rowain Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Τον έχω συνδεδεμένο στο NZXT Sentry 2 Fan Controller μου. Ξέρω τι εννοείς για τα bearings,έχω ήδη έναν zm-f2 μπροστά. Όσο για την σκόνη..έχω μια μικρή ψύχωση ok η σκόνη και εμένα μου τη δίνει σε καταλαβαίνω..Το καλό με αυτούς τους zalman πάντως είναι ότι πρέπει να έχουν καλή παροχή αέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 ok η σκόνη και εμένα μου τη δίνει σε καταλαβαίνω..Το καλό με αυτούς τους zalman πάντως είναι ότι πρέπει να έχουν καλή παροχή αέρα. Ναι,παρά τον θόρυβο βάζει 73CFM μέσα. Μπερδεύτηκα,ενννοούσα zm-f3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ενα κομμάτι ακρυλικό πλαστικό (plexiglass) είναι.Με ένα τραπέζι μπορείς να κάνεις μια γωνία 90 μοιρών,άλλα δέν ξέρω εάν ένα πιστολάκι μαλλιών μπορεί να θερμάνει αρκετά το υλικό για να λυγίσει.Είναι κάτι που θέλω να δοκιμάσω στο άμεσο μέλλον,για να καλύψω κάποια καλώδια στο Obsidian 750D. Μπορείς να βρείς αρκετά μαγαζιά που πουλάνε ακρυλικά προϊόντα και εκτιμώ οτι μπορούν να σου δώσουν ένα κομμάτι έτοιμο και λυγισμένο,αρκεί φυσικά να τους δώσεις τα σωστά μέτρα. τρέχα γύρευε, δεν πιστεύω να δεχθούν να μου το φτιάξουν , πέρνα σε μια εβδομάδα και δεν πρόλαβα ξαναπέρνα είναι η κατάσταση τους. Μόνο αν πάω και έχουν κάνα κομμάτι που τους περισσεύει πες με αναπτήρα καταφέρνω να το λυγίσω, πως θα το κόψω? Η απόσταση τροφοδοτικού μητρικής είναι χιλιοστά θα χωρέσει ώστε να σφηνώσει εκεί κάτω? με μια βολτα στα πρακτικερ κανω κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 τρέχα γύρευε, δεν πιστεύω να δεχθούν να μου το φτιάξουν , πέρνα σε μια εβδομάδα και δεν πρόλαβα ξαναπέρνα είναι η κατάσταση τους. Μόνο αν πάω και έχουν κάνα κομμάτι που τους περισσεύει πες με αναπτήρα καταφέρνω να το λυγίσω, πως θα το κόψω? Η απόσταση τροφοδοτικού μητρικής είναι χιλιοστά θα χωρέσει ώστε να σφηνώσει εκεί κάτω? με μια βολτα στα πρακτικερ κανω κατι? Αν έχουν τα μέσα,μπορούν να στο κάνουν επι τόπου.Και σιγά την δουλειά που θα έχουν,λές και η αγορά ακρυλικών γνωρίζει την μεγάλη άνθηση.Το κομμάτι μπορείς να το ζητήσεις σε συγκεκριμένο μέγεθος για να στο κόψουν. Αν είναι να το λυγίσεις μόνος σου,με ένα θερμοπίστολο γίνεται δουλειά,άλλα είναι επιπλέον κόστος να το αγοράσεις (εκτός και αν κάποιος σε δανίσει για να κάνεις δουλειά σου).Για το μπιστολάκι μαλλιών έχω επιφυλάξεις.Σίγουρα με αναπτήρα δέν γίνεται. Επίσης ο σχεδιασμός του καλύμματος είναι μια απλή γωνία (Γ).Ένα μέρος θα πατάει πάνω στο τροφοδοτικό,ιδανικά με velcro ταινία (σκριτς-σκράτς) για σταθερότητα και ένα μέρος θα είναι η φάτσα που θα βλέπεις απο το παράθυρο.Δέν θα ακουμπάει κάν στην μητρική! Δές για psu cover στο google.Πραγματικά αρρώστια!Μακάρι να είχα τα μηχανήματα και τις γνώσεις για να δουλέψω πάνω σε αλουμίνιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 θα ψαξω για μαγαζι ακρυλικων να παρω πρωτα το plexi glass και βλεπουμε θερμοπίστολο δεν νομιζω να βρω velcro ταινία εχω, αυτη για τις συτες? εγω θα καλυψω και το τροφοδοτικο γιατι ειναι χαλια αυτο το σκουρο πρασινο να το πω psu cover το εψαξα , εδω εχει κανει πολυ καλη δουλεια ο τυπος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Λιγες φωτο απο την ανανεωση του office pc...Σορρυ για την αθλια ποιοτητα αλλα δεν το χω και το κινητο δε με βοηθαει.. (τη μια τη photoshopιασα λιγο..εως πολυ... ) Το reservoir πιανει με ενα λαμακι στο ψυγειο μπροστα. (ek x3/d5 combo) Asus z87 rog impact - i5 4670k - reference gtx760 - 8Gb 2133 HyperX - 840Pro 128Gb - 1Tb Baraccuda. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Λιγες φωτο απο την ανανεωση του office pc...Σορρυ για την αθλια ποιοτητα αλλα δεν το χω και το κινητο δε με βοηθαει.. (τη μια τη photoshopιασα λιγο..εως πολυ... ) Το reservoir πιανει με ενα λαμακι στο ψυγειο μπροστα. (ek x3/d5 combo) Asus z87 rog impact - i5 4670k - reference gtx760 - 8Gb 2133 HyperX - 840Pro 128Gb - 1Tb Baraccuda. Στην 3η φωτογραφία η πλακέτα τι είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ειναι fan hub και απ'οτι καταλαβα, εφοσον δεν το εψαξα, δουλευει σε μικροτερη ταση για ησυχια. Μεγαλη μαγκια απο την NZXT. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 σημερινό φύσημα και καθάρισμα. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 velcro ταινία εχω, αυτη για τις συτες? Κάτι τέτοιο... Και ένα μικρό update... Λευκά smd πλέον,κάποια extension cables για να μαζευτεί λίγο το κακός χαμός που γίνεται πίσω. Κάποια στιγμή πρέπει να το καθαρίσω απο την σκόνη και να κάνω κάτι για την 7950 που κοντεύει να γυρίσει 90 μοίρες απο το βάρος (στην πραγματικότητα δέν φαίνεται τόσο τραγικά) 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 α οχι αυτη για τις σήτες, μολις βρω το plexi την βρισκουμε και αυτη. ωραιο κουτι εχεις, εχεις κανει modarisma στους δισκους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Οχι.Οτι βλέπεις είναι μέσα στις εργοστασιακές δυνατότητες του κουτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 ποιο εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Corsair Obsidian 750D Καλούτσικο κουτί,άλλα λίγο meh ποιότητα.Βέβαια στα 130-160 ευρώ που παίζει,σάν full atx,μια χαρά κάνει την δουλειά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 μια χαρα ειναι αν και δεν θα εδεινα ποτε πανω απο 100 για κουτι, το350d μου αρεσει αλλα αφου καταφερα και εκλεισα το πισω καπακι του z11 και θα βρω λυση για το cover καλα ειμαι ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα