dimitrisOP Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 πανεμορφο κουτακι και ωραιο cable managment 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Φοβερό κουτί και πολύ ωραία τα μπλε καλώδια sata. Δίνουνε μια πολύ όμορφη αντίθεση στο κουτί.... Ωραίος.Με'γεια σου και η ψύκτρα με το κουτί!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω φιλε μου!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Απο οτι βλεπω θα παω και εγω σε καινουργιο κουτακι.Ελπιζω συντομα να κανω ενα update εδω.Ενδεχεται και αλλαγη ψυκτρας μιας και η στοκ κανει σαν τουρμπινα αεροπλανου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Villio1991 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ενα μικρο update στο PC μου εν αναμονη για τον i7 4770k και τν GPU απο RMA 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cryface Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μετά από αλλαγές : μνήμες,κάρτες γραφικών και λίγο καθάρισμα επιφανειακό 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Απο το γραφειο : Αν και το dark theme ειναι ομορφο και ψαρωτικο, μετα απο 1 τεταρτο χρησης με επιασε ζαλαδα... Και ο freenas: Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2014 από Zapee995 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Hρθε το νεο "σπιτι".Μενει να βρω χρονο για την μεταφορα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ομορφο δείχνει αλήθεια ποιο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ομορφο δείχνει αλήθεια ποιο είναι; Ξερω εγω μωρε,απανω στο κουτι γραφει Αργος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Zappe πολύ ωραίο κουτί αλλά σε παίρνει λίγο cable management ακόμα πιστεύω.... Πολυ ωραίο όμως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Zappe πολύ ωραίο κουτί αλλά σε παίρνει λίγο cable management ακόμα πιστεύω.... Πολυ ωραίο όμως.... Το παλεύω, μέρα με τη μέρα στρώνει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Νεο κουτακι το Raijintek Agos δια χειρος της κυριας απο πανω κατευθειαν φρεσκο απο review στο γειτονικο φορουμ.. +10 περνει το κουτακι απο εμενα μιας και του εβαλα ολα τα καλωδια του τροφοδοτικου και αν και με δυσκολια το πισω καπακι εκλεισε.εχει μεγαλο χωρο για καλωδια πισω απο τους δισκους. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Επικοινώνησα με τη Noctua και ήδη μου έστειλαν το κιτ .... !!! Respect απλά Μέσα σε 7 μέρες ήρθε το κιτ , αλλά δεν έχω τις μακριές βίδες που θέλει ... Αλλά δοκίμασα και έβαλα "κανονικά" τη ψύκτρα , ακουμπάνε οριακά στις ψύκτρες των μνημών .. Φαίνεται και το πρόχειρα μονταρισμένο πλαϊνό .. και πλέον έχω αυτές τις θερμοκρασίες 3η σελιδα, step 3. Ειναι το "T-shaped" bracket. Εσυ λογικα τωρα χρησιμοποιεις το "U". Αριστο support Noctua! http://www.noctua.at/pdf/manuals/noctua_nh_u9b_manual_en.pdf Το έχω αυτό , αλλά δεν το προσπάθησα ... Νεο κουτακι το Raijintek Agos δια χειρος της κυριας απο πανω κατευθειαν φρεσκο απο review στο γειτονικο φορουμ.. +10 περνει το κουτακι απο εμενα μιας και του εβαλα ολα τα καλωδια του τροφοδοτικου και αν και με δυσκολια το πισω καπακι εκλεισε.εχει μεγαλο χωρο για καλωδια πισω απο τους δισκους. Μια ψύκτρα θέλεις (με άσπρο/α fan/fan's ) Ωραίος ! Μου το έφαγες ;P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μια ψύκτρα θέλεις (με άσπρο/α fan/fan's ) Ωραίος ! Μου το έφαγες ;P Mαλλον παω για evo 212 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα