IceFrog Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 2-5 βαθμους διαφορα θα δεις, ομως θα εχεις παραπανω θορυβο. Τωρα για τα υπολοιπα απ οτι καταλαβα εχεις δυο στο πλαι να βαζουν αερα ενα μπροστα , ενα μεσα για τους δισκους, ενα πισω και δυο του ψυγειου? Νομιζω οτι θα ηταν καλητερα να εβαζες τους πλαινους στο κατω μερος του κουτιου να βαζουν αερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ας ξανανεβασω μιας και μπηκε νεα καρτούλα..... 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλορίζικη και καλά κλοκαρίσματα Αποστολή από το Xperia neo v με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2014 από veteranos123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 2-5 βαθμους διαφορα θα δεις, ομως θα εχεις παραπανω θορυβο. Τωρα για τα υπολοιπα απ οτι καταλαβα εχεις δυο στο πλαι να βαζουν αερα ενα μπροστα , ενα μεσα για τους δισκους, ενα πισω και δυο του ψυγειου? Νομιζω οτι θα ηταν καλητερα να εβαζες τους πλαινους στο κατω μερος του κουτιου να βαζουν αερα. Ίσως δεν ήταν κατατοπιστικό το Post μου. Οι 2 πλαϊνοί και ο μπροστινός, δεν υπάρχουν στο 800D (δυστυχώς, δεν έχει καν επιλογή για μπροστινό...είναι μασίφ μπροστά), είναι η μορφή του παλιού κουτιού. Πιθανότατα ναι, θα περάσω τον ένα ή και τους δύο πλαϊνούς στο πάτωμα, να βάζουν λίγο αέρα μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Συνεχίζοντας από εδώ... Τελικά πήρα και τους άλλους 2 Magma (τη νέα γενιά μάλιστα, με το διακόπτη στροφών), μπήκαν, κούμπωσαν, δούλεψαν. Μπήκαν και στο πάτωμα 2 "ήσυχοι" από το παλιό κουτί (η απόπειρα με τους ανεμιστήρες της Corsair από την υδρόψυξη οδήγησε σε απίστευτο θόρυβο/βουητό), κάτι θα βοηθήσουν. Μάζεψα κάπως και τον αχταρμά, πίσω. Θα τα κόψω τα μουστάκια από τα δεματικά, λυσσάξατε! Και είμαι κάπου εδώ. Θα γίνουν ακόμα 1-2 κινήσεις, αλλά τπτ το ιδιαίτερο. Σειρά παίρνει το παλιό κουτί, να υποδεχθεί το σύστημα του αδερφού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Στήριξε τη καλύπτρα του τροφοδοτικού γιατί γέρνει. Οταν έβγαλες το κάτω cage δίσκων, έβγαλες και τη στήριξη ουσιαστικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Στήριξε τη καλύπτρα του τροφοδοτικού γιατί γέρνει. Οταν έβγαλες το κάτω cage δίσκων, έβγαλες και τη στήριξη ουσιαστικά. Δεν είναι δικές μου αλλαγές αυτές, έτσι μου ήρθε το κουτί. Πάντως πρέπει να γίνουν αυτές οι διορθωσούλες, όντως. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Το κουτί μου μετά από κάποιες μικροαλλαγές: (Δυστυχώς λείπει ο σκληρός δίσκος, μιας και δεν έχω προς το παρών) Τα καλώδια στην πίσω μεριά Ένα (παλιό) κουτί που μου έφεραν για συμμάζεμα: Πριν Μετά 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 wow τεράστια η round ide καλωδιωταινία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Το κουτί μου μετά από κάποιες μικροαλλαγές: (Δυστυχώς λείπει ο σκληρός δίσκος, μιας και δεν έχω προς το παρών) 600t_front.jpg Τα καλώδια στην πίσω μεριά 600t_back.jpg Ένα (παλιό) κουτί που μου έφεραν για συμμάζεμα: Πριν case_001.jpg Μετά case_002.jpg case_003.jpg ABIT και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Αυτή και η DFI είχαν μερικές από τις καλύτερες μητρικές ever!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 ABIT και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Αυτή και η DFI είχαν μερικές από τις καλύτερες μητρικές ever!!! Στο πρώτο δικό μου pc (εποχή P2) είχα μητρική QDI. Στα δύο επόμενα (P3 & P4) είχα ABIT. Σκυλιά πραγματικά και οι δύο εταιρείες. Έχω και τις τρεις φυλαγμένες ως ...μουσιακής αξίας(!) Όταν βγήκαν στη σύνταξη ήταν σε άψογη λειτουργική κατάσταση και - λογικά - λειτουργούν ακόμα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 2 qdi kudoz που έχω, εχουν κλείσει 13 χρόνια ζωής έκαστη.. Μητρικάρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grwarlock Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Οτιδηποτε εβγαινε πριν απο 15-20 χρονια ειτε λεγοταν abit,maxtor,quantum κλπ. ειχε τεραστιες αντοχες... Βεβαια ηταν και αλλη η τεχνολογια τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Οτιδηποτε εβγαινε πριν απο 15-20 χρονια ειτε λεγοταν abit,maxtor,quantum κλπ. ειχε τεραστιες αντοχες... Βεβαια ηταν και αλλη η τεχνολογια τοτε Σκληρός Quantum Fireball scsi 10000 rpm, για τον οποίο θέλω calculator για να υπολογίσω το πόσα χρόνια τον έχω... ...ακόμα δουλεύει άψογα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grwarlock Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Πριν απο λιγες ημερες ειχα γραψει οτι δουλευω ακομα και αυτη την στιγμη με ενα ΙΒΜ πληκτρολογιο 32 ετων. Και θα εξακολουθησω για πολλα πολλα χρονια ακομα απο οτι φαινεται.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα