απο πληρη τροφοδοσια του 4pin molex και την εβαλα στο system fan την μητρικης σταματησε να κανει θορυβο το μοτερ της και οι θερμοκρασιες επεσαν σε αυτες που ενεφερα πιο πριν (πριν την αλαγη ηταν +~50C η cpu) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Απίστευτο .... 30 Βαθμούς η κάρτα σε Idle? Μιλάς σοβαρά τώρα??? Απίστετη ψύξη πρέπει να έχει.... Είχα ακούσει ότι τρεις ανεμιστήρες αξίζουνε αλλά δεν το περίμενα τόσο πολύ... Δεν μπορώ να το χωνεψω Βέβαια του Cpu η θερμοκρασία είναι αρκετά νορμαλ..... Το 40άρη που λες είναι Socket ή cores??? Γιατί αν είναι cores τότε αλλάζει το θέμα Πάντος πολύ ωραίο κουτί. Μπράβο σου.... μια και έχεις έρωτα με τις θερμοκρασίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Απίστευτο .... 30 Βαθμούς η κάρτα σε Idle? Μιλάς σοβαρά τώρα??? Απίστετη ψύξη πρέπει να έχει.... Είχα ακούσει ότι τρεις ανεμιστήρες αξίζουνε αλλά δεν το περίμενα τόσο πολύ... Δεν μπορώ να το χωνεψω Βέβαια του Cpu η θερμοκρασία είναι αρκετά νορμαλ..... Το 40άρη που λες είναι Socket ή cores??? Γιατί αν είναι cores τότε αλλάζει το θέμα Πάντος πολύ ωραίο κουτί. Μπράβο σου.... Η δικια σου στους ποσους καθεται και σου φαινεται τοσο τρελο? Τωρα με τις ζεστες ειμαι ~34C. Το χειμωνα βουταω κατω απο τους 25-30C. Επισης κανεις δεν ειναι αμεσα συγκρισιμος (λογω ambient). Πιο θεαματικο παντως ειναι το 47αρι@full load. Air condition ή χειμερινα σκορ, φιλε p8grs? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Η δικια σου στους ποσους καθεται και σου φαινεται τοσο τρελο? Τωρα με τις ζεστες ειμαι ~34C. Το χειμωνα βουταω κατω απο τους 25-30C. Επισης κανεις δεν ειναι αμεσα συγκρισιμος (λογω ambient). Πιο θεαματικο παντως ειναι το 47αρι@full load. Air condition ή χειμερινα σκορ, φιλε p8grs? Σωστός. Θύμησε με κατά τον Δεκέμβριο να του δείξω λίγο θερμοκρασία από κάρτα γραφικών σε idle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα