veldi1973 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Λογικό μου ακούγεται. Γενικώς υπάρχει ο κανόνας καλύτερο μεγάλο fan λίγες στροφές παρά μικρό και πολλές. Ειδικά στις 800 (δεν μιλάω για τις 400 που είναι ελάχιστες) δεν πρέπει να ακούγεται..... Πάντος ενδιαφέρον κουτί (αν και το LCS που είδα στο ίντερνετ είναι ακόμα πιο τρομερό και πιο ακριβό εννοείται). Το LCS είναι το ίδιο κουτί με έτοιμη επάνω την υδροψυξη . Καλό , δε λέω αλλά, τρία κατοσταρικακια ειν´αυτα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veldi1973 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 πολυ ωραια ολα,λιγο τα φωτα ομως ειναι..πολλα και δυο χωρις φωτα για τον φιλο ... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 ωραίοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Τούμπανο Pc,τι να λέμε...Αχχχ, να είχα και εγώ λεφτά... :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 και δυο χωρις φωτα για τον φιλο ... Πολύ καλό το μηχάνημα αλλά η ψύκτρα σου κάνει δουλειά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veldi1973 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Πολύ καλό το μηχάνημα αλλά η ψύκτρα σου κάνει δουλειά? Το μηχάνημα στήθηκε για gaming . Ο επεξεργαστής είναι πολύ δυνατός και δεν χρειάζεται (ακόμα) να τον ανεβάσω σε MHz . Οι θερμοκρασίες που έχει σε gaming κατάσταση δε ξεπερνούν τους 48 . Μετρημένο με hwinfo και όχι με της μαμάς asus που μου έβγαζε 33.... Με prime 95 μια ώρα φθάνει 70 και ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Αφού στήθηκε για gaming τι να τον κάνεις τον i7... Τέσπα γνώμες είναι αυτές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Το μηχάνημα στήθηκε για gaming . Ο επεξεργαστής είναι πολύ δυνατός και δεν χρειάζεται (ακόμα) να τον ανεβάσω σε MHz . Οι θερμοκρασίες που έχει σε gaming κατάσταση δε ξεπερνούν τους 48 . Μετρημένο με hwinfo και όχι με της μαμάς asus που μου έβγαζε 33.... Με prime 95 μια ώρα φθάνει 70 και ... Κριμα παντως 2 καρταρες σε 1080p monitor...Ψησου (και συντομα) για κανα 1440p+.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Κριμα παντως 2 καρταρες σε 1080p monitor...Ψησου (και συντομα) για κανα 1440p+.. Quoted for emphasis. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musicbill Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Ήρθε η ώρα να παρουσιάσω και εγώ το κουτάκι μου, το Primo RoG Edition * Να ενημερώσω πως δεν έχει ολοκληρωθεί σαν project, έχω να κάνω μερικές αλλαγές * Θα ακολουθήσουν σε λίγες μέρες και φωτογραφίες με τον εσωτερικό φωτισμό 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μου αρέσει το κουτί αλλά περισσότερο η δουλειά που έχεις κάνει στις φωτό....Έχεις δόσει μερικές πινελιές photoshop εε? + ότι πρέπει να έχει γνώση από φωτογραφίες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 μπράβο πολύ ωραίο το πισι σου τα fan πια ειναι και απο θόρυβο τι λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musicbill Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 μπράβο πολύ ωραίο το πισι σου τα fan πια ειναι και απο θόρυβο τι λένε Ευχαριστώ παιδιά, τα fans ήταν προ εγκατεστημένα στο κουτί, είναι της phanteks και είναι από τα πιο ποιοτικά σε σχέση με την απόδοση και τον θόρυβο, μόλις 19db Τα κάτω που βλέπεις στο ψυγείο είναι τα μαμά της NZXT KRAKEN X60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zefiroth Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ομορφο εμφανισιακα,μια παρατηρηση ωστοσο.Ετσι οπως εχεις τοποθετησει τους ανεμιστηρες δημιουργειται υψηλη αρνητικη πιεση μεσα στο κουτι.Τι σημαινει αυτο πρακτικα; Οτι ο φρεσκος αερας (μαζι με σκονες,χνουδια κτλ) στο κουτι θα μπαινει απ'οπου βρισκει εισοδο (πχ απο το πισω μερος του κουτιου που ειναι διαμπερες ) χωρις να φιλτραρεται απο τα φιλτρα του case. Με απλα λογια θα εισαι με ενα ξεσκονοπανο στο χερι . Γιαυτο παντα καλο ειναι να εχουμε θετικη πιεση αερα στο κουτι.Δηλαδη περισσοτερους ανεμιστηρες να βαζουν αερα ( που μπορουμε να φιλτραρουμε) και λιγοτεροι να βγαζουν . Λεπτομερειες ξερω,αλλα μια που τον κανεις τον κοπο και ξοδευεις λεφτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Λιγες φωτο με την 140 και τις μνημες. 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα