Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χχαχα ναι βγηκε πολυ ωραιο...εμαθα οτι ειμαστε και σχεδον γειτονες ε?? απο Ιεραπετρα και συ?

χαλια οι φωτος αλλα δεν πειραζει

Ωπ ωπ.. μενεις κι εσυ Ιεραπετρα? Αυξανονται τα modded cases στο νοτιο χωριουδακι μας? Τετοια ν'άκουω να χαιρομαι γιατι ενιωθα σαν την μυγα μεσ'το γαλα..

Αψογο το αποτελεσμα.. πανεμορφο βγηκε το τετραγωνισμενο κουρσαρακι!

Μονο το αυτοκολλητακι πανω δεξια να βγαλεις γιατι μας χαλαει την μοστρα! Δεν χρειαζεται αυτοκολλητο "NOS" για να φανουν οι "νιτρομπουκαλες".. Εχεις ολοκληρη βιτριναρα που ηδη δειχνει το τουμπανιαρικο εσωτερικο!

Μανο μηπως να μετακομισεις Κρητη αδερφε? Εχουμε ασθενεις πολλους εδω κατω να αναλαβεις! Για come to δωθε! (να γλυτωνουμε και τα μεταφορικα οχι τιποτα αλλο!) :P

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωπ ωπ.. μενεις κι εσυ Ιεραπετρα? Αυξανονται τα modded cases στο νοτιο χωριουδακι μας? Τετοια ν'άκουω να χαιρομαι γιατι ενιωθα σαν την μυγα μεσ'το γαλα..

Αψογο το αποτελεσμα.. πανεμορφο βγηκε το τετραγωνισμενο κουρσαρακι!

Μονο το αυτοκολλητακι πανω δεξια να βγαλεις γιατι μας χαλαει την μοστρα! Δεν χρειαζεται αυτοκολλητο "NOS" για να φανουν οι "νιτρομπουκαλες".. Εχεις ολοκληρη βιτριναρα που ηδη δειχνει το τουμπανιαρικο εσωτερικο!

Μανο μηπως να μετακομισεις Κρητη αδερφε? Εχουμε ασθενεις πολλους εδω κατω να αναλαβεις! Για come to δωθε! (να γλυτωνουμε και τα μεταφορικα οχι τιποτα αλλο!) :P

χαχα ναι απο Ιεραπετρα κι εγω(περιπου)....δηλαδη λες να το ξηλωσω το αυτοκολλητακι?

Οταν λες περιπου υποθετω εννοεις καποιο χωριο τριγυρω απο την πολη, Φερμα, Μακρυ Γιαλο κτλ κτλ..

Ναι το αυτοκολλητακι ξεκολλα το (πριν σε δει η Karmen και σε παρει στο κυνηγι) και βαλτο στην συσκευασια μεσα αν θες να το κρατησεις για το prestige.. :P

Οχι πανω στο κουτι σπαει την μαυρο-κοκκινιλα του rig..

Το pc2 της υπογραφής μου. Ο φωτιζόμενος ανεμιστήρας τρέχει στα 7 volt για να μην κάνει πολύ θόρυβο.

δώσε μου πίσω το tower μου ρε... :P

Οταν λες περιπου υποθετω εννοεις καποιο χωριο τριγυρω απο την πολη, Φερμα, Μακρυ Γιαλο κτλ κτλ..

Ναι το αυτοκολλητακι ξεκολλα το (πριν σε δει η Karmen και σε παρει στο κυνηγι) και βαλτο στην συσκευασια μεσα αν θες να το κρατησεις για το prestige.. :P

Οχι πανω στο κουτι σπαει την μαυρο-κοκκινιλα του rig..

παει το αυτοκολλητακι...απο Κουτσουρα ειμαι....εχω και ενα rog στην προσοψη αλλα αυτο δεν το βγαζω!!!

παει το αυτοκολλητακι...απο Κουτσουρα ειμαι....εχω και ενα rog στην προσοψη αλλα αυτο δεν το βγαζω!!!

Τα χαιρετισματα μου στον Rudeboy αν το ξερεις αυτον τον καμμενο.. :)

To RoG αστο εκει που ειναι ειναι συναισθηματικης αξιας σε νιωθω..

• Like 1

Τα χαιρετισματα μου στον Rudeboy αν το ξερεις αυτον τον καμμενο.. :)

To RoG αστο εκει που ειναι ειναι συναισθηματικης αξιας σε νιωθω..

Ποιος είναι ο Rudeboy?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...