TRILOBYTER Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Πωπω αυτά είναι...Για εμένα δεν είναι μειονέκτημα το ότι είναι τεράστια..Με πορώνουν οι μεγάλες και καλές αερόψυκτρες!! Και η συγκεκριμένη δίνει πολλά για την τιμή της! 6x8mm heatpipes. Απλά τέρας μετά την Silver-arrow SB-E που έχει 8x8mm της ίδιας εταιρίας. Για πες λίγο όμως, σε τί vcore τον έχεις στα @3.5Ghz?? 1.177 - 1.184 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Χμμ, οκ. Πρέπει να αλλάξω και εγώ κουτί και να βάλω μια αερόψυκτρα-τέρας της προκοπής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 σκεφτηκα να βαλω κατι τετοιο να σουλουπωθει αλλα δεν ξερω που να βρώ Καταγραφή.JPG Ενα κομμάτι ακρυλικό πλαστικό (plexiglass) είναι.Με ένα τραπέζι μπορείς να κάνεις μια γωνία 90 μοιρών,άλλα δέν ξέρω εάν ένα πιστολάκι μαλλιών μπορεί να θερμάνει αρκετά το υλικό για να λυγίσει.Είναι κάτι που θέλω να δοκιμάσω στο άμεσο μέλλον,για να καλύψω κάποια καλώδια στο Obsidian 750D. Μπορείς να βρείς αρκετά μαγαζιά που πουλάνε ακρυλικά προϊόντα και εκτιμώ οτι μπορούν να σου δώσουν ένα κομμάτι έτοιμο και λυγισμένο,αρκεί φυσικά να τους δώσεις τα σωστά μέτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Χμμ, οκ. Πρέπει να αλλάξω και εγώ κουτί και να βάλω μια αερόψυκτρα-τέρας της προκοπής... Αν παντως μπορεις να χωρεσεις την 140 πιστευω στα λεφτα ειναι η καλυτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Αν παντως μπορεις να χωρεσεις την 140 πιστευω στα λεφτα ειναι η καλυτερη. Για τα χρήματά της ναι, είναι η καλύτερη και ξεπερνάει και πολλές ακριβότερες όχι μόνο επειδή είναι στα 140mm αλλά και λόγω σχεδιασμού και πάχους των heatpipes..45€ την πήρες αν θυμάμαι καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Υπάρχει κανά συγκριτικό με Megahalems; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Για τα χρήματά της ναι, είναι η καλύτερη και ξεπερνάει και πολλές ακριβότερες όχι μόνο επειδή είναι στα 140mm αλλά και λόγω σχεδιασμού και πάχους των heatpipes..45€ την πήρες αν θυμάμαι καλά; 44.70 τζαμπε μεταφορικα ηρθε σε 1 βδομαδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Υπάρχει κανά συγκριτικό με Megahalems; Δύσκολα να βρεθεί κάτι τέτοιο..Σκέψου ότι είναι ισάξια με την NH-D14 στην μισή τιμή της.. 44.70 τζαμπε μεταφορικα ηρθε σε 1 βδομαδα. Απλά τέλειο. Με αντικαταβολή κιόλας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δύσκολα να βρεθεί κάτι τέτοιο..Σκέψου ότι είναι ισάξια με την NH-D14 στην μισή τιμή της.. Απλά τέλειο. Με αντικαταβολή κιόλας; Δυστυχως οχι, η αντικαταβολη 5 ευρω κανει. Τα δωρεαν μεταφορικα ειναι μονο για τραπεζικη καταθεση η paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 oκ μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Να και το δικό μου : (Ξεκόλλησε η πάνω λάμπα..τραβήχτηκαν με Nexus 5) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ωραίος, το πλαϊνό φουρφούρι καλύτερα να το έβαζες να τραβάει αέρα προς τα μέσα για να ψύχεις και τη mobo λίγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ωραίος, το πλαϊνό φουρφούρι καλύτερα να το έβαζες να τραβάει αέρα προς τα μέσα για να ψύχεις και τη mobo λίγο. βασικά πρέπει να το αλλάξω γιατί είναι νομίζω μόνο 800rpm (ήταν προ-εγκατεστημένο στο κουτί). σκέφτομαι για zalman zm-f3. Βασικά το έβαλα ως exhaust γιατί σκέφτηκα πως έτσι βγαίνει η θερμότητα της GPU κατ'ευθείαν έξω απ'το case. Αν είναι να βελτιωθεί κάτι,γιατί όχι (απλά φοβάμαι με την σκόνη,γιατί το μόνο fan που βάζει αέρα είναι μπροστά,κι εκείνο φιλτράρεται. Αν το βάλω ως intake δεν θα βάζει σκόνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ντάξει καλά είναι τα 800rpm γιατί αλλιώς θα έκανε πολύ θόρυβο. Αν ελέγχεται αυτόματα η ταχύτητά του από τη mobo, μπορείς να βάλεις με όσα rpm θέλεις, διαφοτερικά πας για χαμηλά rpm ή για fan controller..Ο zalman δεν έχει καλό bearing (συμβάλουν και στο θόρυβο αυτά και όχι μόνο στο lifespan του ανεμιστήρα). Αν δεν θες να διαθέσεις πολλά € τότε ο bitfenix spectre 120mm είναι λίγο καλύτερος στα χρήματά του από ότι έχω δει.Θα βάζει σκόνη αλλά klein mein..Μπορείς να βάλεις και κανα dust filter επίσης, απλώς τα περισσότερα κόβουν πολύ την ροή αέρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ντάξει καλά είναι τα 800rpm γιατί αλλιώς θα έκανε πολύ θόρυβο. Αν ελέγχεται αυτόματα η ταχύτητά του από τη mobo, μπορείς να βάλεις με όσα rpm θέλεις, διαφοτερικά πας για χαμηλά rpm ή για fan controller..Ο zalman δεν έχει καλό bearing (συμβάλουν και στο θόρυβο αυτά και όχι μόνο στο lifespan του ανεμιστήρα). Αν δεν θες να διαθέσεις πολλά € τότε ο bitfenix spectre 120mm είναι λίγο καλύτερος στα χρήματά του από ότι έχω δει. Θα βάζει σκόνη αλλά klein mein..Μπορείς να βάλεις και κανα dust filter επίσης, απλώς τα περισσότερα κόβουν πολύ την ροή αέρα.. Τον έχω συνδεδεμένο στο NZXT Sentry 2 Fan Controller μου. Ξέρω τι εννοείς για τα bearings,έχω ήδη έναν zm-f2 μπροστά. Όσο για την σκόνη..έχω μια μικρή ψύχωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα