Whitefanged Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μερικές λίγο καλύτερες φωτογραφίες κι από μένα (τι στο καλό κάνω λάθος και δεν μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες της προκοπής?) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μερικές λίγο καλύτερες φωτογραφίες κι από μένα (τι στο καλό κάνω λάθος και δεν μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες της προκοπής? Πολυ ωραιο φιλε....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Μερικές λίγο καλύτερες φωτογραφίες κι από μένα (τι στο καλό κάνω λάθος και δεν μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες της προκοπής?) Πολύ όμορφο, ωραία δουλεμένο. Βγάλε την πηγή φωτός πίσω από το κουτί...η κάμερα φωτομετρά εκεί και κλείνει το διάφραγμα/ρίχνει την ευαισθησία οπότε τα πιο σκούρα βγαίνουν πολύ σκοτεινά. Είτε ρίξε το φως πάνω στο κουτί, είτε με φλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 update αλλαγή κάρτας γραφικών .τον επόμενο μήνα μπαίνει και κουτάκι . Πολυ καλη δουλεια στο cable managment αλλα κριμα τετοιο hardware να φιλοξενειται σε τετοιο κουτι.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Πολυ καλη δουλεια στο cable managment αλλα κριμα τετοιο hardware να φιλοξενειται σε τετοιο κουτι. ναι φιλαράκι έχεις απόλυτο δίκιο αλλά τη να κάνω? όλα μαζί δεν μπορούσα να τα πάρω. 15 του αλλουνού πληρώνομαι και εχω φύγει για κουτάκι. και μετά η custom υδροψυξη και τελείωσα!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Villio1991 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Εδω το καινουργιο μου κουτακι με τς καινουργιες μνημες Gskill 2133mhz 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 πολύ καλές μνήμες, της έχω και εγώ αλλά δεν σου έρχεται να της σπάσεις στα 2 γιατί χαλανε την μαυρίλα? εγώ πάντως τις δικες μου ναι δεν πάει καθόλου το κόκκινο με το μπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Villio1991 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 το θελει η αληθεια αλλα λεω ας παει στο καλο και τωρα μολις ''εντυσα'' το keyboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 είναι εύκολο το ντύσιμο φίλε μου? υπάρχει κάποιος οδηγός να δώσεις link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Villio1991 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Φιλε το ντυσημο ηταν λιγο καπως.....Εβαλα το αυτοκολλητο πανω και μετα με http://www.plaisio.gr/ProductImages/1000x1000/1606778.jpg σιγα σιγα επιασα ολα τα περιγραμματα του τα εκοβα αλλα ομως στο ''κολλημα'' ηταν ενα θεμα γιατι δν καταφερα να βγαλω ολο τον αερα απο το αυτοκολλητο....απο κατω εχει ατελιες αλλα επιφανια ειναι GG αν εχεις καποια αλλη απωρεια φιλε κανε μου ενα pm να σου δωσο skype να σε βοηθησω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εντάξει μιλαμε σαν έργο τέχνης ειναι ποιο clean κουτάκι δεν εχω ξανα δει , εχεις πετύχει και τον φωτισμό εχει βγει super Καλοδούλευτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ωπ Spank moderator λεει.. Συρμα! Εσκασε νεο στρουμφακι! Καλη αρχη αγορι και υπομονη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rizas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εδω το καινουργιο μου κουτακι με τς καινουργιες μνημες Gskill 2133mhz Το κουτάκι τι λέει? καλό(απο κατασκευή, υλικά,χώρο)? Το έχω βάλει στο μάτι και με ψήνει πολύ!!! Απο πού το έχεις πάρει?? Γιατί δεν βλέπω και πολύ διαθεσημότητα στην ελλάδα και το έψαχνα απο αθήνα,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 μαζεψα τα καλωδια οσο γινετε απο πισω και εβαλα τη coolermaster 212 evo η ψύκτρα και ο σκληρός ειναι καθαρα δεν ξερω γιατι βγήκαν ετσι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Pull τον εχεις τον ανεμιστηρα η εχεις γυρισμενο και τον πισω και τα εχεις push? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα