gunhawk3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 όχι έχω τα μαμά phobya φανάκια και επειδή τα τρέχω από το hub και τρέχουν σε φούλ rpm περίπου 1700 rpm και κάνουν αρκετό θόρηβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Πολύ καλό κουτί.....Θερμοκρασίες GPU είσαι πολύ καλά αλλά cpu δεν θα το έλεγα.... 60 σε Max δεν είναι πολύ καλά.Αξίζει πολύ εγκατάσταση πάντος στην κάρτα γραφικών απότι βλέπω. Πόση διαφορά έχεις σε σχέση με πριν?? Έχεις μετρήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) από θερμοκρασίες έχω 35 idle kai 60 max με prime για 5 ώρες στον cpu στην gpu 40 idle kai 57 max me fur mark για 5 ώρες ταυτόχρονα με τον cpu και επειδή δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από τον θόρυβο για αυτό και σκέφτομαι ένα δεύτερο ψυγείο για να μπορέσω να κατεβάσω τα rpm στα φανάκια μου Βγαλε τη προσοψη του κουτιου και τσεκαρε παλι...εχεις ενα ψυγειο μονο, ειναι και η προσοψη για κλαμματα..λογικο να ανεβαζει τοσο σε cpu και gpu.. Κανονικα δεν θα επρεπε να ησουν πανω απο 55/45 αντιστοιχα. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2014 από Zapee995 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gunhawk3 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 ναι όνος με την πρόσοψη και το φίλτρο για την σκόνη το κουτί χάνει πολύ από την ικανότητα να βάζει αέρα χωρίς το κάλημα οι θερμοκρασίες είναι 4-6 βαθμούς κάτω. wazza μπορώ να σου πω με σιγουριά πως το να Βάλης υδρόψηξη στην συγκεκριμένη gpu αξίζει απίστευτα καθώς πριν ήταν με το refrense cooler της amd και μετά από 5 λεπτά έφτανε στους 95 βαθμούς το ανεμιστηράκι πνίγεται στο 100% και η κάρτα έριχνε το memory και core clock για να μην λιώσει. Σκέψου πώς στο 3d mark 11 πριν έβγαζε 12450 ενώ τώρα έβγαλε 15670 αν και δεν μου μετράει τα scores λόγο driver επίσης έφτασα τον πυρίνα από 947 σε 1217 mhz kai μνήμη από 5000 σε 5450 mhz (οι μνήμες πληροφοριακά είναι elpida) se 1,287 volts Πληροφοριακά τον cpu τον έχω 4,7 ghz 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Σώπα ρε φίλε...... όλα αυτά σε Stable κατάσταση φαντάζομαι....Φοβερό. Μπράβο. Αφού έρηξες λεφτά,λογικό μου φαίνεται. Πόσο σου πήγε αυτό το πακέτο αν επιτρέπεται??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 ναι όνος με την πρόσοψη και το φίλτρο για την σκόνη το κουτί χάνει πολύ από την ικανότητα να βάζει αέρα χωρίς το κάλημα οι θερμοκρασίες είναι 4-6 βαθμούς κάτω. wazza μπορώ να σου πω με σιγουριά πως το να Βάλης υδρόψηξη στην συγκεκριμένη gpu αξίζει απίστευτα καθώς πριν ήταν με το refrense cooler της amd και μετά από 5 λεπτά έφτανε στους 95 βαθμούς το ανεμιστηράκι πνίγεται στο 100% και η κάρτα έριχνε το memory και core clock για να μην λιώσει. Σκέψου πώς στο 3d mark 11 πριν έβγαζε 12450 ενώ τώρα έβγαλε 15670 αν και δεν μου μετράει τα scores λόγο driver επίσης έφτασα τον πυρίνα από 947 σε 1217 mhz kai μνήμη από 5000 σε 5450 mhz (οι μνήμες πληροφοριακά είναι elpida) se 1,287 volts Πληροφοριακά τον cpu τον έχω 4,7 ghz 770 δεν εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Παιδες τελικα ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα καταστημα στη Θεσσαλονικη οπου μπορω να βρω Λεντ για τον υπολογιστη σε λογικες τιμες? Στο e-shop ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 σε οποιοδήποτε ηλεκτρολογίο με 5€ το μέτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 σε οποιοδήποτε ηλεκτρολογίο με 5€ το μέτρο. Θα χρειαστω και connectors ομως ετσι? Επισης, δεν ειμαι και πολυ σιγουρος που και πως θα βαλω τα λεντ οταν τα αγορασω.. Τα βαζω γυρω απο το πλεξι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gunhawk3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 770 δεν εχεις? όχι είπα στην αρχή πως άλλαξα την 770 για την R9 290 Σώπα ρε φίλε...... όλα αυτά σε Stable κατάσταση φαντάζομαι.... Φοβερό. Μπράβο. Αφού έρηξες λεφτά,λογικό μου φαίνεται. Πόσο σου πήγε αυτό το πακέτο αν επιτρέπεται??? Ναι ενοίτε όλα αυτά stable, το όλο σύνολο είναι γύρο στα 1400 ευρό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 όχι είπα στην αρχή πως άλλαξα την 770 για την R9 290 Ναι ενοίτε όλα αυτά stable, το όλο σύνολο είναι γύρο στα 1400 ευρό Συγνώμη 1400 Ευρώ η υδρόψυξη???? Εγώ μιλάω μόνο για την υδρόψυξη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gunhawk3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Α οκ σηγνώμη λάθος μου. Η υδρόψυξη ήταν περίπου στο 350 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δεν το είπα με κακία, απλά μου έκανε τρομερή εντύπωση :P :PΠάντος και πάλι πολλά λεφτά..... Τα αξίζει όμως...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GMod Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Α οκ σηγνώμη λάθος μου. Η υδρόψυξη ήταν περίπου στο 350 Pump? Ok. Πρόσεξα καλύτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Build Update: Καινούργιο κουτί και ψύκτρα (επιτέλους). 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα