terry308 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μετά την αλλαγή του εγκεφάλου από 1090Τ σε 8320 Ξέρω είναι λίγο πρόχειρη... Δεν ξέρω αν είναι σωστά η ψύξη της noctua αλλά αν είναι να αλλάξω θέση τον ανεμιστήρα της πρέπει να πάρω slim... Δεν χωράει ο υπάρχων λόγω των μνημών Push-pull θα έχει διαφορά στις θερμοκρασίες; Αξίζει; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 συνήθως push pull έχει 1-2 βαθμούς διάφορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μετά την αλλαγή του εγκεφάλου από 1090Τ σε 8320 Ξέρω είναι λίγο πρόχειρη... Δεν ξέρω αν είναι σωστά η ψύξη της noctua αλλά αν είναι να αλλάξω θέση τον ανεμιστήρα της πρέπει να πάρω slim... Δεν χωράει ο υπάρχων λόγω των μνημών Push-pull θα έχει διαφορά στις θερμοκρασίες; Αξίζει; Απλα γυρισε την χρησιμοποιωντας τα 2 αλλα brackets για να κοιταει κατακορυφα και συνδεσε τον ανεμιστηρα στην κατω μερια. Αν ο πανω ανεμιστηρας ειναι εξαγωγης, θα εχεις πολυ καλο αποτελεσμα (και το push-pull εξ ορισμου θα προσφερει λιγοτερα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Απλα γυρισε την χρησιμοποιωντας τα 2 αλλα brackets για να κοιταει κατακορυφα και συνδεσε τον ανεμιστηρα στην κατω μερια. Αν ο πανω ανεμιστηρας ειναι εξαγωγης, θα εχεις πολυ καλο αποτελεσμα (και το push-pull εξ ορισμου θα προσφερει λιγοτερα) Όσο την έχω και της έχω αλλάξει αρκετούς επεξεργαστές ,1155,Fm1,Fm2,Fx και Phenom , δεν έχω βάλει άλλα brackets , κι αν θυμάμαι στο κουτί της δεν έχει άλλα για ΑΜD. Πρέπει να ζητήσω από τη noctua ή να αγοράσω από αλλού το NM-A90 Upgrade-Kit Πάστα έχω την Céramique™ 2 είναι οκ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Παιδιά σαν άσχετος, να ρωτήσω, Τι είναι το Push-pull??? Αν υπάρχει άρθρο που το εξηγεί στείλτε μου ένα λινκ γιατί θα με φάει η περιέργεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Push pull ειναι οταν εχεις δυο φαν σε μια ψυκτρα, ενα να σπρωχνει αερα και ενα να τραβαει. Παραδειγμα push pull σε αεροψυκτρα: Και σε υδροψυξη: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!! Πιο απλά δεν θα μπορούσε να μου το εξηγήσει κάποιος....Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό δηλαδή χαμηλώνει 1-2 βαθμούς είπατε στον επεξεργαστή εεΕ?? Απλά θέλει πατέντα γιατί δεν έχω δει κάτι τέτοιο στην αγορά. Κάνω λάθος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Απλά θέλει πατέντα γιατί δεν έχω δει κάτι τέτοιο στην αγορά. Κάνω λάθος? Χμμμμ όχι ακριβώς. Οι περισσότερες αερόψυκτες (όπως η δικιά μου η xigmatek) έρχονται με ένα φαν μόνο αλλά έχουν τις απαραίτητες υποδοχές και στηρίγματα για να βάλεις και δεύτερο δικό σου αν θέλεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 τραβηγμενη απο το κινητο 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Επικοινώνησα με τη Noctua και ήδη μου έστειλαν το κιτ .... !!! Respect απλά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Επικοινώνησα με τη Noctua και ήδη μου έστειλαν το κιτ .... !!! Respect απλά 3η σελιδα, step 3. Ειναι το "T-shaped" bracket. Εσυ λογικα τωρα χρησιμοποιεις το "U". Αριστο support Noctua! http://www.noctua.at/pdf/manuals/noctua_nh_u9b_manual_en.pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 H ceramique 2 ειναι ενταξει, και εγω αυτην εχω. Δεν εχει ιδιαιτερες διαφορες με ακριβοτερες, το πολυ 1-2 βαθμους σιγα τωρα. Ειχα παρει τα 25mg απο e-shop στα 6 ευρω, τρελη τιμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Ακόμα την έχω, δεν τελειώνει με τίποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εντάξει η Noctua είναι εγγύηση, αυτό το ξέρω και εγώ.ΦΟβερή. Μπράβο τους.....Δημήτρη ωραίο κουτί και ωραίο cable management.Πως πάς από θερμοκρασίες CPU? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 αν και εχω θερμαστρα cpu idle εχω 35-40 και load 65 max 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα