Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι καλύτερα αλλά το καλώδιο της cpu δεν το πέρασες από πίσω...  :P

Έχεις δίκιο ρε Στάθη, το είπαμε. Να βρώ το κουράγιο να το λύσω όλο και να το βάλω όπως πρέπει.

την ψήκτρα γιατί την έχεις ανάποδα ? Εννοώ να τραβάει απο μπροστά και να πετάει πίσω και όχι απο κάτω πάνω 

Μου το είπε και ο Στάθης(Tribal21) αυτό . Τα Σαΐνια του E-shop την βάλανε έτσι και εγώ δεν την αλλάζω μην κάνω καμια ζημιά. Γυρνάει σίγουρα?

Επειδή έχει AMD και επειδή μπορεί :P

Ευχαριστώ για την υποστίριξη κοπελιά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δευτερόλεπτα δουλειά είναι :P

Αυτήν έχω ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO REV.2  http://www.e-shop.gr/showDetail_main.phtml?id=PER.650134

Δεν είμαι και πολύ γνώστης για αυτό το λέω.....

Ναι Αλλά δεν θα βρίσκει στις Ram??? Δεν θα εμποδίζουν εκεί στον αέρα ακόμα και αν δεν βρίσκει???

Μπορεί να βρίσκει και στο ανεμιστηράκι πανω..... Αμα την γυρίσω έτσι όπως το βλέπω τώρα...

Απλό ξεβίδωμα είναι??? Δεν μπορεί κάτι άλλο θα έχει.... Η πάστα δεν θα φύγει?

ΥΓ:Επείδή ξεφεύγουμε απο το topic αν μπορείς στείλε μου μύνημα...Αν έχεις όρεξη να εξηγήσεις  :P

παιδια σε AMD οι freezer κουμπωνουν πανω στο bracket της μητρικης με 2 πιαστρακια που ακουμπανε το πανω και κατω μερος του socket.

Με λιγα λογια δεν γυρναει η ψυκτρα,η φωτο που εβαλες απο πανω ειναι σε ιντελ συστημα.

Το ιδιο ακριβως "θεμα" εχω και εγω.

• Like 2

παιδια σε AMD οι freezer κουμπωνουν πανω στο bracket της μητρικης με 2 πιαστρακια που ακουμπανε το πανω και κατω μερος του socket.

Με λιγα λογια δεν γυρναει η ψυκτρα,η φωτο που εβαλες απο πανω ειναι σε ιντελ συστημα.

Το ιδιο ακριβως "θεμα" εχω και εγω.

Ναι εμένα έτσι είναι,φαίνεται και απο την φωτό λιγο ότι κουμπώνει πάνω όπως λες. Για αυτό δεν ξέρω αν γυρνάει και πως γίνεται να γυρίσει..... Τόσο θέμα έχει να είναι έτσι η ψύκτρα??? Εγώ δεν έχω προσέξει πρόβλημα με θερμοκρασίες,έτσι νομίζω τουλάχιστον.

99% δεν γυρναει γιατι απ τις αλλες 2 μεριες δεν θα μπορεις να βιδωσεις το μεταλλικο κομματι που παει απ το bracket στην ψυκτρα.

Δεν πρεπει να εχει καν υποδοχες βασικα.

Δεν θα εχεις κανενα θεμα με θερμοκρασιες,εγω θα σου ελεγα να βαλεις τον πανω ανεμιστηρα να διωχνει αερα προς τα πανω να βοηθησεις την κατασταση.

• Like 1

Δε γυρνάει αλλιώς η συγκεκριμένη και γενικά όσες δεν έχουν custom backplate κατα κανόνα σε AMD.

Γι' αυτό είπα και πιο πριν επειδή έχει AMD.

• Like 3

99% δεν γυρναει γιατι απ τις αλλες 2 μεριες δεν θα μπορεις να βιδωσεις το μεταλλικο κομματι που παει απ το bracket στην ψυκτρα.

Δεν πρεπει να εχει καν υποδοχες βασικα.

Δεν θα εχεις κανενα θεμα με θερμοκρασιες,εγω θα σου ελεγα να βαλεις τον πανω ανεμιστηρα να διωχνει αερα προς τα πανω να βοηθησεις την κατασταση.

Είπαμε, δεν είμαι τόσο άσχετος(έτσι νομίζω) :P

Τα ανεμιστηράκια τα έχω να πετάνε αέρα έξω απο πάνω και πίσω και βάζω απο το πλάι και μπροστά.

Γενικά σε airflow πιστεύω είμαι καλά.....

Από ότι είδα κ εγώ με λίγο ψάξιμο που έκανα,δυστυχώς δεν γυρνάει!  

Δε γυρνάει αλλιώς η συγκεκριμένη και γενικά όσες δεν έχουν custom backplate κατα κανόνα σε AMD.

Γι' αυτό είπα και πιο πριν επειδή έχει AMD.

Δεν πειράζει... Χαλαρά. Αφού δεν έχω θέμα με θερμοκρασίες,πάλι καλά....

Για του λόγου το αληθές σε Idle http://prntscr.com/3ey22w

Καλά δεν είναι??? Εκτός τον 9 Βαθμών της CPU που δεν ισχυεί, έτσι δεν είπαμε :P??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...