Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον έχω συνδεδεμένο στο NZXT Sentry 2 Fan Controller μου. Ξέρω τι εννοείς για τα bearings,έχω ήδη έναν zm-f2 μπροστά. Όσο για την σκόνη..έχω μια μικρή ψύχωση :D

ok η σκόνη και εμένα μου τη δίνει σε καταλαβαίνω..Το καλό με αυτούς τους zalman πάντως είναι ότι πρέπει να έχουν καλή παροχή αέρα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ok η σκόνη και εμένα μου τη δίνει σε καταλαβαίνω..Το καλό με αυτούς τους zalman πάντως είναι ότι πρέπει να έχουν καλή παροχή αέρα.

Ναι,παρά τον θόρυβο βάζει 73CFM μέσα. Μπερδεύτηκα,ενννοούσα zm-f3

Ενα κομμάτι ακρυλικό πλαστικό (plexiglass) είναι.Με ένα τραπέζι μπορείς να κάνεις μια γωνία 90 μοιρών,άλλα δέν ξέρω εάν ένα πιστολάκι μαλλιών μπορεί να θερμάνει αρκετά το υλικό για να λυγίσει.Είναι κάτι που θέλω να δοκιμάσω στο άμεσο μέλλον,για να καλύψω κάποια καλώδια στο Obsidian 750D.

Μπορείς να βρείς αρκετά μαγαζιά που πουλάνε ακρυλικά προϊόντα και εκτιμώ οτι μπορούν να σου δώσουν ένα κομμάτι έτοιμο και λυγισμένο,αρκεί φυσικά να τους δώσεις τα σωστά μέτρα.

τρέχα γύρευε, δεν πιστεύω να δεχθούν να μου το φτιάξουν , πέρνα σε μια εβδομάδα και δεν πρόλαβα ξαναπέρνα είναι η κατάσταση τους. Μόνο αν πάω και έχουν κάνα κομμάτι που τους περισσεύει πες με αναπτήρα καταφέρνω να το λυγίσω, πως θα το κόψω?

Η απόσταση τροφοδοτικού μητρικής είναι χιλιοστά θα χωρέσει ώστε να σφηνώσει εκεί κάτω?

με μια βολτα στα πρακτικερ κανω κατι?

τρέχα γύρευε, δεν πιστεύω να δεχθούν να μου το φτιάξουν , πέρνα σε μια εβδομάδα και δεν πρόλαβα ξαναπέρνα είναι η κατάσταση τους. Μόνο αν πάω και έχουν κάνα κομμάτι που τους περισσεύει πες με αναπτήρα καταφέρνω να το λυγίσω, πως θα το κόψω?

Η απόσταση τροφοδοτικού μητρικής είναι χιλιοστά θα χωρέσει ώστε να σφηνώσει εκεί κάτω?

με μια βολτα στα πρακτικερ κανω κατι?

Αν έχουν τα μέσα,μπορούν να στο κάνουν επι τόπου.Και σιγά την δουλειά που θα έχουν,λές και η αγορά ακρυλικών γνωρίζει την μεγάλη άνθηση.Το κομμάτι μπορείς να το ζητήσεις σε συγκεκριμένο μέγεθος για να στο κόψουν.

Αν είναι να το λυγίσεις μόνος σου,με ένα θερμοπίστολο γίνεται δουλειά,άλλα είναι επιπλέον κόστος να το αγοράσεις (εκτός και αν κάποιος σε δανίσει για να κάνεις δουλειά σου).Για το μπιστολάκι μαλλιών έχω επιφυλάξεις.Σίγουρα με αναπτήρα δέν γίνεται.

Επίσης ο σχεδιασμός του καλύμματος είναι μια απλή γωνία (Γ).Ένα μέρος θα πατάει πάνω στο τροφοδοτικό,ιδανικά με velcro ταινία (σκριτς-σκράτς) για σταθερότητα και ένα μέρος θα είναι η φάτσα που θα βλέπεις απο το παράθυρο.Δέν θα ακουμπάει κάν στην μητρική!

ipw1W.jpg

Δές για psu cover στο google.Πραγματικά αρρώστια!Μακάρι να είχα τα μηχανήματα και τις γνώσεις για να δουλέψω πάνω σε αλουμίνιο...

• Like 1

θα ψαξω για μαγαζι ακρυλικων να παρω πρωτα το plexi glass και βλεπουμε

θερμοπίστολο δεν νομιζω να βρω 

velcro ταινία εχω, αυτη για τις συτες?

εγω θα καλυψω και το τροφοδοτικο γιατι ειναι χαλια αυτο το σκουρο πρασινο να το πω

psu cover το εψαξα , εδω εχει κανει πολυ καλη δουλεια ο τυπος

ba3e9922_Covers22.jpeg

• Like 1

Λιγες φωτο απο την ανανεωση του office pc...Σορρυ για την αθλια ποιοτητα αλλα δεν το χω και το κινητο δε με βοηθαει.. :P (τη μια τη photoshopιασα λιγο..εως πολυ... ;) )

Το reservoir πιανει με ενα λαμακι στο ψυγειο μπροστα. (ek x3/d5 combo)

Asus z87 rog impact - i5 4670k - reference gtx760 - 8Gb 2133 HyperX - 840Pro 128Gb - 1Tb Baraccuda.

20140521_1750512_zpsc57686bf.jpg

20140521_175115_zpsa9278604.jpg

20140521_180026_zpsgdezyt90.jpg

nzxt_zps12648228.jpg

• Like 12

Λιγες φωτο απο την ανανεωση του office pc...Σορρυ για την αθλια ποιοτητα αλλα δεν το χω και το κινητο δε με βοηθαει.. :P (τη μια τη photoshopιασα λιγο..εως πολυ... ;) )

Το reservoir πιανει με ενα λαμακι στο ψυγειο μπροστα. (ek x3/d5 combo)

Asus z87 rog impact - i5 4670k - reference gtx760 - 8Gb 2133 HyperX - 840Pro 128Gb - 1Tb Baraccuda.

20140521_1750512_zpsc57686bf.jpg

20140521_175115_zpsa9278604.jpg

20140521_180026_zpsgdezyt90.jpg

nzxt_zps12648228.jpg

Στην 3η φωτογραφία η πλακέτα τι είναι?

velcro ταινία εχω, αυτη για τις συτες?

Κάτι τέτοιο...

StickyBack.ashx

Και ένα μικρό update...

post-64279-0-54655400-1401033204_thumb.jpg

Λευκά smd πλέον,κάποια extension cables για να μαζευτεί λίγο το κακός χαμός που γίνεται πίσω.

Κάποια στιγμή πρέπει να το καθαρίσω απο την σκόνη και να κάνω κάτι για την 7950 που κοντεύει να γυρίσει 90 μοίρες απο το βάρος (στην πραγματικότητα δέν φαίνεται τόσο τραγικά)

• Like 8

μια χαρα ειναι αν και δεν θα εδεινα ποτε πανω απο 100 για κουτι, το350d μου αρεσει αλλα αφου καταφερα και εκλεισα το πισω καπακι του z11 και θα βρω λυση για το cover καλα ειμαι ακομα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...