GiannisWalker Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 μεγάλη διαφορά με τα noctua πάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 κρίμα τέτοιο hardware σε αυτό το κουτί. Έχεις δίκιο και πιστεύω μου κάνει χειρότερες τις θερμοκρασίες. Σκεφτόμουν στο άμεσο μέλλον για το corsair carbide 500r. Αξίζει? μεγάλη διαφορά με τα noctua πάνω ? Με την noctua στις 1300-1500 rmp είδα καλύτερη απόδοση από τις αντίστοιχες με την stock. Ωστόσο οι stock σε maχ (~2600 rpm) είχαν 2-3 βαθμούς κάτω αλλά ο θόρυβος σε κάνει να θες να είσαι σε άλλο δωμάτιο. Απόδοση/θόρυβος υπέρ της noctua. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 κρίμα τέτοιο hardware σε αυτό το κουτί. Αν και με τα κουτιά δεν το 'χω καθόλου, να ρωτήσω κάτι; Υποθέτω ότι στη φωτογραφία είναι αυτό τής υπογραφής του, έτσι; Τόσο «κακό» κουτί είναι το CM690, ώστε να λέμε «κρίμα» για το hardware που στεγάζει; Σαφώς θα υπάρχουν και πολύ καλύτερα, αλλά δεν ακούγονται και τόσο άσχημα λόγια για την εν λόγω εταιρεία. Συμφωνεί και ο κάτοχός του βέβαια - που το «ζει» - με την άποψή σου, οπότε όντως κάτι θα τρέχει, απλά μού έκανε εντύπωση το «κρίμα»... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δεν είναι κακό κουτί, απλά δε σου δίνει τις ευκολίες που σου δίνουν σχεδόν όλα σήμερα. Είναι η πρώτη έκδοση, μετά βελτιώθηκε αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michaelrgol Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 μια χαρά κουτάκι είναι με ένα βάψιμο μεσα είναι κομπλέ και σηκώνει πολύ δουλειά με το cable managment ακόμα http://www.overclock.net/t/777831/tx750w-in-cm690 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δεν δίνει στην πλάτη του κουτιού χώρο με αποτέλεσμα να μην είναι πολύ εύκολο το cable management αν και πιστεύω φταίει και το ίδιο το τροφοδοτικό για αυτό, πχ δεν έχει 8pin για την κάρτα γραφικών (μάλλον λογικό για όταν αγοράστηκε) με αποτέλεσμα να έχω 2 6pin με μετατροπέα σε 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michaelrgol Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 βαλε μια φωτο και απο πισω. και εγω ετσι ελεγα στο zalman z11 αλλα το εκανα κουκλι ενα προι που εκατσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Η αλήθεια ειναι πως δεν τα έχω στριμώξει όπως ο τύπος στο λινκ ποιο πάνω και τώρα που τα είδα μάλλον δεν έχω εκμεταλλευτεί τις τρύπες που υπάρχουν όπως θα έπρεπε αν και με την h100i στο πάνω μέρος δυσκολεύει την κατάσταση. Το μόνο πλεονέκτημα που έχει ο τύπος είναι αν και non modular όλα τα καλώδια δίπλα στην τρύπα για το πίσω μέρος ενώ σε μένα χάνω λίγο. Αν βρω χρόνο θα το προσπαθήσω περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 απο Πτολεμαιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michaelrgol Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 με τρελαίνουν οι ανεμιστήρες σου με χαλάει το cable managment ,κρίμα είναι φτιαχτώ λίγο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Το raidmax Aeolus ειναι αυτο? Πολυ ομορφο, αλλα δεν μαρεσει το cable management καθολου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 ναι δεν τα εχω μαζεψει τα καλοδια λιγο τα εγραψα στα τετια μου και BONUS VIDEO κατω στο γκαραζ μου https://www.youtube.com/watch?v=eqRELezmu9k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 ωραίο αλλά πραγματικά, θέλει λίγο management....Τεράστια ψύκτρα και ο back ανεμιστήρας 140 είναι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FORIS78 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 ειπα να βαλω και εγω το ταπεινο μου εργαλειο! ειναι το πρωτο που φτιαχνω και χρειαζετε δουλεια ακομα με τα καλωδια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ωραίος είσαι.Δυστυχώς λόγο Fan Controller θέλεις δουλειά για το cable management.Παρόλαυτά φαίνεται ωραία και με το Modular τροφοδοτικό θα σε βοηθήσει να κάνεις καλή δουλειά.Το Fan controller με το touch Screen είναι καλό? Πως σου βγαίνεΙ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα