terry308 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μετά την αλλαγή του εγκεφάλου από 1090Τ σε 8320 Ξέρω είναι λίγο πρόχειρη... Δεν ξέρω αν είναι σωστά η ψύξη της noctua αλλά αν είναι να αλλάξω θέση τον ανεμιστήρα της πρέπει να πάρω slim... Δεν χωράει ο υπάρχων λόγω των μνημών Push-pull θα έχει διαφορά στις θερμοκρασίες; Αξίζει; 3
Ashmadia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Μετά την αλλαγή του εγκεφάλου από 1090Τ σε 8320 Ξέρω είναι λίγο πρόχειρη... Δεν ξέρω αν είναι σωστά η ψύξη της noctua αλλά αν είναι να αλλάξω θέση τον ανεμιστήρα της πρέπει να πάρω slim... Δεν χωράει ο υπάρχων λόγω των μνημών Push-pull θα έχει διαφορά στις θερμοκρασίες; Αξίζει; Απλα γυρισε την χρησιμοποιωντας τα 2 αλλα brackets για να κοιταει κατακορυφα και συνδεσε τον ανεμιστηρα στην κατω μερια. Αν ο πανω ανεμιστηρας ειναι εξαγωγης, θα εχεις πολυ καλο αποτελεσμα (και το push-pull εξ ορισμου θα προσφερει λιγοτερα) 1
terry308 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Απλα γυρισε την χρησιμοποιωντας τα 2 αλλα brackets για να κοιταει κατακορυφα και συνδεσε τον ανεμιστηρα στην κατω μερια. Αν ο πανω ανεμιστηρας ειναι εξαγωγης, θα εχεις πολυ καλο αποτελεσμα (και το push-pull εξ ορισμου θα προσφερει λιγοτερα) Όσο την έχω και της έχω αλλάξει αρκετούς επεξεργαστές ,1155,Fm1,Fm2,Fx και Phenom , δεν έχω βάλει άλλα brackets , κι αν θυμάμαι στο κουτί της δεν έχει άλλα για ΑΜD. Πρέπει να ζητήσω από τη noctua ή να αγοράσω από αλλού το NM-A90 Upgrade-Kit Πάστα έχω την Céramique™ 2 είναι οκ ;
wazzaa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Παιδιά σαν άσχετος, να ρωτήσω, Τι είναι το Push-pull??? Αν υπάρχει άρθρο που το εξηγεί στείλτε μου ένα λινκ γιατί θα με φάει η περιέργεια
Zapee995 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Push pull ειναι οταν εχεις δυο φαν σε μια ψυκτρα, ενα να σπρωχνει αερα και ενα να τραβαει. Παραδειγμα push pull σε αεροψυκτρα: Και σε υδροψυξη:
wazzaa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!! Πιο απλά δεν θα μπορούσε να μου το εξηγήσει κάποιος....Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό δηλαδή χαμηλώνει 1-2 βαθμούς είπατε στον επεξεργαστή εεΕ?? Απλά θέλει πατέντα γιατί δεν έχω δει κάτι τέτοιο στην αγορά. Κάνω λάθος? 1
Demon Lord Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Απλά θέλει πατέντα γιατί δεν έχω δει κάτι τέτοιο στην αγορά. Κάνω λάθος? Χμμμμ όχι ακριβώς. Οι περισσότερες αερόψυκτες (όπως η δικιά μου η xigmatek) έρχονται με ένα φαν μόνο αλλά έχουν τις απαραίτητες υποδοχές και στηρίγματα για να βάλεις και δεύτερο δικό σου αν θέλεις...
terry308 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Επικοινώνησα με τη Noctua και ήδη μου έστειλαν το κιτ .... !!! Respect απλά 2
Ashmadia Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Επικοινώνησα με τη Noctua και ήδη μου έστειλαν το κιτ .... !!! Respect απλά 3η σελιδα, step 3. Ειναι το "T-shaped" bracket. Εσυ λογικα τωρα χρησιμοποιεις το "U". Αριστο support Noctua! http://www.noctua.at/pdf/manuals/noctua_nh_u9b_manual_en.pdf 1
TRILOBYTER Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 H ceramique 2 ειναι ενταξει, και εγω αυτην εχω. Δεν εχει ιδιαιτερες διαφορες με ακριβοτερες, το πολυ 1-2 βαθμους σιγα τωρα. Ειχα παρει τα 25mg απο e-shop στα 6 ευρω, τρελη τιμη!
wazzaa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εντάξει η Noctua είναι εγγύηση, αυτό το ξέρω και εγώ.ΦΟβερή. Μπράβο τους.....Δημήτρη ωραίο κουτί και ωραίο cable management.Πως πάς από θερμοκρασίες CPU?
dimitrisOP Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 αν και εχω θερμαστρα cpu idle εχω 35-40 και load 65 max 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα