Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SuperCase LX 803 με την Asus R9 270x. Νομίζω ότι είναι πιο όμορφο τώρα :P Μόνο το καλώδιο τροφοδοσίας του επεξεγαστή δεν μπόρεσα να περάσω γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κάποια τρύπα εκεί πάνω.

Στην Α50 μπήκε πάλι το Stock cooler γιατί με αυτό που του έβαλα είχα θέμα με θερμοκρασίες... :P

image.png

• Like 2
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει θέμα με την φωτό σου. Ρίξε μια ματιά για να μπορέσουμε να ρίξουμε και εμείς μια μετά :P
Την έχει φορτώσει κάπως λάθος γιατί σαν link http://postimg.org/image/l2qn4evk5/την βλέπω

Πάντος σαν cable Management είσαι πολύ καλός.... Δυστυχώς ούτε του δικού μου κουτιού υπάρχει εκεί πάνω τρύπα....

Επεξ/σία από wazzaa
Δημοσ.

SuperCase LX 803 με την Asus R9 270x. Νομίζω ότι είναι πιο όμορφο τώρα :P Μόνο το καλώδιο τροφοδοσίας του επεξεγαστή δεν μπόρεσα να περάσω γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κάποια τρύπα εκεί πάνω.

Στην Α50 μπήκε πάλι το Stock cooler γιατί με αυτό που του έβαλα είχα θέμα με θερμοκρασίες... :P

image.png

Επίσης, γιατί έχεις βάλει ανάποδα τους σκληρούς σου;

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ωραίος...
Πρέπει απο θερμοκρασίες να είσαι τέλειος...
Υδρόψυξη, Modular τροδοφοτικό που το έχεις εκμεταλευτεί τέλεια με αυτό το cable management που έχεις κάνει απότι βλέπω(θα έπρεπε να έχεις μια φωτογραφία απο το πλάι για να δούμε καθαρά :P)και αρκετά ανεμιστηράκια. Πόσα είναι 5 ή κάνω λάθος?

Πολύ ωραίος και πάλι. Μπράβο

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ανήκει σε αυτην την κατηγορία αλλα μιας και η καρδιά του αποτελείται απο pc θα το βάλω εδω , για την ώρα παίζει μονο mame και εχει msdos αλλα σύντομα θα μπει linux και αλλα πραγματάκια.

Για την ώρα λειτουργεί σαν κανονικό παλιο arcade απο τα κουμπιά με 6000 mame games.

Το εσωτερικό του αποτελείται απο celeron , 256mb ram , κάρτα ήχου της creative και αν δεν κανω λάθος μια 3dfx για κάρτα γραφικών και ενας quantum δίσκος ( το ρόζ σακουλάκι)

Ειναι ενα project που άρχισα με εναν φίλο , ηταν χαλασμένη η πλακέτα της οθόνης (στα δεξιά εσωτερικά στο arcade) οπου την έφτιαξα και συνέχισα με τα υπόλοιπα

Υ.Γ : Θέλει λιγο καλιμπράρσμα η οθόνη ακομα και μερικά bugs που πρέπει να φτιαχτούν

Αν δεν δουλευει ο κερματοκ*λης δεν εγκρινω! :P

Αψογος! 2 δεκαετιες πισω η φαση ανετα.. Well done!

Δημοσ.

Αν δεν δουλευει ο κερματοκ*λης δεν εγκρινω! :P

Αψογος! 2 δεκαετιες πισω η φαση ανετα.. Well done!

Εκει εχει μπει κουμπάκι αλλα πιστεύω οτι μπορώ να τον κανω να δουλέψει :P

Δημοσ.

Εκει εχει μπει κουμπάκι αλλα πιστεύω οτι μπορώ να τον κανω να δουλέψει :P

Τώρα μιλάς σωστά! Ετοιμάζω τα 50ρικα.. κάπου σε ένα βαζάκι έχω ξεχασμένα κάμποσα.. καιρός να πιάσουν τόπο!

Και επειδη εισαι εσυ δεν θα βαλω πετονια.. :P

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ ωραίος...

Πρέπει απο θερμοκρασίες να είσαι τέλειος...

Υδρόψυξη, Modular τροδοφοτικό που το έχεις εκμεταλευτεί τέλεια με αυτό το cable management που έχεις κάνει απότι βλέπω(θα έπρεπε να έχεις μια φωτογραφία απο το πλάι για να δούμε καθαρά :P)και αρκετά ανεμιστηράκια. Πόσα είναι 5 ή κάνω λάθος?

Πολύ ωραίος και πάλι. Μπράβο

Απο θερμοκρασίες φιλε μου ΠΕΝΑ πραγματικά( CPU: 35-45 ,σκληρους MAX 31 και στους 2 (σε quiet mode τα fans) gpu :30-50 ) . τα fans ειναι 2 στην h100i , 2 μπροστά για να βαζουν αερα στο κουτί και 1 exhaust Πισω. (συνολο 5 )

Παραθέτω και τις φωτο απο το πλαι οπως ζητήθηκαν :P

IMG157.jpg

IMG160.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Να μαι και γω..! Τα καλωδια του τροφοδοτικου συντομα θα φανε ενα sleevaρισμα και την θεση των 2 280χ θα την παρει μια 780Ti Matrix  :-D  Ελπιζω να γινει και ενα πλεξι συντομα3e2c93094d4e4.jpg2bce8cb680394.jpgf07f0dc7d2fb4.jpgb274a8cc01cf4.jpg4be28f2f7c444.jpgbaa614a7b7164.jpg

• Like 11
Δημοσ.

Να μαι και γω..! Τα καλωδια του τροφοδοτικου συντομα θα φανε ενα sleevaρισμα και την θεση των 2 280χ θα την παρει μια 780Ti Matrix  :-D  Ελπιζω να γινει και ενα πλεξι συντομαbaa614a7b7164.jpg

:whistle:  :whistle:  :whistle:

Δημοσ.

Εγώ έχω το χειρότερο κουτί...και δεν μπορώ να κάνω καλό cable management. Αλλά το airflow είναι μια χαρά όπως και οι θερμοκρασίες. :D

post-280023-0-66274500-1399723122_thumb.jpg

post-280023-0-06388000-1399723161_thumb.jpg

post-280023-0-34449200-1399723191_thumb.jpg

post-280023-0-89072600-1399723217_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...