IceFrog Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Συγνωμη που σας το χαλαω, εχω κανει συνδρομη στο θεμα και μου ερχονται ενα σωρο ειδοποιησεις τσαμπα. γιατι δε τα λετε με pm αφου ειναι εντελος ασχετα με το θεμα? Εντελος φιλικα και χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Συγνωμη που σας το χαλαω, εχω κανει συνδρομη στο θεμα και μου ερχονται ενα σωρο ειδοποιησεις τσαμπα. γιατι δε τα λετε με pm αφου ειναι εντελος ασχετα με το θεμα? Εντελος φιλικα και χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος Κατι εχεις κανει λαθος στις ρυθμισεις σου και σου ερχοντε ειδοποιησεις.Και εγω συνδρομη εχω στο θεμα αλλα δεν μ ερχεται καμια ειδοποιηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Συγνωμη που σας το χαλαω, εχω κανει συνδρομη στο θεμα και μου ερχονται ενα σωρο ειδοποιησεις τσαμπα. γιατι δε τα λετε με pm αφου ειναι εντελος ασχετα με το θεμα? Εντελος φιλικα και χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος oκ αδερφε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Συγνωμη που σας το χαλαω, εχω κανει συνδρομη στο θεμα και μου ερχονται ενα σωρο ειδοποιησεις τσαμπα. γιατι δε τα λετε με pm αφου ειναι εντελος ασχετα με το θεμα? Εντελος φιλικα και χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Seriously..? Απευθυνσου στην διευθυνση και ζητα τα λεφτα σου πισω για την κακη συνδρομη.. Εντελως φιλικα παντα.. /offtopic τέλος 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 αλλες 2 με την h100i στην 680 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 γουσταρω πολυ το bracket για να κουμπωσει το block και που πιανει επανω ο ανεμιστηρας.τον κατευθυνεις κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Πανω που βλεπω την πρωτη φωτο και λεω "τι εκανε το θηριο ρε.. πως κουμπωσε το block της h100 πανω στην καρτα" βλεπω την 2η φοτο.. Στα ghetto mods ανετα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 αλλες 2 με την h100i στην 680 οχι ρε φίλε! έγραψε η μόντα, +1 να πάει στο ghetto mods. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 παιδια...θελω την γνωμη σας....να βαλω δυο οργανακια αυτοκινητου μεσα στο κουτι και ενα σηματακι nissan??? οπως την φωτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αν βγει λειτουργικο το αποτελεσμα, δουλευουν δηλαδη οι μετρητες, και δεν φαινεται σαν καγκουρια καν'το.. Αν δεν ταιριαζουν με το εσωτερικο, ή δεν τα συνδεσεις με ενδειξεις μην τα βαλεις καθολου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 φυσικα και θα δουλευουν....θα μπει ενα βολτομετρο και δεν ξερω τι αλλο..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ρευμα και θερμοκρασια cpu βαλε.. Αν εχεις ανεβασμενη και την vga βαλε θερμοκρασια gpu να παιζει καλα ο δεικτης.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 στο τέλος θα μπαίνει και εξάτμιση στο pc 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ρευμα και θερμοκρασια cpu βαλε.. Αν εχεις ανεβασμενη και την vga βαλε θερμοκρασια gpu να παιζει καλα ο δεικτης.. οκ θα βαλω βολτομετρο και θερμοκρασια cpu στο τέλος θα μπαίνει και εξάτμιση στο pc χαχα θα γινει κι αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα