jordan23 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 μπορείς να αλλάξεις τα sata σε μαύρα για να ταιριάξουν και τα καλώδια του τροφοδοτικού να τα περάσεις απο πίσω. αλλά θα ακούσεις και καλύτερες συμβουλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Αυτο ειναι το δικο μου.Πειτε την γνωμη σας για το cable managment... πολυ καλο.κατα την γνωμη μου βαλει sleeves μαυρα παντου.επισης βλεπω αρκετη σκονη μεσα βαλε φιλτρα στους ανεμιστηρες γιατι αμα μαζευτει πολυ σκονη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Εχω φιλτρα αλλα παλι σκονη μπαινει.Τωρα πιο πολυ τα Sata καλωδια θελω να αλλαξω γιατι αυτα το μπλε ειναι σαν σουστες και δεν μπορω να τα βολεψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 και μενα το κουτι μου ειχε φιλτρο μπροστα αλλα ειχε ενα κενο 1 εκατοστου το φιλτρο απο τον ανεμιστηρα και ρουφαγε τα κερατα του απο εκει.εβαλα δικο μου φιλτρο και ηρεμησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Οκ.Θα το κοιταξω ευχαριστω πολυ...Πιο πολυ σκονη εχει πανω στο τροφοδοτικο τωρα που το ξαναειδα.Μιση δουλεια εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 θανο επειδη σκεφτομαι να αγορασω δυο ανεμηστηρες σαν τους δικους σου(aerocool shark) αν δεν σου ειναι κοπος μπορεις βγαλεις μια φωτογραφεια με σβηστα τα φωτα με ανοιχτο το pc ομως ?Α απο θορυβο πως πανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Βρε μικρέ τρολλάκο, ζητάς απο τον καθένα να ποσταρει φωτο απο το "his precious" που λέει και το γκόλουμ και εσυ δεν εχεις αξιωθεί να ποσταρεις μια καθως πρεπει ολόσωμη του κυτίου σου. Γρηγορα φωτογραφική και σε πέντε λεπτά Upload. Εμπρός! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Φιλε μια χαρα μου φαινονται απο θορυβο και απο CFM.Μονο ο μπροστα κανει λιγο παραπανω θορυβο λογω του φιλτρου που εχει το κουτι.Και στον αλλο εχω φιλτρο αλλα δεν κανει θορυβο Οριστε και μια εικονα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 μια χαρα λεω να παραγκειλω δυο τετοιυς .Να ζητησω και μια μακρινη φωτο εχω ποσταρει μια , μην μου βιαζεσε λιγες μερες ακομα για να ερθουν κατι πραμματα αμα το θες ατελειωτο no problem λειπουν πολλα πραματα αλλα οριστε βελτιωσα λιγο το cable management http://imageshack.us/photo/my-images/849/1358833030927.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/833/1358833041331.jpg/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 με το μικροσκόπιο τις βγάζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 sony xperia x10 mni pro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 πιο μικρές πεθαίνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μαλλον εχει κανει λαθος στην αναλυση του imageshack οταν τις ανεβαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 δεν την εχω αλλαξει καθολου.Σε λιγες μερες θα ποσταρω τη τελικη εικονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 δεν την εχω αλλαξει καθολου.Σε λιγες μερες θα ποσταρω τη τελικη εικονα Άντε περιμένουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα