Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά την αλλαγή του εγκεφάλου από 1090Τ σε 8320

Ξέρω είναι λίγο πρόχειρη...

Δεν ξέρω αν είναι σωστά η ψύξη της noctua αλλά αν είναι να αλλάξω θέση τον ανεμιστήρα της πρέπει να πάρω slim... Δεν χωράει ο υπάρχων λόγω των μνημών

Push-pull θα έχει διαφορά στις θερμοκρασίες; Αξίζει;

post-146708-0-56134500-1401911311_thumb.jpeg

• Like 3
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά την αλλαγή του εγκεφάλου από 1090Τ σε 8320

Ξέρω είναι λίγο πρόχειρη...

Δεν ξέρω αν είναι σωστά η ψύξη της noctua αλλά αν είναι να αλλάξω θέση τον ανεμιστήρα της πρέπει να πάρω slim... Δεν χωράει ο υπάρχων λόγω των μνημών

Push-pull θα έχει διαφορά στις θερμοκρασίες; Αξίζει;

Απλα γυρισε την χρησιμοποιωντας τα 2 αλλα brackets για να κοιταει κατακορυφα και συνδεσε τον ανεμιστηρα στην κατω μερια. Αν ο πανω ανεμιστηρας ειναι εξαγωγης, θα εχεις πολυ καλο αποτελεσμα (και το push-pull εξ ορισμου θα προσφερει λιγοτερα)

• Like 1
Δημοσ.

Απλα γυρισε την χρησιμοποιωντας τα 2 αλλα brackets για να κοιταει κατακορυφα και συνδεσε τον ανεμιστηρα στην κατω μερια. Αν ο πανω ανεμιστηρας ειναι εξαγωγης, θα εχεις πολυ καλο αποτελεσμα (και το push-pull εξ ορισμου θα προσφερει λιγοτερα)

Όσο την έχω και της έχω αλλάξει αρκετούς επεξεργαστές ,1155,Fm1,Fm2,Fx και Phenom , δεν έχω βάλει άλλα brackets , κι αν θυμάμαι στο κουτί της δεν έχει άλλα για ΑΜD. 

Πρέπει να ζητήσω από τη noctua ή να αγοράσω από αλλού το NM-A90 Upgrade-Kit 

Πάστα έχω την Céramique™ 2  είναι οκ ; 

Δημοσ.

Παιδιά σαν άσχετος, να ρωτήσω, Τι είναι το Push-pull??? Αν υπάρχει άρθρο που το εξηγεί στείλτε μου ένα λινκ γιατί θα με φάει η περιέργεια :P

Δημοσ.

Push pull ειναι οταν εχεις δυο φαν σε μια ψυκτρα, ενα να σπρωχνει αερα και ενα να τραβαει.

Παραδειγμα push pull σε αεροψυκτρα:

ix6rgy.jpg

Και σε υδροψυξη:

Push-Pull.jpg

Δημοσ.

ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!! Πιο απλά δεν θα μπορούσε να μου το εξηγήσει κάποιος....

Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό δηλαδή χαμηλώνει 1-2 βαθμούς είπατε στον επεξεργαστή εεΕ?? Απλά θέλει πατέντα γιατί δεν έχω δει κάτι τέτοιο στην αγορά. Κάνω λάθος?

• Like 1
Δημοσ.

Απλά θέλει πατέντα γιατί δεν έχω δει κάτι τέτοιο στην αγορά. Κάνω λάθος?

Χμμμμ όχι ακριβώς. Οι περισσότερες αερόψυκτες (όπως η δικιά μου η xigmatek) έρχονται με ένα φαν μόνο αλλά έχουν τις απαραίτητες υποδοχές και στηρίγματα για να βάλεις και δεύτερο δικό σου αν θέλεις...

Δημοσ.

H ceramique 2 ειναι ενταξει, και εγω αυτην εχω. Δεν εχει ιδιαιτερες διαφορες με ακριβοτερες, το πολυ 1-2 βαθμους σιγα τωρα.

Ειχα παρει τα 25mg απο e-shop στα 6 ευρω, τρελη τιμη!

Δημοσ.

Εντάξει η Noctua είναι εγγύηση, αυτό το ξέρω και εγώ.
ΦΟβερή. Μπράβο τους.....
Δημήτρη ωραίο κουτί και ωραίο cable management.
Πως πάς από θερμοκρασίες CPU?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...