Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μονο η ledοταινια εμεινε και σε 1-2 χρονια καρτα και ειμαι ετοιμος :P

μπορει να παω να τη παρω και σημερα το απογευμα, αλλα πως να τη περασω?

περιμετρικα απο το παραθυρο?

για να βγει ετσι

zalman_z11%202.jpg

Περιμετρικά στο "τραπέζιο" που κάνει το παράθυρο.Αφενός θα κρύβονται επαρκώς τα smd και να μήν βγάζουν μάτι όταν κοιτάς το κουτί υπο γωνία,αφετέρου ο φωτισμός θα είναι ποιο ήπιος.

th_20140324_210314_zpscb2bee58.jpgth_20140324_211054_zpsd7e6bba4.jpg th_20140324_211220_zps8ec0eaef.jpg

Αν δέν έχεις πάρει ακόμα ledοταινία του εμπορίου και είσαι Αθήνα,πές μου πόσο θές.Πρέπει να έχω γύρω στα 3,5 μέτρα blue led και 10 μέτρα coolwhite... :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάπως έτσι το σκεφτόμουν και εγώ, απλά φοβάμαι την πίσω πλευρά μην φαίνονται τα smd

συνολικά για το παράθυρο θέλω γύρο στα 1.5 μέτρο και σκεπτόμουν να βάλω και 2 σειρές (25cm) πάνω  που είναι ημιδιαφανή τα καπάκια για να βγει αυτό

οπότε συνολικά θέλω 2 μέτρα (μπλε θα βάλω να είναι ταιριάζουν με τον μπροστά ανεμιστήρα)

Αθήνα είμαι (δεν έχω πάρει ακόμα βαριόμουν την προηγούμενη εβδομάδα και δεν βγήκα καθόλου)

πολύ μαματο το κουτί σου, τη ledοταινια την έχεις βάλει με molex στο τροφοδοτικό?

Πληροφοριακά να ενημερώσω πως στο ebay υπάρχουν ταινίες 5μετρα σε όλα τα χρώματα με 7~ ευρώ που το κόβεις όσο θέλεις , η ταινία που έχω βάλει ειναι από εκεί και συνδέετε στο molex τροφοδοτικου .

δεν μπορω να παρω απο ebay, δεν εχω ποιστοτικη :(

Αν δεν κάνω λάθος μπορείς και με prepaid... δεν είναι τίποτα σπουδαία να «πάρεις» μια

κάπως έτσι το σκεφτόμουν και εγώ, απλά φοβάμαι την πίσω πλευρά μην φαίνονται τα smd

συνολικά για το παράθυρο θέλω γύρο στα 1.5 μέτρο και σκεπτόμουν να βάλω και 2 σειρές (25cm) πάνω  που είναι ημιδιαφανή τα καπάκια για να βγει αυτό

οπότε συνολικά θέλω 2 μέτρα (μπλε θα βάλω να είναι ταιριάζουν με τον μπροστά ανεμιστήρα)

Αθήνα είμαι (δεν έχω πάρει ακόμα βαριόμουν την προηγούμενη εβδομάδα και δεν βγήκα καθόλου)

πολύ μαματο το κουτί σου, τη ledοταινια την έχεις βάλει με molex στο τροφοδοτικό?

5~7 ευρώ παίζουν τα 5 μέτρα όπως είπε και ο LeoNaXe,ίσως και πιο φτηνά αν δέν έχεις ιδιαίτερη προτίμηση στο χρώμα του PCB (το μαύρο είναι ελαφρώς πιο ακριβό).Με μια prepaid κάρτα της Πειραιώς ή της Κύπρου καθάρισες.

Η σύνδεση γίνεται με ένα απλό 4pin molex που μπορείς να πάρεις απο οποιονδήποτε παροπλισμένο ανεμιστήρα.Κόβεις,απογυμνώνεις,συνδέεις,μονώνεις.

Η μεγαλύτερη βαβούρα θα έλεγα οτι είναι οι κολλήσεις με το καλάι,εκτός και αν θέλεις να βάλεις την ταινία μονοκόμματα περιμετρικά,ακολουθώντας τον σκελετό του κουτιού και όχι πάνω στο πλαϊνό panel.Απλά εκεί ίσως φαίνονται τα led...

Το πάνω κομμάτι δέν φωτίζεται απο τον led ανεμιστήρα; :huh:

η ταινία που πήρα εγώ ήταν waterproof αλλά και πάλι άσκοπο είναι, μπορείς να πάρεις αυτήν την ταινία που είναι στα 3.5 ευρώ και τα κάνεις όπως θέλεις στα μέτρα σου, η σύνδεση γίνεται όπως είπε και ο φίλος απο πάνω με ένα molex απο παλιό ανεμιστήρα.

Σχετικά με το πως θα το κολλήσει δεν χρειάζεται να αγχωθείς γιατί έχει ήδη απο μόνο του κολλητικό υλικό απο πίσω.

και για την κάρτα για να κάνεις αγορές η πιο καθαρή λύση είναι να ανοίξεις έναν λογαριασμό alphabank και στην κάρτα ATM που σου δίνουν έχει και VISA electron για να κάνεις τησ αγορές σου online, και δεν θα επιβαρύνεσαι καθόλου όταν θα κάνεις καταθέσεις ή όταν θα κάνεις αγορές.

εγω είμαι ανήλικος και οι γονείς μου δεν μπλέκουν με τράπεζες. η prepaid θέλει μόνο ταυτότητα βλέπω και βγαίνει αμέσως οπότε θα τους ζαλίσω λίγο να βγάλουμε μια. Αν αδειάσει την πετάμε και βγάζουμε  καινούργια η ξαναγεμίζει? για να κάνω αγορές μέσω ebay τη συνδέω με paypal? 

δεν έχω χαλασμένους ανεμιστήρες γιατί ποτέ στη ζωή μου δεν έβαλα ανεμιστήρας σε κουτί :P . Θα πάρω από το σκρουτζ με 1,5 ευρώ που έχει και θα τους διαλύσω.

Το καλώδιο για ηχεία που έχω κάμποσα μέτρα κάνει για κάνω  ενώσεις κτλπ? (θα τη βάλω περιμετρικέ από το τζάμι και θα βγάλω ένα καλώδιο για να πηγαίνει στην πλευρά του κουτιού που θα βάλω τις 2 σειρές.

Το πάνω κομμάτι δέν φωτίζεται απο τον led ανεμιστήρα;

δεν έχω πάνω αμενηστηρες και σιγά μην δώσω 15 ευρώ να μου περνούν και τα αφτιά από τη στιγμή που δεν  χρειάζονται (έχει πολύ καλό airflow)

εγω είμαι ανήλικος και οι γονείς μου δεν μπλέκουν με τράπεζες. η prepaid θέλει μόνο ταυτότητα βλέπω και βγαίνει αμέσως οπότε θα τους ζαλίσω λίγο να βγάλουμε μια. Αν αδειάσει την πετάμε και βγάζουμε  καινούργια η ξαναγεμίζει? για να κάνω αγορές μέσω ebay τη συνδέω με paypal? 

όχι ρε δεν την πετάς :P

πας στη τράπεζα και την «ξαναγεμίζεις». τώρα για το άλλο που ρωτάς δεν γνωρίζω, κάτσε να σου απαντήσει κάποιος που να ξέρει

έχω δει ότι είναι 2 τύποι ο ένας που φυτρώνει και ο άλλος που είναι άχρηστος όταν αδειάσει

νομιζω αυτη ειναι μια χαρα (την βγαζεις στο καταστημα (δεν με πειραζει που δεν ξαναφορτιζει)

http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/kartes/propliromenes-kartes/piraeus-prepaid-gift-card

αλλα βαστανε 5 ευρώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποια στιγμή, πρόσφατα, έφτασα εδώ!

Μετά τη "θερμή" υποδοχή που ακολούθησε (δείτε στα επόμενα μηνύματα), πλάκωσε και δουλειά, μαζεύτηκα.

Τις τελευταίες μέρες, βρήκα κοψοχρονιά ένα λίγο πειραγμένο και βελτιωμένο Corsair 800D οπότε το πήρα απόφαση και σήμερα παρέλαβα.

Ξεκίνησα, λοιπόν...

Από εδώ, (εδιτ) με το 690:

post-50176-0-81943800-1395955193_thumb.jpg , σε όλο του το μεγαλείο

post-50176-0-66728300-1395955217_thumb.jpg , στο περιεχόμενο

post-50176-0-06756900-1395955240_thumb.jpg , διάφορες ιδέες

και post-50176-0-59987300-1395955266_thumb.jpg το χάος!

Πήρα τα κατάλληλα εργαλεία (εδιτ - στο 800D, πλέον)

post-50176-0-80747600-1395955357_thumb.jpg

post-50176-0-79811400-1395955385_thumb.jpg

Και έφτασα κάπου εδώ, προς το παρόν

post-50176-0-79895000-1395955430_thumb.jpg

post-50176-0-56798200-1395955459_thumb.jpg (να τηρούνται οι παραδόσεις)

Παραπάνω πράγματα, από Σ/Κ -δεν αντέχω τώρα.

1-2 ερωτησούλες...

Σκέφτομαι να βάλω άλλα δυο από δαύτα, για push, να δω τι (?) θα καταλάβω. Αξίζει πιστεύετε?

Επίσης, το ένα ή και τα δύο φουρφούρια του πατώματος, να βάζουν όσο αέρα γίνεται (αφού είναι εμφανές πως κάτι δεν είχαν σκεφτεί σωστά όταν το σχεδίαζαν το κουτί) και ίσως και ένα στην καλύπτρα της SATA πλακέτας (είναι ήδη τρούπια), επίσης να διακινεί αέρα.

Ακόμα, θα έχει κάποιο νόημα στο ταβάνι να βάλω ένα να βάζει αέρα ή θα μου φέρνει όλο το βραστό από το ψυγείο?

Θα είχαν κάποιο νόημα αυτά ή να καθίσω στα ωά μου?

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...