sotkiritsis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 σήμερα έπεσε ένα καθαρισματακι. και μια όλο το θέμα. 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 καταπληκτική δουλειά (δώσε link για την καρέκλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 εχω μείνει πολύ ευχαριστημενος.http://www.skroutz.gr/s/4356650/Zita-Plus-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B1-%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-BS-5000-01-0108.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 τελειο το pc φιλε μου,μπραβο!!! η καρεκλα τι λεει οσον αφορα την ανεση?ειδικα για την μεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ευχαριστώ. πάρα πολύ καλή. δοκίμασα αρκετές και μπορώ να πω ότι ήταν η πιο βολική και από άλλες ακριβότερες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 πιανει καλα την μεση κατω?δηλαδη κανει καμπυλη εκει?αυτο με ενδιαφερει!!sorry για το offtopic! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ναι κάνει καμπύλη. άλλα όχι πάρα πολύ μεγάλη. οποια δοκίμαζα με μεγαλύτερη καμπύλη ήταν κουραστική για μένα βέβαια αλλά υπάρχουν και μαξιλαράκια που μπαίνουν extra στη μέση και στο προσκέφαλο αν θες τα αγοράζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 ΠΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!! ΩΡΑΙΟΣ!!! ΟΧΙ για το κουτί τόσο όσο για την καρέκλα που με πρόλαβε ο Γιάννης ΑΧΑΧΑΧΑ Μόλις το είδα πήγα να γράψω να στείλεις Link!!!!Από ομορφιά είναι κορυφή, άνετη δεν ξέρω αν είναι. Θα βγω και εγώ λίγο Offtopic (αλλά δεν έχω βρει άρθρο για καρέκλες γραφείου) . Μερικές ερωτήσεις 1) Καταρχάς,πόσο καιρό την έχεις?2) Από θόρυβο πως πάει??? Γιατί εγώ έχω μια καρέκλα της πλάκας (30 Ε) και μέσα σε 3 μήνες άρχισε να ακούγεται. Τώρα (μετά απο 10 μήνες) ακούγεται λες και είναι πόρτα από θρίλερ. Όπως και να κουνηθώ, ότι και να κάνω, τρίζει σαν Γ@@μ@μένη.3) Είναι δέρμα αυτό ή δερματίνη?? (είδα στα Site δερματίνη αλλά θέλω από εσένα γνώμη.) Ρωτάω γιατί η δερματίνη το καλοκαίρι πιάνει πολύ ιδρώτα. Έχεις τέτοιο θέμα εσύ? Ζεστένεσαι πάνω της? .. Απλά το καλό της δερματίνης δεν λερώνετε και δεν πιάνει σκόνη.4)Τα χερούλια είναι αναδυπλώμενα εε?? Μπορούνε να κατέβουνε τελείως???ΥΓ: Πέρα απο την πλάκα φοβερό κουτί, απλά στην καρέκλα, χτύπησες φλέβα την κατάλληλη στιγμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 sotkiritsis τα φωτακια που τα πηρες? Επισης το ρευμα πανω απο τους ssd που ακριβως παει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 @wazzaa (άλλα κι άλλοι που στάθηκαν στο θέμα της καρέκλας)... Οπτικά η καρέκλα είναι αρκετά όμορφη. Την έχω τσεκάρει κι από κοντά, την συναντάς αρκετά εύκολα μπορώ να πω. Το κάθισμά της ήταν καλούτσικο σε μενα, αλλά εδώ παίζει ρόλο το σώμα κι οι ιδιαιτερότητες του καθενός. Το μεγάλο μείον όμως αυτού του budget διευθυντικών καρεκλών είναι τα πλαστικά πόδια (ή αστερίας ή ακτίνες ή όπως αλλιώς αναφέρονται). Είναι συχνό φαινόμενο να σπάνε μετά από κάποια χρόνια. Αντίθετα τα αλουμινίνου είναι προφανώς πιο γερά, αλλά -επίσης προφανώς- τα πληρώνεις και παραπάνω. Και βέβαια στις μεγαλύτερου budget και καλύτερης κατασκευής καρέκλες (και με λιγότερη πλαστικούρα), ελαχιστοποιείς τα θέματα θορύβου. Αυτά τα λίγα off... Κατα τα λοιπά, όμορφο το setup του παιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μετά την αλλαγή του εγκεφάλου από 1090Τ σε 8320 Ξέρω είναι λίγο πρόχειρη... Δεν ξέρω αν είναι σωστά η ψύξη της noctua αλλά αν είναι να αλλάξω θέση τον ανεμιστήρα της πρέπει να πάρω slim... Δεν χωράει ο υπάρχων λόγω των μνημών Push-pull θα έχει διαφορά στις θερμοκρασίες; Αξίζει; ειδες διαφορα με τον 8320 που εβαλες απο τον 1090Τ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 σήμερα έπεσε ένα καθαρισματακι. και μια όλο το θέμα. πραγματικά πολύ ωραίο/όμορφο σύνολο διαθέτεις φίλε! να το χαίρεσαι. p.s "fanboy" turbo-x mouse/usb hdd βλέπω...η επόμενη αναβάθμιση σου,"αδικείς" το υπόλοιπο σύστημα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 ειδες διαφορα με τον 8320 που εβαλες απο τον 1090Τ? Καλή ερώτηση! Θα ήθελα να μάθω και εγώ την απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Καλή ερώτηση! Θα ήθελα να μάθω και εγώ την απάντηση! ειδες διαφορα με τον 8320 που εβαλες απο τον 1090Τ? Δεν είχα χρόνο να κάτσω να τεστάρω κτλ, πάντως μέχρι στιγμής με καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού και προγραμμάτων , όσο έχω δει και νιώσει στα καθημερινά πράγματα που κάνω , δεν έχω προσέξει κάποια διαφορά , δεν έκανα και κάτι τρελό πριν ώστε να έχω μέτρο σύγκρισης Στον ψυχολογικό τομέα λόγω μικροβίων αλλαγών,αναβαθμίσεων κτλ ναι νιώθω καλύτερα (αν και κατά μερικά € φτωχότερος) Αξιολογήσεις windows Με τον 8320 και φρέσκο σετάρισμα & ο 1090Τ λίγο πριν βγει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 ΠΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!! ΩΡΑΙΟΣ!!! ΟΧΙ για το κουτί τόσο όσο για την καρέκλα που με πρόλαβε ο Γιάννης ΑΧΑΧΑΧΑ Μόλις το είδα πήγα να γράψω να στείλεις Link!!!! Από ομορφιά είναι κορυφή, άνετη δεν ξέρω αν είναι. Θα βγω και εγώ λίγο Offtopic (αλλά δεν έχω βρει άρθρο για καρέκλες γραφείου) . Μερικές ερωτήσεις 1) Καταρχάς,πόσο καιρό την έχεις? 2) Από θόρυβο πως πάει??? Γιατί εγώ έχω μια καρέκλα της πλάκας (30 Ε) και μέσα σε 3 μήνες άρχισε να ακούγεται. Τώρα (μετά απο 10 μήνες) ακούγεται λες και είναι πόρτα από θρίλερ. Όπως και να κουνηθώ, ότι και να κάνω, τρίζει σαν Γ@@μ@μένη. 3) Είναι δέρμα αυτό ή δερματίνη?? (είδα στα Site δερματίνη αλλά θέλω από εσένα γνώμη.) Ρωτάω γιατί η δερματίνη το καλοκαίρι πιάνει πολύ ιδρώτα. Έχεις τέτοιο θέμα εσύ? Ζεστένεσαι πάνω της? .. Απλά το καλό της δερματίνης δεν λερώνετε και δεν πιάνει σκόνη. 4)Τα χερούλια είναι αναδυπλώμενα εε?? Μπορούνε να κατέβουνε τελείως??? ΥΓ: Πέρα απο την πλάκα φοβερό κουτί, απλά στην καρέκλα, χτύπησες φλέβα την κατάλληλη στιγμή... ευχαριστώ .κάνα μήνα την εχω .από θόρυβο είναι τελείως αθόρυβη δεν εχω ακούσει ούτε κιχ βέβαια είναι καινούργια αλλά δεν πιστεύω να εχω κάνα θέμα. από δερματίνη είναι αλλά γενικά τα υλικά της είναι αρκετά καλής ποιότητας. τα χερούλια είναι αναδιπλωμενα προς τα πάνο. πραγματικά πολύ ωραίο/όμορφο σύνολο διαθέτεις φίλε! να το χαίρεσαι. p.s "fanboy" turbo-x mouse/usb hdd βλέπω...η επόμενη αναβάθμιση σου,"αδικείς" το υπόλοιπο σύστημα σου ευχαριστώ φιλαράκο όχι ρε συ εχω και άλλο ποντίκι απλός αυτό το εχω δίπλα στο κρεβάτι όταν ξαπλώνω και βλέπω ταινίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα