Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια χαρά και τα δύο....
Ερώτηση στον δεύτερο, Το fan controller λέει?

Cable Management προσπάθησε να το φτιάξεις....Κάτι μπορεί να φτιάξεις...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά και τα δύο....

ή κάτι μπορεί να χαλάσει :P

• Like 2

Μια χαρά και τα δύο....

Καλύτερο cable management δεν γίνεται δυστυχώς. Να φανταστείς στρίμωξα μέχρι και το καλώδιο το 4pin για την τροφοδοσία της cpu και το πήγα από επάνω..Όλα τα καλώδια είναι πιασμένα με zip ties από την πίσω μεριά του κουτιού που έχει λίγο χώρο (δεξιά δεξιά) ώστε να έχει το καθένα το χώρο του αλλά ακριβώς επειδή είναι πολύ μικρός ο χώρος (το 24pin της μητρικής πιάνει το μισό άνετα) ήδη είναι στριμωγμένα..Τα sata cables δεν πάνε πιο μέσα χωρίς να γίνει ζημιά και τα μόνα καλώδια που βγαίνουν προς τα έξω είναι της gpu που εκεί δεν γίνεται κάτι..Στην φωτό φαίνονται ανάστατα αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο μέσα όλα..Μέχρι να έρθει η ημέρα που θα πάω σε κανα καινούργιο και θα ησυχάσω..

Σχετικά με το controller είναι καλό για τα χρήματά του αλλά και παλιό επίσης..Έχει 6 κανάλια όμως και καλή ρύθμιση των στροφών..

• Like 1

Ωραίο κουτί πάντος....

Ορίστε και το δικό μου, ανανεωμένο με καλύτερο Cable Management.

Θέλω ακόμα δυο πράγματα...
1)Το fan από πάνω να εξαφανήσω το καλώδιο να το περάσω απο πίσω
2)Το καλώδιο του επεξεργαστή να το περάσω απο πίσω.
Και τα δύο απαιτούν να ξεβιδώσω την Mobo κάτι που βαριέμαι να κάνω αλλά όταν το αποφασίσω θα σας ενημερώσω.

Επίσης κάτι που έχω εξαφανήσει, αλλά δεν το έχω βγάλει φωτογραφία(θα την βγάλω μια και καλή) είναι τα καλώδια που είναι πάνω απο την κάρτα γραφικών
α)Είναι για το πίσω fan και το περνάω απο πάνω
β)Είναι για την usb 3 μπροστά, αλλά το μάζεψα γιατί δεν την χρησιμοποιώ.

Πάντος το Pc μου είναι ένα μάθημα ότι με cable management μπορείς να αλλάξεις πολύ την "ομορφιά" του υπολογιστή. Δεν συμφωνείτε?
Οι 3 πρώτες είναι οι τωρινές η 4 αυτή που το μάζεψα πριν 2 βδομάδες και η 5 είναι η παλιά(του γύφτου εαυτού μου)post-264996-0-11872100-1399749001_thumb.jpgpost-264996-0-78939100-1399749020_thumb.jpgpost-264996-0-68416100-1399749042_thumb.jpgpost-264996-0-32714400-1399749055_thumb.jpgpost-264996-0-56624200-1399749079_thumb.jpg
Φοβερή η 5 εε?? Με το φιογκάκι της AXAXAXAXAX

• Like 2

Θέλω ακόμα δυο πράγματα...

1)Το fan από πάνω να εξαφανήσω το καλώδιο να το περάσω απο πίσω

2)Το καλώδιο του επεξεργαστή να το περάσω απο πίσω.

Και τα δύο απαιτούν να ξεβιδώσω την Mobo κάτι που βαριέμαι να κάνω αλλά όταν το αποφασίσω θα σας ενημερώσω.

Ντάξει καλά είσαι :D

Το καλώδιο από το πάνω fan καθώς και το καλώδιο του cpu μπορείς να τα κάνεις όπως τα έκανα και εγώ για να περνάνε από επάνω και να μη φαίνονται-εμποδίζουν. Στο δικό μου το κουτί, δεν χρειάστηκε να βγάλω τη mobo, λογικά ούτε και σε εσένα, απλώς στήριξα το 4pin της cpu και το καλώδιο του fan ακριβώς πάνω από τη μητρική και σταθήκαν εκεί και τα 2! και εφόσον το 4pin είναι πιασμένο με zip ties από πίσω έχει τσιτώσει στην θέση του και δεν κουνιέται καν. Οπότε πάνω σε αυτό μετά τύλιξα το καλώδιο του fan και όλα κομπλέ..Αν το δοκιμάσεις αυτό, πρέπει να στρίψεις το fan σου σε άλλη θέση ώστε να είναι προς τα μέσα παράλληλα με τη mobo η γωνία από την οποία βγαίνει το καλώδιο.

• Like 1

Ντάξει καλά είσαι :D

Το καλώδιο από το πάνω fan καθώς και το καλώδιο του cpu μπορείς να τα κάνεις όπως τα έκανα και εγώ για να περνάνε από επάνω και να μη φαίνονται-εμποδίζουν. Στο δικό μου το κουτί, δεν χρειάστηκε να βγάλω τη mobo, λογικά ούτε και σε εσένα, απλώς στήριξα το 4pin της cpu και το καλώδιο του fan ακριβώς πάνω από τη μητρική και σταθήκαν εκεί και τα 2! και εφόσον το 4pin είναι πιασμένο με zip ties από πίσω έχει τσιτώσει στην θέση του και δεν κουνιέται καν. Οπότε πάνω σε αυτό μετά τύλιξα το καλώδιο του fan και όλα κομπλέ..Αν το δοκιμάσεις αυτό, πρέπει να στρίψεις το fan σου σε άλλη θέση ώστε να είναι προς τα μέσα παράλληλα με τη mobo η γωνία από την οποία βγαίνει το καλώδιο.

Ναι αλλά ο χώρος που έχω εγώ εκεί πάνω είναι ελάχιστος..Για να καταλάβεις πόσο λίγος,το ανεμιστηράκι το πάνω,δεν χώραγε  στην δεξια πλευρά γιατί έβρισκε στις Ram και εκεί από κάτω πάλι δεν χωράει καλά γιατί είναι τα Pin του cooler τις CPU. Πάντος το σκέφτηκα και εγώ στην ιδέα αλλά κόλωσα σε αυτό και στο αν το καλώδιο θα φτάσει....

χμμ δύσκολα δηλ τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο. Αν είναι τόσο στενά εκεί πάνω τότε δεν χωράει το 4pin ξαπλωτά, γιατί ο πάνω ανεμιστήρας πρέπει να έχει ένα μικρό κενό με τη mobo..Με το καλώδιο του fan πάντως κάτι γίνεται λογικά, μιας και αυτό είναι πολύ λεπτό.

• Like 1

Καλύτερο cable management δεν γίνεται δυστυχώς. Να φανταστείς στρίμωξα μέχρι και το καλώδιο το 4pin για την τροφοδοσία της cpu και το πήγα από επάνω..Όλα τα καλώδια είναι πιασμένα με zip ties από την πίσω μεριά του κουτιού που έχει λίγο χώρο (δεξιά δεξιά) ώστε να έχει το καθένα το χώρο του αλλά ακριβώς επειδή είναι πολύ μικρός ο χώρος (το 24pin της μητρικής πιάνει το μισό άνετα) ήδη είναι στριμωγμένα..Τα sata cables δεν πάνε πιο μέσα χωρίς να γίνει ζημιά και τα μόνα καλώδια που βγαίνουν προς τα έξω είναι της gpu που εκεί δεν γίνεται κάτι..Στην φωτό φαίνονται ανάστατα αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο μέσα όλα..Μέχρι να έρθει η ημέρα που θα πάω σε κανα καινούργιο και θα ησυχάσω..

Σχετικά με το controller είναι καλό για τα χρήματά του αλλά και παλιό επίσης..Έχει 6 κανάλια όμως και καλή ρύθμιση των στροφών..

Εχω το ιδιο κουτι με εσενα και δηλωνω οτι με non-modular τροφοδοτικο γινεται καλυτερο cable management!!

IMG_20140511_114255_zps86d62b41.jpg

• Like 2

Εχω το ιδιο κουτι με εσενα και δηλωνω οτι με non-modular τροφοδοτικο γινεται καλυτερο cable management!!

Δεν έχεις Fan controller... :P

Το Fan controller προσθέτει πολλά καλώδιο. Πάντος ωραίο Pc...

• Like 1

Δεν έχεις Fan controller... :P

Το Fan controller προσθέτει πολλά καλώδιο. Πάντος ωραίο Pc...

θα βαλω και απο αυτο...Η καρτα θα παρει δρομο,οπως και η ψυχτρα,θα μπει hyper 212 evo και μερικοι ανεμιστηρες

Ωραιο το εκανες μπραβο! Βεβαια εχεις ενα cddrive και ενα σληρο μονο και τα εχεις βαλει στις ακρες για αυτο μπορεσες να βολεψεις τα καλωδια πολυ καλα (φανταζομαι ειναι απειρα στριμωγμενα απο πισω)..Μου αρεσει και παλι μπραβο. Και εγω με non modular ημουν παλια αλλα στριμωχνονται πολυ τα καλωδια απο πισω και ψυχολογικα δεν μπορουσα να το ανεχτω. Αλλα μολις βαλεις αλλη καρτα και fan controller και κανα ssd τοτε θα αρχισει το παρτυ και για εσενα φιλε μου, καθως θα χρειαστει και αλλο sata καλωδιο τροφοδοσιας και μεταφορας δεδομενων + τα καλωδια της gpu + τα καλωδια απο το controller + τους ανεμιστηρες και την evo...

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...