Tribal21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ναι,όταν το κατάλαβα ήταν αργά!Δεν είχα κουράγιο να το αλλάξω και αφού έκατσε "καλά" εκεί,είπα να το αφήσω έτσι και να το φτιάξω την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να ξεσυνδέσω την gpu! Πάντως από κοντά δεν κάνει τόσο "μπαμ" όσο από τη φωτογραφία! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Villio1991 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Eδω το new PSU μου (εν αναμονη για R9 280x toxic ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 ^να δω τι θα κανεις με την εγγυηση του χτυπα ξυλο εαν χαλασει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 ^να δω τι θα κανεις με την εγγυηση του χτυπα ξυλο εαν χαλασει. Γιατί τι έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palamas Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 μην αγχώνεσαι για την εγγύηση.... εμένα καήκε το 650W και το πήραν εντάξει πίσω...την ocz την αγόρασε η toshiba η οποία ανέλαβε τις εγγύησεις μόνο των ssd..για τα psu h pc power and cooling θα καλύψει τις εγγυησεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Να και το δικό μου pcάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Να και το δικό μου pcάκι Τροφοδοτικο μητρικη και ψυκτρα δεν μου πολυαρεσουν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 @alx30: Και τα καλώδιά σου χρειάζονται ένα σοβαρό συμμάζεμα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 @adtakhs θα μπεί το συντομότερο υδρόψυξη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.641164κάνει πολύ θόρυβο ο stock ανεμιστήρας δεν παλεύεται με τίποτα! Τροφοδοτικό επίσης σύντομα, θέλω fanless αλλά είναι μόνο 500w http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640520Σκεφτόμουν να έβαζα καμιά geforce 760 σε 1-2 μήνες λέτε να την σηκώσει το τροφοδοτικό; @GP7 έκανα ότι καλύτερο μπορούσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μακρυα απο την H55... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μακρυα απο την H55... Γιατί; Έχεις να προτείνεις κάποια άλλη οικονομική υδρόψυξη που να είναι έτοιμη; Δεν με ενδιαφέρει το overclock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Γιατι υδροψυξη?? Λογω design? Επισης κριμα να εχεις τον 8350 και να μη σκεφτεσαι κατι για overclock εστω και στο μελλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LeoNaXe Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Όπως βλέπω ξέχασες να βάλεις το Backplate :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Εμενα μου φαινεται σαν να βγαλε το κουτι στο μπαλκονι για καθαρισμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα