futureshock Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ηταν στην αλλαγη κουτιου... πηγα σε full tower και το ειχα μια μερα ετσι απο την "βιασυνη" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 r9 270 incoming!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 <3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καποια στιγμη και αλλαγη στο κουτι με το 200r και μολις πλησιαζουν οι ζεστες και μια αλλαγη στην stock Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από ssns Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 r9 270x επρεπε να βαλεις με +20 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/4023703/Sapphire-Radeon-R9-270X-Boost-2GB-Dual-X-OC.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 <p>r9 270x επρεπε να βαλεις με +20 ευρώ</p> <p> </p> <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.skroutz.gr/s/4023703/Sapphire-Radeon-R9-270X-Boost-2GB-Dual-X-OC.html'>http://www.skroutz.gr/s/4023703/Sapphire-Radeon-R9-270X-Boost-2GB-Dual-X-OC.html</a></p> Μεταχειρισμενη την βουτηξα στα 120!! Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ε τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, έγινα μέλος στο forum πριν λίγο καιρό και μιας που δεν έχω να κάνω τίποτα αποφάσισα να ανεβάσω και γώ μερικές φωτογραφίες από το PC μου για να ακούσω κριτικές... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 καθαρο,τακτοποιημενο και πολυ καλο τροφοδοτικο βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 καθαρο,τακτοποιημενο και πολυ καλο τροφοδοτικο βλεπω Ευχαριστώ πολύ το πήρα για τυχών αναβάθμιση που λογικά θα γίνει το καλοκαίρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Καλησπέρες. Περιμένω να έρθει το NZXT Phantom Big που έχω κάνει παραγγελία. Γνωρίζει κάποιο παιδί να μου πει αν αξίζει σαν κουτί? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Καλησπέρες. Περιμένω να έρθει το NZXT Phantom Big που έχω κάνει παραγγελία. Γνωρίζουν να μου πουν αν αξίζει σαν κουτί? Ευχαριστώ Συνήθως πρώτα ρωτάς και μετά παραγγέλνεις. Τώρα περίμενε να δεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, έγινα μέλος στο forum πριν λίγο καιρό και μιας που δεν έχω να κάνω τίποτα αποφάσισα να ανεβάσω και γώ μερικές φωτογραφίες από το PC μου για να ακούσω κριτικές... Παντα μου άρεσε η υδροψηξη μπροστά κ να είναι ιντακε αλλα με τις επιλογές κουτιών που κάνω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Συνήθως πρώτα ρωτάς και μετά παραγγέλνεις. Τώρα περίμενε να δεις δεν είδα κάποιο site στην Ελλάδα να το κάνει παρουσίαση. ότι video είδα ας είναι καλά το youtube. εκτός από ένα ελληνικό site(thelab) και αυτό είχε το 820 που είναι τάνκερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 δεν είδα κάποιο site στην Ελλάδα να το κάνει παρουσίαση. ότι video είδα ας είναι καλά το youtube. εκτός από ένα ελληνικό site(thelab) και αυτό είχε το 820 που είναι τάνκερ μιλησα εγώ για reviews? Απλά είπα ότι την ερώτηση που μόλις έκανες ΑΦΟΥ έχεις παραγγείλει καλό ήταν να την κάνεις πριν. Οσο για το thelab δε το ξέρω αγορίνα μου και ούτε έχω ιδέα τι παρουσιάσεις κάνουν στα κουτιά. Σε γενικές γραμμές αν μιλάμε για ετούτο http://www.amazon.co.uk/NZXT-Phantom-USB-Tower-Chassis/dp/B003WE9WQO Είναι αρκετά καλό κουτί. Ευάερο και ευήλιο 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα