Mitsos_The_Great Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Με έσκασε λίγο αλλά Ok... Πιστεύω αν και στριμωγμένα τα καλώδια πίσω κάτι λέει (ελπίζω να μην πάρει φωτιά... ). SuperCase LX803. EDIT: Δεν ξέρω γιατί εμφανίζει την εικόνα με περιστροφή. EDIT2: Βέβαια αλλάχθηκε η ψύκτρα πριν λίγο με την Α50 για να μην γίνει το PC ψησταριά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Με έσκασε λίγο αλλά Ok... Πιστεύω αν και στριμωγμένα τα καλώδια πίσω κάτι λέει (ελπίζω να μην πάρει φωτιά... ). SuperCase LX803. EDIT: Δεν ξέρω γιατί εμφανίζει την εικόνα με περιστροφή. EDIT2: Βέβαια αλλάχθηκε η ψύκτρα πριν λίγο με την Α50 για να μην γίνει το PC ψησταριά... DSC_0015.jpg Ωραίος αλλά τι είναι αυτό πάνω στην κάρτα γραφικών?? Αυτοκόλητο?? Βγάλτο σε παρακαλώ δεν μπορώ να το βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ωραίος αλλά τι είναι αυτό πάνω στην κάρτα γραφικών?? Αυτοκόλητο?? Βγάλτο σε παρακαλώ δεν μπορώ να το βλέπω Αυτοκολητο της κάρτας από τη μέρα που αγοράστηκε... Θα το ξηλώσω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g.shock Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Να σας παρουσιάσω και εγώ το δικό μου.Σε αυτή την φάση έχω παραλάβει τα πράγματα και σε κάνα δύο μέρες θα το έχω τελειώσει.εδώ τα πραγματάκια μόλις τα παρέλαβα. Να ευχαριστήσω τον Γιάννη απο το eWorld για όλη την βοήθεια και την υπομονή που είχε μαζί μου !!! [ATTACH]552666[/ATTACH]Το γραφειάκι μου... [ATTACH]552667[/ATTACH]Να σας προλάβω πριν μου την πείτε για την σκόνη... απουσίασα αρκετές μέρες και ως αποτέλεσμα είναι αυτό. [ATTACH]552668[/ATTACH][ATTACH]552669[/ATTACH][ATTACH]552670[/ATTACH][ATTACH]552672[/ATTACH]Και εδώ η "πραμάτεια" απλωμένη !!! [ATTACH]552673[/ATTACH][ATTACH]552674[/ATTACH][ATTACH]552675[/ATTACH][ATTACH]552676[/ATTACH][ATTACH]552677[/ATTACH] Αυτάααα ...stay tuned !!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 @g.shock Πολυ πραμα Καλες εργασιες!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g.shock Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 @g.shock Πολυ πραμα Καλες εργασιες!! Thnx mate...! Έχουμε δουλίτσα τς επόμενες μέρες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palamas Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) ελπίζω να είστε επιεικείς Επεξ/σία 1 Μαΐου 2014 από palamas 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ωραία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grouspen Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτοκολητο της κάρτας από τη μέρα που αγοράστηκε... Θα το ξηλώσω... Ωραίος αλλά τι είναι αυτό πάνω στην κάρτα γραφικών?? Αυτοκόλητο?? Βγάλτο σε παρακαλώ δεν μπορώ να το βλέπω ΠΡΟΣΟΧΗ Δεν το λέω για εσένα μόνο αλλά γενικότερα. Αν είναι όπως στην δικιά μου μπορεί να είναι το serial number της καρτας και έτσι και το βγάλεις και (χτύπα ξύλο) χαλάσει και την στείλεις για επισκευή/rma μπορεί να μην στην δεχτούν . ίσα ίσα το γλίτωσα το εγκεφαλικό εγώ όταν είχα στείλει την 7950 και το είχα βγάλει χωρίς να γνωρίζω τι είναι (βλέπε http://www.insomnia.gr/topic/501478-πρόβλημα-με-7950-και-εγγύησηrma/?p=52679606) Επεξ/σία 3 Μαΐου 2014 από grouspen 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω αν ανήκει σε αυτην την κατηγορία αλλα μιας και η καρδιά του αποτελείται απο pc θα το βάλω εδω , για την ώρα παίζει μονο mame και εχει msdos αλλα σύντομα θα μπει linux και αλλα πραγματάκια. Για την ώρα λειτουργεί σαν κανονικό παλιο arcade απο τα κουμπιά με 6000 mame games. Το εσωτερικό του αποτελείται απο celeron , 256mb ram , κάρτα ήχου της creative και αν δεν κανω λάθος μια 3dfx για κάρτα γραφικών και ενας quantum δίσκος ( το ρόζ σακουλάκι) Ειναι ενα project που άρχισα με εναν φίλο , ηταν χαλασμένη η πλακέτα της οθόνης (στα δεξιά εσωτερικά στο arcade) οπου την έφτιαξα και συνέχισα με τα υπόλοιπα Υ.Γ : Θέλει λιγο καλιμπράρσμα η οθόνη ακομα και μερικά bugs που πρέπει να φτιαχτούν 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω αν ανήκει σε αυτην την κατηγορία αλλα μιας και η καρδιά του αποτελείται απο pc θα το βάλω εδω , για την ώρα παίζει μονο mame και εχει msdos αλλα σύντομα θα μπει linux και αλλα πραγματάκια. Για την ώρα λειτουργεί σαν κανονικό παλιο arcade απο τα κουμπιά με 6000 mame games. Το εσωτερικό του αποτελείται απο celeron , 256mb ram , κάρτα ήχου της creative και αν δεν κανω λάθος μια 3dfx για κάρτα γραφικών και ενας quantum δίσκος ( το ρόζ σακουλάκι) Ειναι ενα project που άρχισα με εναν φίλο , ηταν χαλασμένη η πλακέτα της οθόνης (στα δεξιά εσωτερικά στο arcade) οπου την έφτιαξα και συνέχισα με τα υπόλοιπα Υ.Γ : Θέλει λιγο καλιμπράρσμα η οθόνη ακομα και μερικά bugs που πρέπει να φτιαχτούν Ωραίο cable management πάντως... επίσης απ'ότι βλέπω, στην πένα το κουτάκι, ούτε ίχνος σκόνης αστειεύομαι εννοείται, πολύ καλό 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ωραίο cable management πάντως... επίσης απ'ότι βλέπω, στην πένα το κουτάκι, ούτε ίχνος σκόνης αστειεύομαι εννοείται, πολύ καλό Αφου ειναι retro η φάση ειπα να αφήσω σε retro mode και ολα τα υπόλοιπα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω αν ανήκει σε αυτην την κατηγορία αλλα μιας και η καρδιά του αποτελείται απο pc θα το βάλω εδω , για την ώρα παίζει μονο mame και εχει msdos αλλα σύντομα θα μπει linux και αλλα πραγματάκια. Για την ώρα λειτουργεί σαν κανονικό παλιο arcade απο τα κουμπιά με 6000 mame games. Το εσωτερικό του αποτελείται απο celeron , 256mb ram , κάρτα ήχου της creative και αν δεν κανω λάθος μια 3dfx για κάρτα γραφικών και ενας quantum δίσκος ( το ρόζ σακουλάκι) Ειναι ενα project που άρχισα με εναν φίλο , ηταν χαλασμένη η πλακέτα της οθόνης (στα δεξιά εσωτερικά στο arcade) οπου την έφτιαξα και συνέχισα με τα υπόλοιπα Υ.Γ : Θέλει λιγο καλιμπράρσμα η οθόνη ακομα και μερικά bugs που πρέπει να φτιαχτούν Μας τρέλανες τώρα.... Απίστευτος. Σου βγάζω το καπέλο!!!! Συνέχισε την δουλεία σΟυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Με έσκασε λίγο αλλά Ok... Πιστεύω αν και στριμωγμένα τα καλώδια πίσω κάτι λέει (ελπίζω να μην πάρει φωτιά... ). SuperCase LX803. EDIT: Δεν ξέρω γιατί εμφανίζει την εικόνα με περιστροφή. EDIT2: Βέβαια αλλάχθηκε η ψύκτρα πριν λίγο με την Α50 για να μην γίνει το PC ψησταριά... DSC_0015.jpg Το κουτί δεν έχει τρύπα πάνω αριστερά για να περάσεις το καλώδιο τροφοδοσίας από εκεί και το έβαλες από μπροστά? Δεν ξέρω αν ανήκει σε αυτην την κατηγορία αλλα μιας και η καρδιά του αποτελείται απο pc θα το βάλω εδω , για την ώρα παίζει μονο mame και εχει msdos αλλα σύντομα θα μπει linux και αλλα πραγματάκια. Για την ώρα λειτουργεί σαν κανονικό παλιο arcade απο τα κουμπιά με 6000 mame games. Το εσωτερικό του αποτελείται απο celeron , 256mb ram , κάρτα ήχου της creative και αν δεν κανω λάθος μια 3dfx για κάρτα γραφικών και ενας quantum δίσκος ( το ρόζ σακουλάκι) Ειναι ενα project που άρχισα με εναν φίλο , ηταν χαλασμένη η πλακέτα της οθόνης (στα δεξιά εσωτερικά στο arcade) οπου την έφτιαξα και συνέχισα με τα υπόλοιπα Υ.Γ : Θέλει λιγο καλιμπράρσμα η οθόνη ακομα και μερικά bugs που πρέπει να φτιαχτούν SPANK σου βγάζω το καπέλο! Τι μου θύμισες τώρα, στα 10-15 ουφάδικα και άγιος ο θεός! Ω ρε μεγαλώσαμε απότομα βλέπω! Θα δείτε τι εννοώ με το μεγαλώσαμε σε άλλο thread! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 ΠΡΟΣΟΧΗ Δεν το λέω για εσένα μόνο αλλά γενικότερα. Αν είναι όπως στην δικιά μου μπορεί να είναι το serial number της καρτας και έτσι και το βγάλεις και (χτύπα ξύλο) χαλάσει και την στείλεις για επισκευή/rma μπορεί να μην στην δεχτούν . ίσα ίσα το γλίτωσα το εγκεφαλικό εγώ όταν είχα στείλει την 7950 και το είχα βγάλει χωρίς να γνωρίζω τι είναι (βλέπε http://www.insomnia.gr/topic/501478-πρόβλημα-με-7950-και-εγγύησηrma/?p=52679606) Όντως είχε το serial number επάνω αλλά προσωπικά δεν με πείραξε που το έβγαλα διότι έχει λήξει η εγγύηση. Καλό θα είναι να το λαμβάνουμε υπόψην πάντως αυτό γιατί είναι σημαντικό. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Το κουτί δεν έχει τρύπα πάνω αριστερά για να περάσεις το καλώδιο τροφοδοσίας από εκεί και το έβαλες από μπροστά? SPANK σου βγάζω το καπέλο! Τι μου θύμισες τώρα, στα 10-15 ουφάδικα και άγιος ο θεός! Ω ρε μεγαλώσαμε απότομα βλέπω! Θα δείτε τι εννοώ με το μεγαλώσαμε σε άλλο thread! Δεν πρέπει να έχει... Πάντως απ'ότι βλέπω εδώ http://www.thelab.gr/1063145780-post7973.htmlη Karmen το πέρασε από εκεί. Θα κοιτάξω αύριο μήπως δεν το πρόσεξα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα