Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 μαλκοτση 1960......ακομη δουλευει.χαχα ετσι για να γινει ποιο πικαντικο το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
applesnk Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 μήπως ένα νήμα με παλιά προϊόντα από pc και όχι μόνο, θα είχε ενδιαφέρον? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 update μπέικε το κουτάκι corsair carbide air 540 ψυχτρα corsair h100i κάρτα μουσικής creative zx συγνώμη για τις φωτογραφίες είναι από κινητό και τα άσπρα led είναι δύσκολα στη φωτογραφία. θα το βγάλω καμιά φώτο να είναι κλειστό για να φαινοντε όλα καλά . update αλλαγή κάρτας γραφικών .τον επόμενο μήνα μπαίνει και κουτάκι . Members 82 μηνύματα Δημοσίευση σήμερα, 13:32 update μπέικε το κουτάκι corsair carbide air 540 ψυχτρα corsair h100i κάρτα μουσικής creative zx συγνώμη για τις φωτογραφίες είναι από κινητό και τα άσπρα led είναι δύσκολα στη φωτογραφία. θα το βγάλω καμιά φώτο να είναι κλειστό για να φαινοντε όλα καλά . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Eπιτέλους το pc μου απέκτησε καινούριο σπίτι.. Και ιδού τα αποτελέσματα : Η αλήθεια είναι ότι μου πήρε αρκετή ώρα για να κρύψω τη σαπίλα των καλωδίων (και ειδικά του fan controller).. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Πριν απο λιγες μερες παρελαβα το carbide air 540 μου, ειναι γενικα ενα πολυ ομορφο κουτι και αρκετα μεγαλο σαν Mid-Tower. Αλλη μια παλια photo απο τοτε που ειχα πρωτοπαρει το 540.. Θα βγαλω και νεα μολις αγορασω ψυκτρα και τιποτα φανακια! Εχουν ειδη αλλαχτει οι μνημες της photo με κατι αλλες, αλλα δεν εχω βγαλει καποια νεα photo ακομα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenAssassin Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Επιτελους και το δικο μου.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosnik Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Επιτελους και το δικο μου.... Άλλαξε τις μνήμες σου και βαλε τις στα slots 2 & 4 γιατί τώρα τις δουλεύεις single channel αντί για dual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Νομιζω δεν ισχυει αυτο..Απλα μπορει να βαλει τις μνημες στα slots A1 και B1 για καλυτερο compatibility οπως λεει η ASUS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosnik Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Εγώ νομίζω ισχύει, απλά η διαφορά σε επιδόσεις που θα κερδίσει είναι σχετικά αμελητέα σε καθημερινές εργασίες (κάπου είχα διαβάσει ενα 10-15% max). Παρόλα αυτα δε κοστίζει τίποτα να το κάνει οπότε no need to argue. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Εγώ είχα αφήσει κάπου στο ~8% τη διαφορά μεταξύ Single και Dual Channel. Παρόλ' αυτά όμως, αυτό δεν ίσχυε παλιότερα; Θέλω να πω, δεν ισχύει τα τελευταία χρόνια ότι οι μητρικές παίζουν με flexibility modes, άρα και Dual Channel όπως και τις βάλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MenHpoS Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 καλησπερα παιδια να και το δικο μου φρεσκο PC 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Άλλη μία,μετά την χθεσινή αλλαγή μητρικής! Στριμώχτηκαν τα πράγματα εκεί μέσα αλλά οκ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 λιγο διορθωμα..ολα μπλουε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Άλλη μία,μετά την χθεσινή αλλαγή μητρικής! Στριμώχτηκαν τα πράγματα εκεί μέσα αλλά οκ... Μια μικρή παρατήρηση, το καλώδιο του πίσω ανεμιστήρα πέρασε το κενό που υπάρχει μεταξύ της κάρτας γραφικών και της μητρικής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα