manosnik Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Καθαρό και τακτοποιημένο το setup, μπραβο! Το μακαρόνι κάτω μάζεψε λίγο καλύτερα και θα είσαι άψογος (αν και φταίει λίγο και το κουτί απ' ο,τι βλέπω ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Τον ανεμιστηρα της ψυχτρας βαλ'τον μπροστα και βαλ'τον να σπρωχνει αερα προς τα εξω.. Οχι απο πισω.. Και μερικα tire-up ή λαστιχακια μαυρα (αυτα που τα στρουφιζεις) βαλε κατω στα καλωδια να μαζευτουν λιγο και εισαι ετοιμος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 τον ανεμιστήρα τώρα τον έχω να σπρώχνει αέρα στον πίσω ανεμιστήρα όπου αυτός τον βγάζει. θα τον βάλω από την μπροστά πλευρά. μαύρο χάλι είναι με τα καλώδια, έχω βάλει και λαστιχάκια και tire-up. Θα κάτσω τώρα να το παιδεύσω και ανεβάζω φωτο *------------------------------------------ edit, κατι εκανα αλλα θελει κι αλλο και παλι δεν βγηκε καλο, μαλλον θα περασω τα καλωδια ετσι: το καλωδιο του δισκου κανει αρκετη ζημια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosnik Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Πολύ καλύτερα είναι. Αν σου τη σπάνε τα χύμα καλώδια του τροφοδοτικού, δοκίμασε να τα στρουφίξεις 5-6 φορές και μετά να τα κουμπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 τη εννοεις να τα στρουφίξω 5-6 φορές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosnik Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 τη εννοεις να τα στρουφίξω 5-6 φορές? Ωχ συγνώμη ξέχασα ότι είναι κρητικό ιδίωμα το "στρουφίζω" . Κάν' τους 5-6 περιστροφές για να μειωθεί ο όγκος τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 και εγω απο κρητη ειμαι αλλα δεν το εχω ακουσει. σαν λαστιχω του κηπου να τα κανω? δεν νομιζω να τα παρει και παλι. ο χωρος που εχει απο πισω ειναι ουτε 2 cm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosnik Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Να αυτό εννοώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Φιλε μου μπορεις να δωσεις λιγες περισσοτερες πληροφοριες πως ακριβως εφτιαξες τα σωληνακια;απο τι υλικο αποτελουνται,και πως τα παραγγελω σε περιπτωση που ξεκινησω να κανω κατι σχετικο; Ο χρωματισμος κλπ,ειναι στα σωληνακια,ή ειναι του υγρου; Γερο,και καλοδουλευτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Villio1991 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Το κουτάκι τι λέει? καλό(απο κατασκευή, υλικά,χώρο)? Το έχω βάλει στο μάτι και με ψήνει πολύ!!! Απο πού το έχεις πάρει?? Γιατί δεν βλέπω και πολύ διαθεσημότητα στην ελλάδα και το έψαχνα απο αθήνα,,, εχει πολυ ομοφρη και γερη κατασκευη και ακομα να φανταστεις με τα παρελκομενα του σου εχει και να τοποθετησεις λαστιχακια αναμεσα fans και του κουτιου για μειωση θορυβου.Εγω το αγορασα απο digital master 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Πολύ καλύτερα είναι. Αν σου τη σπάνε τα χύμα καλώδια του τροφοδοτικού, δοκίμασε να τα στρουφίξεις 5-6 φορές και μετά να τα κουμπώσεις. τη εννοεις να τα στρουφίξω 5-6 φορές? Ωχ συγνώμη ξέχασα ότι είναι κρητικό ιδίωμα το "στρουφίζω" . Κάν' τους 5-6 περιστροφές για να μειωθεί ο όγκος τους. χαχαχα λέω και εγώ τι δεν κατάλαβε? Το πέρασα στο ντούκου το ''στρουφίζω'' και δεν περίμενα να κολλήσει εκεί χαχα Από Κρήτη και εγώ προφανώς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 αχαχα τωρα τη εχετε να πειτε; ηταν σκληρος αντιπαλος αλλα... το πίσω καπάκι με δυσκολία το έκλεισα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosnik Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Κέντησες σύντεκνε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 μονο η ledοταινια εμεινε και σε 1-2 χρονια καρτα και ειμαι ετοιμος μπορει να παω να τη παρω και σημερα το απογευμα, αλλα πως να τη περασω? περιμετρικα απο το παραθυρο? για να βγει ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ειδες αμεσως αμεσως με λιγο "στρουφιγμα" πως εδειξε το εσωτερικο? Καθαρισε τελειως! Ωραιος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα